Uwaga na psychiatrów

Moderator: moderatorzy

emiltomaszewski
zarejestrowany użytkownik

Uwaga na psychiatrów

Post autor: emiltomaszewski »

Uwaga na psychiatrów.

Od trzech miesięcy miałem głosy psychiatrów brata ciotecznego, podawające się za duchownych. Jak zacząłem pracować i zmniejszyłem dawki, wybudzali mnie w nocy. W pracy miałem usypianie, braki koncentracji, zaniki pamięci. Mówili o prawach duchowych. Obwiniali za błahostki. Kazali ciągle patrzeć w dół, unikać spojrzeń ludzi. Jeden głos chciał, żebym nie chodził na spacery, próbował wywołać u mnie psychozę na spacerach, poprzez obwinianie i straszenie. Mówili żebym, nie chodził do lasu. Jeden głos straszył mnie szpitalem i dpsem, mówił żebym bał się życia. Mówił też że niektórzy ludzie są źli, żeby ich unikać. Mówili, że ochota na życie i optymizm jest niedobry. Poza tym wyzywali. Potrafią wywołać natręctwa, halucynacje, wymioty, zmienić nastawienie do życia, osób, obniżki energetyczne, zaniki pamięci. Straszyli śmiercią, chorobami, mówili żeby na pielgrzymkę nie iść. Wujek miał przez jeden głos problemy ze swędzeniem, uwierzył w magię, że ciocia czaruje. Głosy próbowały skłócić rodzinę. Przed spotkaniem z duchownym mówił żebym był załamany. Z różnymi takimi problemami duchowymi, zgłaszajcie się do duchownych i ufajcie im. Na różne takie problemy pomaga raz na jakiś czas szczera spowiedź i komunia. Nie ufajcie też niektórym komentarzom na forum, ponieważ niektóre są od psychiatrów.

Wklejam jeszcze taki link wyleczonej, uśmiechniętej dziewczyny, która mówi, że dietą można wyleczyć tą chorobę, a nie brać psychotropy, które mają skutki uboczne, które przypisują psychiatrzy.

Ostatnio zmieniony czw cze 14, 2018 6:54 pm przez emiltomaszewski, łącznie zmieniany 7 razy.
the end
zaufany użytkownik
Gadu-Gadu: bla bla

Re: Uwaga na psychiatrów

Post autor: the end »

emiltomaszewski pisze:zgłaszajcie się do duchownych i ufajcie im
nigdy w życiu
nic
Awatar użytkownika
Alex1950
zaufany użytkownik

Post autor: Alex1950 »

karuna pisze: pn cze 11, 2018 10:18 am
emiltomaszewski pisze:zgłaszajcie się do duchownych i ufajcie im
nigdy w życiu
Zgadzam się z Karuną. Jedną z ostatnich osób którym bym zaufał są duchowni.
Nie przestawaj się uśmiechać, bo to sprawia że jesteś najpiękniejsza
jacekw

Post autor: jacekw »

Lepiej duchownemu zaufać, niż psychiatrze, który proponuje prochy. Jest dużo dobrych duchownych, którzy znają się na psychice człowieka. Tylko psychiatrzy cieszą się z chorych klientów. Po co duchownym nieszczęśliwi ludzie, wolą szczęśliwych ludzi, którzy pracują i spotykają się z ludźmi. Tak jak napisałem lekarstwem na różne przypadłości jest kontakt z drugim człowiekiem i dobre, etyczne życie, optymistyczne nastawienie do życia i ludzi, rozwijanie zainteresowań, trochę aktywności fizycznej. Zdrowa dieta, bazująca na warzywach i owocach, ograniczenie mięsa zwierząt, które są naszpikowane hormonami, też pomaga w przywróceniu zdrowia. Jak występują jakieś problemy z psychiką lepiej pić naturalne zioła.
emiltomaszewski

Po napisaniu pierwszego posta głosy mnie wyzywały i groziły. Były złe, że piszę na forum. Wysyłały jeszcze do psychiatry. Chciałbym też dodać, że może nie wszyscy psychiatrzy są niedobrzy. Z prochami ostrożnie, z odstawieniem też,może stopniowo, bo uzależniają.
Ostatnio zmieniony śr cze 13, 2018 12:01 pm przez emiltomaszewski, łącznie zmieniany 3 razy.
danielek
zaufany użytkownik
Status: portier

Post autor: danielek »

A mnie głosy zawsze krytykowaly.Normalnie czułem się jak zajebana swinia.
Awatar użytkownika
Alex1950
zaufany użytkownik

