Jak o tym zapomnieć?
Moderator: moderatorzy
Jak o tym zapomnieć?
Oglądałem taki dokument w którym rosyjski lekarz odciął głowę psu i sprawił że ona żyła bez ciała przez 5 minut
a potem odciął głowę innemu psu i przesył ją do szyli drugiego psa, i chodził taki dwugłowy pies i każda głowa piła wodę z innego spodka.. jak to zapomnieć?
a potem odciął głowę innemu psu i przesył ją do szyli drugiego psa, i chodził taki dwugłowy pies i każda głowa piła wodę z innego spodka.. jak to zapomnieć?
Ostatnio zmieniony sob paź 21, 2017 12:10 pm przez Cynamon, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- zaufany użytkownik
- Status: portier
Re: Jak o tym zapomnieć?
Jezu,poważna sprawa.Przejdzie Ci z czasem.
Po co oglądałeś? Tego się już nie odzobaczy
- Xoredas
- zaufany użytkownik
- Status: Brak
Też czytałem o takich eksperymentach na pewnym forum postaraj się tym tak nie przejmować.
- wowo
- zaufany użytkownik
- Gadu-Gadu: 9697465
Po co takie głupoty oglądacie? Z reguły osoby chore ja schizę są wrażliwe i nie powinny oglądać drastycznych filmów. To co opisałeś to było chore i nienormalne.
- Alex1950
- zaufany użytkownik
Coż to za film? Piękny Science-fiction. Z czasem zapomnisz. Może pomyśl o komediach, tam takich scen nie ma.
Nie przestawaj się uśmiechać, bo to sprawia że jesteś najpiękniejsza
nie Science-fiction tylko dokument na jakimś kanale edukacyjnym
jeszcze pokazywali wcześniej jak ten pies się łasi się od doktora a on go głaszcze a potem ucina mu głowę
oglądałem to bo to było różnych rzeczach, zaczęło sio od pioruna kulistego, ale tego co było potem się nie spodziewałem
jeszcze pokazywali wcześniej jak ten pies się łasi się od doktora a on go głaszcze a potem ucina mu głowę
oglądałem to bo to było różnych rzeczach, zaczęło sio od pioruna kulistego, ale tego co było potem się nie spodziewałem
- Tonhar
- zaufany użytkownik
- Gadu-Gadu: 64192154
"Experiments in the Revival of Organisms" (nie wpisywać lepiej w wyszukiwarce), czyli czego Sowieci to nie wymyślą. Tak czy inaczej mnie się wydaje, że takich rzeczy niestety się nie zapomina...
Jedno życie, a spraw tyle...