Orędzie ze strony http://www.mensajesdelbuenpastorenoc.org/francais.html
Moje dzieci, blisko z przebaczenia, spowiedzi, postu, modlitwy i pokuty którekolwiek drzwi OPEN duchowego Ci za demon żadne ciało nie może można stracić!
1 MAJA 2018 - 15.15
PILNY ODWOŁANIE OD JEZUSA SAKRAMENT ŚWIĘTEGO DO SWOICH WIERNYCH LUDZI
Mój pokój niech będzie z wami, moje dzieci
Ten świat jest w mocy ciemności, moje wierne dzieci cierpią ataki złego i jego wysłanników zła. Mój lud zaczął chodzić po pustyni oczyszczenia; wszystkie demony ciała są na wolności, a wiele dusz zostanie utraconych przez ataki tych złych istot. Twój umysł jest polem bitwy, więc musisz go chronić, zwłaszcza podczas modlitwy bojowej; wiązać i sklejać w imię moje wszelką niewolniczą myśl, która chce ograbić cię z pokoju.
Moje dzieci, bliskich z przebaczenia, spowiedzi, postu, modlitwy i pokuty całego duchowego drzwi otworzysz, na żadnym demonem ciała może spowodować utratę. Módlcie się o wewnętrzne uzdrowienie, przebaczcie sercem tym wszystkim, którzy skrzywdzili was przez całe życie i proszą o przebaczenie wszystkim tym, których obraziliście. Tylko dzięki przebaczeniu można zamknąć rany duszy, które są otwarte; tylko przez wybaczenie i przebaczenie, będziecie mogli uzdrawiać wewnątrz.
Moja owczarnia, wszelki brak przebaczenia tkwi w podświadomości, a czas staje się urazą; zakorzenione urazy przekształcają się w nienawiść i nienawiść w urazę; wszystko to są demony braku przebaczenia, które umartwiają ducha tych, którzy opierają się przebaczeniu. Urazów, niepewność, lęki, depresja, niepokój, nerwowość i inne problemy psychiczne, są wynikiem nieprzebaczenia każdy korzeń urazy jest brak miłości i przebaczenia.
Módlcie się za swoje wewnętrzne dziecko w sobie, jeśli przeszedł on traumę w dzieciństwie przez fizyczne i psychiczne znęcanie się, znęcanie się lub brak miłości. Mówię wam to, moje dzieci, ponieważ ogromna większość dorosłych problemów psychologicznych ma swoje korzenie w dzieciństwie z powodu urazów spowodowanych przez znęcanie się lub znęcanie się. Jeśli dziecko w tobie przeżywa traumę, umartwia umysł dorosłego i sprawia, że cierpi on na depresję i lęk. Dlatego módlcie się do moich dzieci za wewnętrzne uzdrowienie dziecka w sobie, abyście mogli mieć pokój w swoim umyśle, ciele i umyśle, a więc żaden demon umysłu nie może zakłócić równowagi.
Przyjdź do mojego Namiotów i pytają mnie uzdrowić swoje wewnętrzne dziecko, łamane lub nadużywane, będę chętnie zrobić, jeśli otworzysz swoje serce do przebaczenia i pozwalają zatopić siłą moją miłością was wyzwoli. Jestem doskonałą miłością, a w miłości nie ma strachu. Zbliżaj się do mnie, nie bój się, oderwać swoje serce i otwarte do przebaczenia i zapewniam was, że wszystkie obawy, lęki, twoje niepewności, depresja i uraz znikają i nie wracać do zakłócają spokój twojej duszy , Czekam na ciebie, nie zwlekaj, umyj się w fontannie przebaczenia, miłości i miłosierdzia, a będziesz czysty. Mój pokój zostawiam ci, mój pokój daję ci. Nawracajcie się i nawracajcie się, bo Królestwo Boże jest blisko.
Wasz Mistrz, Jezus Najświętszy Sakrament
Przekaż moje wiadomości moim dzieciom, całej ludzkości.
Źródło: http://www.mensajesdelbuenpastorenoc.org/francais.html (tłumaczenie google translate)