Większość osób słyszące głosy to głosy krytyki, obrazy, groźby. Może gdzieś na świecie jest ktoś o "pozytywnych" głosach?
danielek
zaufany użytkownik

No własnie Alex1950.Kto słyszy pozytywne głosy?No zapraszamy do dyskusji :D
emiltomaszewski

Chciałbym dodać, że ludzie wykonujące zawody, którzy pracują nieetycznie, m.in.niektórzy psychiatrzy, mogą mieć w przyszłości problemy psychiczne z sobą.
Ostatnio zmieniony czw cze 14, 2018 3:08 pm przez emiltomaszewski, łącznie zmieniany 1 raz.
8-r48iT
bywalec

Post autor: 8-r48iT »

Wygodne życie, dostatnie za pieniądze za swoją "ciężką" pracę pozwoli im to zapomnieć.
świat nie płacze za zapomnianymi bohaterami którzy chcieli zmienić świat. cieszy się tym co miał do tej pory. nikt nie rozumie reguł gry. ostatni wygrywa wyścig do pieniędzy, ale nie do nieba.
danielek
zaufany użytkownik

Brr.Mam swojego psychiatrę już tyle lat ale wkurza mnie,że na per pan mi mówi.A reszt lekarzy co spotkalem to konowały.
emiltomaszewski

Głos mówił, żebym tego nie pisał, groził mi, złorzeczył, mówił że nie chce żebym był zdrowy, straszył chorobami. Miałem zmianę nastawienia. Pięć lat temu psychiatra powiedział, że mam brać olanzapinę 20mg przez 5 lat. W ciągu roku stopniowo odstawiałem, lepiej się czułem,pomogli duchowni, po roku po odstawieniu znalazłem pracę, czułem się zdrowo.
Ostatnio zmieniony czw cze 14, 2018 4:19 pm przez emiltomaszewski, łącznie zmieniany 8 razy.
Awatar użytkownika
piotrs
zaufany użytkownik

Post autor: piotrs »

masz niestety OBJAWY POZYTYNE ,,glosy mowia do ciebie,,
to twoj wymysl
bierz leki np solian 400mg na dobe po 3 miesiacach podtrzymujaca 200 mg
emiltomaszewski

Powyższy post jest postem psychiatry, żaden pacjent by tego nie napisał
8-r48iT
bywalec

Post autor: 8-r48iT »

właściwie słyszenie rozkazujących głosów jest niezbyt kmfortowe ale to nie jest schizofrenia. ludzie są upośledzenie intelektulanie i ograniczeni dlatego mają zaburzone myślenie bo nie nadązają za posptem intelektualnym dzisiajszego świata.
świat nie płacze za zapomnianymi bohaterami którzy chcieli zmienić świat. cieszy się tym co miał do tej pory. nikt nie rozumie reguł gry. ostatni wygrywa wyścig do pieniędzy, ale nie do nieba.
danielek
zaufany użytkownik

:D :dance:
Awatar użytkownika
Alex1950
zaufany użytkownik

danielek pisze: śr cze 13, 2018 8:06 pm No własnie Alex1950.Kto słyszy pozytywne głosy?No zapraszamy do dyskusji :D
Nie ma takich osób. Przeglądam już kolejną stronę, kolejną historię. Głosy zawsze są negatywne. Jedyne pozytywne objawy to halucynacje i urojenia.
danielek
zaufany użytkownik

No dokładnie Eh
emiltomaszewski

Z różnych przypadłości da się wyleczyć. Dieta, zioła, rozmowa z drugim człowiekiem, aktywność fizyczna i umysłowa. Po co społeczeństwu obciążenia finansowe związane z różnymi chorobami, rentami, zasiłkami. NFZ wydaje dużo pieniędzy na refundowane psychotropy dla "przewlekle chorych", które zmieniają mózg. Wszystko idzie z naszych wspólnych podatków. Ludzie mogą wyzdrowieć,naprawić się,pracować,wyjść i przebywać z ludźmi, założyć rodziny. Po co psychiatrom wyleczony, stały pacjent, który nie będzie korzystał z ich usług. Od ludzi, którzy nie potrafią wyleczyć, chorzy powinni sami odchodzić. Powinno się płacić za wyleczenie a nie za wizytę.
Po napisaniu tego posta głosy mnie wyzywały.
Ostatnio zmieniony czw cze 14, 2018 7:00 pm przez emiltomaszewski, łącznie zmieniany 7 razy.
danielek
zaufany użytkownik

No normalnie zaraz tym Twoim głosom zmydlę oczy haha.Trzymaj się.
ODPOWIEDZ

Wróć do „antypsychiatria”