Powiedzmy że nieco powiększają się piersi. Można to jednak zastopować leczeniem endokrynologicznym.
(Solian czy Rispolept.)
Moderator: moderatorzy
-
- zaufany użytkownik
- Status: portier
Re: Solian czy Rispolept - o lekach
Podaruję sobie ten Solian.e d e n pisze: ↑pn lis 27, 2017 2:24 pm Solian - lepszy smak życia. Ale mężczyznom wyrastają cycki, a kobietom zatrzymanie miesiączki.
RISPOLEPT - około 600zł za iniekcję co 14 dni, refundowany. Prostuje nieprawidłowe przekonania o świecie realnym. Na początku leczenia jesteś zmęczony, masz trudność z wykonywaniem pracy zawodowej, potrzebujesz odpoczynku, i sporo więcej snu.
d y s k u s j a
- piotrs
- zaufany użytkownik
RISPOLET - starszy gorszy czyjesz sie zmeczony na 70 lat wieksza sennosc depresja
SOLIAN jego lepszy zamiennik AMISAN 200MG nowszy lepszy po czesci antydepresyjny i niema takiego wilczego apetytu jak po solianie, wymyslili go francuzi kraj cholerykow bo jest duzo chorob w tym kraju najwiecej
roznicz miedzy amisanem a rispoleptem to jak miedzy MALUCHEM a MERCEDESEM DLE MNIE i bralem kilka zastrzykow RISPOLEPT CONSTA silne lęki po nim
SOLIAN jego lepszy zamiennik AMISAN 200MG nowszy lepszy po czesci antydepresyjny i niema takiego wilczego apetytu jak po solianie, wymyslili go francuzi kraj cholerykow bo jest duzo chorob w tym kraju najwiecej
roznicz miedzy amisanem a rispoleptem to jak miedzy MALUCHEM a MERCEDESEM DLE MNIE i bralem kilka zastrzykow RISPOLEPT CONSTA silne lęki po nim
- wowo
- zaufany użytkownik
- Gadu-Gadu: 9697465
Solian zdecydowanie.
Rispoleptu nie znam choć podawali mi go ponoć na początku w szpitalu ale akatyzje po nim miałem. Teraz biorę solian 150 mg i jestem zadowolony, prolaktynę podwyższoną miałem jak badałem ale piersi nie mam powiększonych. Piersi miałem zaokrąglone na solianie jak ważyłem ok. 100 kg teraz przy wadze 71 kg piersi mam normalne.
-
- zaufany użytkownik
- Status: portier
pawel534 pisze: ↑wt lis 28, 2017 2:54 pm Rispoleptu nie znam choć podawali mi go ponoć na początku w szpitalu ale akatyzje po nim miałem. Teraz biorę solian 150 mg i jestem zadowolony, prolaktynę podwyższoną miałem jak badałem ale piersi nie mam powiększonych. Piersi miałem zaokrąglone na solianie jak ważyłem ok. 100 kg teraz przy wadze 71 kg piersi mam normalne.