(Ilość postów forum. )
Moderator: moderatorzy
- zbyszek
- admin
- Status: webmaster
- Kontakt:
Re: Nie wydaje wam się, że jakby zmniejszyć ilość postów do 250.000 forum by się lepiej wczytywało?
Kasowanie postów starszych niż 5 lat to strata. Moderatorzy powinni przesuwać stare nieaktualne tematy do folderów "nieaktualne" . Tam nie są one brane pod uwagę przez wyszukiwarkę i nie stanowią obciążenia. Niestety nie wszyscy to robią.
- Alex1950
- zaufany użytkownik
Re: Nie wydaje wam się, że jakby zmniejszyć ilość postów do 250.000 forum by się lepiej wczytywało?
Za dużo roboty, a za mało moderatorów. Może w tym problem.
Nie przestawaj się uśmiechać, bo to sprawia że jesteś najpiękniejsza
- Bratnia dusza
- zaufany użytkownik
- Status: Rencista
Skasowanie starych tematów, to skasowanie całej wiedzy. Forum straciło by na wartości
Ja bym pozostawił niewielką część tematów dla botów a reszte izolował, izolował wszystko do czasu gdy boty nie bedą forum wieszać. Nawet jak by miał zostać jeden temet do indeksowania

Ja bym pozostawił niewielką część tematów dla botów a reszte izolował, izolował wszystko do czasu gdy boty nie bedą forum wieszać. Nawet jak by miał zostać jeden temet do indeksowania

- jak mogę im przebaczyć?
- gdybyś ich nie potępił nie musiałbyś przebaczać
de mello - minuta mądrości
- gdybyś ich nie potępił nie musiałbyś przebaczać
de mello - minuta mądrości
- zbyszek
- admin
- Status: webmaster
- Kontakt:
Tak, to jest kwestia botów. Robots.txt jest prawidłowy, lecz wiele botów zapisane w nim wskazania ignoruje.
- piotrs
- zaufany użytkownik
co s k... trzeba zrobic z forum zeby dzialalo
chodzi o nowych niestety chorych pomoc im rada
starzy sobie poradza
to moze usunac historie tego czatu
chodzi o nowych niestety chorych pomoc im rada
starzy sobie poradza
to moze usunac historie tego czatu
-
- zaufany użytkownik
- Gadu-Gadu: bla bla
Moim zdaniem dobrze jest czasem usiąść i zastanowić się nad życiem, śmiercią, nad sobą, nad otoczeniem, nad ulicą, nad domem, nad tymi co ich spotkaliśmy w życiu. Forum tego nie zastąpi ale wypadałoby by było je naprawić. I olewam to, że część osób mnie tu nie chce, często to leży w ich urojeniach ... Jestem karuna z nicka.
nic