(Solian czy Rispolept.)

risperidon

Moderator: moderatorzy

Awatar użytkownika
hvp2
zaufany użytkownik

Re: Solian czy Rispolept - o lekach

Post autor: hvp2 »

e d e n pisze: pn lis 27, 2017 2:24 pm Solian - lepszy smak życia. Ale mężczyznom wyrastają cycki
Powiedzmy że nieco powiększają się piersi. Można to jednak zastopować leczeniem endokrynologicznym.
danielek
zaufany użytkownik
Status: portier

Post autor: danielek »

e d e n pisze: pn lis 27, 2017 2:24 pm Solian - lepszy smak życia. Ale mężczyznom wyrastają cycki, a kobietom zatrzymanie miesiączki.

RISPOLEPT - około 600zł za iniekcję co 14 dni, refundowany. Prostuje nieprawidłowe przekonania o świecie realnym. Na początku leczenia jesteś zmęczony, masz trudność z wykonywaniem pracy zawodowej, potrzebujesz odpoczynku, i sporo więcej snu.

d y s k u s j a
Podaruję sobie ten Solian.
Awatar użytkownika
piotrs
zaufany użytkownik

Post autor: piotrs »

RISPOLET - starszy gorszy czyjesz sie zmeczony na 70 lat wieksza sennosc depresja

SOLIAN jego lepszy zamiennik AMISAN 200MG nowszy lepszy po czesci antydepresyjny i niema takiego wilczego apetytu jak po solianie, wymyslili go francuzi kraj cholerykow bo jest duzo chorob w tym kraju najwiecej
roznicz miedzy amisanem a rispoleptem to jak miedzy MALUCHEM a MERCEDESEM DLE MNIE i bralem kilka zastrzykow RISPOLEPT CONSTA silne lęki po nim
Awatar użytkownika
wowo
zaufany użytkownik
Gadu-Gadu: 9697465

Post autor: wowo »

Solian zdecydowanie.
Awatar użytkownika
pawel534
zaufany użytkownik

Post autor: pawel534 »

Rispoleptu nie znam choć podawali mi go ponoć na początku w szpitalu ale akatyzje po nim miałem. Teraz biorę solian 150 mg i jestem zadowolony, prolaktynę podwyższoną miałem jak badałem ale piersi nie mam powiększonych. Piersi miałem zaokrąglone na solianie jak ważyłem ok. 100 kg teraz przy wadze 71 kg piersi mam normalne.
danielek
zaufany użytkownik
Status: portier

Post autor: danielek »

pawel534 pisze: wt lis 28, 2017 2:54 pm Rispoleptu nie znam choć podawali mi go ponoć na początku w szpitalu ale akatyzje po nim miałem. Teraz biorę solian 150 mg i jestem zadowolony, prolaktynę podwyższoną miałem jak badałem ale piersi nie mam powiększonych. Piersi miałem zaokrąglone na solianie jak ważyłem ok. 100 kg teraz przy wadze 71 kg piersi mam normalne.
:)
ODPOWIEDZ

Wróć do „rispolept”