Chciałby ktoś się spotkać w warszafce?
Termin i miejsce do ustalenia.
Myślałem o spacerze...
kontakt przez prywatną wiadomość
mój nr GG 45723214
pozdrówki,
anime
Moderator: moderatorzy
viewtopic.php?t=40441nie dyskutuj z debilem - wpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem
viewtopic.php?t=40441nie dyskutuj z debilem - wpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem
Nie zrozumiem.pycioslawa pisze: ↑ndz lut 28, 2021 1:42 pm Zapytam znowu - i co wam te znicze dają? Sumienie gryzie czy co?
Osoba, która stawia takiego internetowego znicza ma jakieś poczucie, że nie była dostatecznie dobra za życia zmarłego i próbuje się odkupić właśnie internetowym zniczem. Tak zdążyłam zaobserwować. Wszyscy po śmierci gadają jaki to dobry człowiek był i jak go szkoda, a za życia w ogóle się nim nie przejmowali.utopia pisze: ↑ndz lut 28, 2021 8:17 pmNie zrozumiem.pycioslawa pisze: ↑ndz lut 28, 2021 1:42 pm Zapytam znowu - i co wam te znicze dają? Sumienie gryzie czy co?
Ze starego składu dużo nie zostało. Konrad był jednym z najstarszych forumowiczów, stałych bywalców. Poszedł za dziewczyną.... Byłą, gdyż z Anią nie byli już z trzy lata. Nie zgrywał się jak co niektórzy. Nie udawał.pycioslawa pisze: ↑ndz lut 28, 2021 9:50 pmOsoba, która stawia takiego internetowego znicza ma jakieś poczucie, że nie była dostatecznie dobra za życia zmarłego i próbuje się odkupić właśnie internetowym zniczem. Tak zdążyłam zaobserwować. Wszyscy po śmierci gadają jaki to dobry człowiek był i jak go szkoda, a za życia w ogóle się nim nie przejmowali.utopia pisze: ↑ndz lut 28, 2021 8:17 pmNie zrozumiem.pycioslawa pisze: ↑ndz lut 28, 2021 1:42 pm Zapytam znowu - i co wam te znicze dają? Sumienie gryzie czy co?