kurfa prosilem rodzicow zaplaca te 8 tysiecy i jade do dpsu na miesiac na wczasy do ziomka

Moderator: moderatorzy

Regulamin forum
W tym dziale można pisać teksty wykraczające poza uporządkowaną dyskusję na konkretny temat. Nie polecam go osobom szukającym spokojnej rozmowy.
Maniek1234
zaufany użytkownik
Status: trener interpersonalny
Gadu-Gadu: 560878

kurfa prosilem rodzicow zaplaca te 8 tysiecy i jade do dpsu na miesiac na wczasy do ziomka

Post autor: Maniek1234 »

ja im tam dam taki surwiwal jak jebit twoja raz a pielegniarek to tam tyle przerucham w nocy ze wam sie nie snilo a zreszta tam ziomeczek moj jest musze go tez potrenowac troche zabiore troche sprzetu ze soba starzy moi placa za ten wyjazd 8 tys zlotych za miesiac wakacji.
jestem urodzonym przywodca
"Kto nie wygra sam ze sobą, ten nie zwycięży nigdy"
bylem juz na piensku siedmiu piekiel ale teraz...chyba sie nawet nie spoce...
Awatar użytkownika
hvp2
zaufany użytkownik

Re: kurfa prosilem rodzicow zaplaca te 8 tysiecy i jade do dpsu na miesiac na wczasy do ziomka

Post autor: hvp2 »

Maniek1234 pisze: wt lis 21, 2017 3:48 pm ja im tam dam taki surwiwal jak jebit twoja raz a pielegniarek to tam tyle przerucham w nocy ze wam sie nie snilo a zreszta tam ziomeczek moj jest musze go tez potrenowac troche zabiore troche sprzetu ze soba starzy moi placa za ten wyjazd 8 tys zlotych za miesiac wakacji.
Raczej Cię zalekują totalnie na tych wczasach albo zwyczajnie wezmą w pasy... Ale pisz... Może jakimś cudem się mylę...
Maniek1234
zaufany użytkownik

Re: kurfa prosilem rodzicow zaplaca te 8 tysiecy i jade do dpsu na miesiac na wczasy do ziomka

hahahahaa to ja tam jade w dobrym zdrowiu ich potrenowac grzecznie i za to mam byc wziety w pasy dozywotnio ?
Maniek1234
zaufany użytkownik

to nie tak ziomus ze ja tam nie szanuje ludzi albo cos troche sie posmieje ale to nie grzech naklanilabym ich raczej do treningu a nie tam skakac wrzeszczec czy niewiadomo co robic ja raczej w otoczeniu zachowuje sie jak normalny zdrowy obywatel wiec wiesz....odpisz jak cos...
Awatar użytkownika
hvp2
zaufany użytkownik

Post autor: hvp2 »

Uściślijmy może:
Udajesz sie na miesięczny pobyt do dps-u w charakterze jego pensjonariusza??
ODPOWIEDZ

Wróć do „varia”