forum dla osób dotkniętych schizofrenią, ich rodzin oraz zainteresowanych ''Dla człowieka nie tylko świat otaczający jest zagadką, jest on nią sam dla siebie. I z obu tajemnic bardziej dręczącą wydaje się ta druga.'' Antoni Kępiński
to ja zacznę... jestem próżna i łasa na pochwały i nie chcę tego u siebie zauważać;) łatwo popadam w zły nastrój i byle błahostka jest mnie w stanie wyprowadzić z równowagi.
Ostatnio zmieniony ndz gru 31, 2017 10:57 pm przez AMerei, łącznie zmieniany 1 raz.
"Wszystko co słyszymy jest opinią, nie faktem. Wszystko co widzimy jest punktem widzenia, nie prawdą." Marek Aureliusz.
AMerei pisze: ↑ndz gru 31, 2017 10:55 pmjestem próżna i łasa na pochwały i nie chcę tego u siebie zauważać;) łatwo popadam w zły nastrój i byle błahostka jest mnie w stanie wyprowadzić z równowagi.
AMerei pisze: ↑ndz gru 31, 2017 10:55 pmjestem próżna i łasa na pochwały i nie chcę tego u siebie zauważać;) łatwo popadam w zły nastrój i byle błahostka jest mnie w stanie wyprowadzić z równowagi.
To chyba opis większości z nas .
Taa, też tak mam
- jak mogę im przebaczyć?
- gdybyś ich nie potępił nie musiałbyś przebaczać