Duchy

Proszę pisać w części ogólnej tego działu jeśli temat nie pasuje do żadnego z poddziałów.

Moderator: moderatorzy

Awatar użytkownika
Smutny Łukasz
bywalec

Duchy

Post autor: Smutny Łukasz »

może my widzimy duchy, duchy nie potrzebują spać, słyszymy i widzimy duchy i czujemy, to nie możliwe że czułem kobietę obok mnie, a nikogo nie było w łóżku
lukaszbb
zaufany użytkownik

Re: Duchy

Post autor: lukaszbb »

Mimo że byłem przez jakiś czas spirytystą to radziłbym najpierw szukać racjonalnych rozwiązań rzekomych "paranormalnych" zdarzeń czy odczuć.
Awatar użytkownika
Sasek
zaufany użytkownik

Post autor: Sasek »

lukaszbb pisze: ndz lis 12, 2017 2:32 pm Mimo że byłem przez jakiś czas spirytystą to radziłbym najpierw szukać racjonalnych rozwiązań rzekomych "paranormalnych" zdarzeń czy odczuć.
Na przyklad schizofrenia xD
:music-listening:
Awatar użytkownika
Smutny Łukasz
bywalec

mówie że to duchy są, nie mozliwe ze osoba gluchoniema tez slyszy glosy, ostatnio pytalem o to doktora swojego mowila ze osoba gluchoniema tez slyszy glosy, glosy to duchy ludzie nikt normalny by nam nie kazal zabic kogos z rodziny
Awatar użytkownika
Sasek
zaufany użytkownik

Post autor: Sasek »

Spoko, tez mam chore wierzenia, ale wole nie mowic jakie i nikomu nie mowie, dopiero wyjde na swira ^^
:music-listening:
Awatar użytkownika
Smutny Łukasz
bywalec

ale sale, posluchaj osoba gluchoniema z tego co mowil mi lekarz tez slyszy glosy, dlatego to duchy a nie choroba slyszymy duchy
lukaszbb
zaufany użytkownik

Post autor: lukaszbb »

skoro osoba głuchoniema słyszy głosy, to muszą mieć one związek nie ze słuchem, ale z czymś innym.
ODPOWIEDZ

Wróć do „dyskusja ogólna”