Poznam dziewczynę...
Moderator: moderatorzy
Regulamin forum
Uwaga: zamieszczone tu ogłoszenia są widoczne w całym internecie.
Uwaga: zamieszczone tu ogłoszenia są widoczne w całym internecie.
Poznam dziewczynę...
Witam!
Chetnie poznam dziewczynę chorą psychicznie.
Dlaczego zapytacie. Bo nie potrafie nadążyć za "normalnymi" ludźmi.
Może tu znajdę bratnią duszę.
Z tej strony Piotr, mam 21 lat, moje zainteresowania są bardzo szerokie choć raczej techniczne. Obecnie pracuję a od końca września wybieram się na studia. U ludzi cenię szczerość i sumienność, sam za takiego sie uważam.
Njchetniej poznał bym kogoś z Łodzi lub okolic, moga być dalsze - Piotrków Tryb., Bełchatów, Tomaszów Maz.
Napisz! Może się sobie spodobamy?
Pozdrawiam!
Piotr
Z tej strony Piotr, mam 21 lat, moje zainteresowania są bardzo szerokie choć raczej techniczne. Obecnie pracuję a od końca września wybieram się na studia. U ludzi cenię szczerość i sumienność, sam za takiego sie uważam.
Njchetniej poznał bym kogoś z Łodzi lub okolic, moga być dalsze - Piotrków Tryb., Bełchatów, Tomaszów Maz.
Pozdrawiam!
Piotr
Ostatnio zmieniony ndz lis 23, 2014 9:34 am przez luzownik, łącznie zmieniany 1 raz.
Re: Poznam dziewczynę...
witam już zapisałam sobie Twój numer odezwę się do Ciebie jak będziesz dostępny:)luzownik pisze:Witam!
Moje GG 9171872
Pozdrawiam!
Piotr
Avelina19
Hello, trzymam kciuki za znalezienie partnerki czy przyjaciółki. Powiem szczerze, że ja też spotkałam mojego chłopaka przez forum i jestem bardzo szcześliwa, że go mam. Sposób jest nieważny, jak się spotkacie i porozmawiacie. Oczywiście jak się poznaje w realu osobę, to można wiecej zauważyc z jej zachowania, wyglądu, można się zakochać w prawdziwym człowieku a nie w tekstach które pisze. Aczkolwiek od czegoś trzeba zacząć. Chorzy psychicznie jak się leczą moim zdaniem, mogą żyć normalnie w związkach, mimo, że może im być ciężko. Pozdrawiam
no tak ja mam do wyboru dwóch facetów,ale już się zdecydowałałam na jednego,tego jedynego i mam nadzieję ostatniego i wspaniałego:)ten drugi będzie przyjacielem,no mam nadzieję,że będzie dobrze:*pozdrawiam.Ania20 pisze:Hello, trzymam kciuki za znalezienie partnerki czy przyjaciółki. Powiem szczerze, że ja też spotkałam mojego chłopaka przez forum i jestem bardzo szcześliwa, że go mam. Sposób jest nieważny, jak się spotkacie i porozmawiacie. Oczywiście jak się poznaje w realu osobę, to można wiecej zauważyc z jej zachowania, wyglądu, można się zakochać w prawdziwym człowieku a nie w tekstach które pisze. Aczkolwiek od czegoś trzeba zacząć. Chorzy psychicznie jak się leczą moim zdaniem, mogą żyć normalnie w związkach, mimo, że może im być ciężko. Pozdrawiam
Avelina19