czarna lista psychologów
Moderator: moderatorzy
czarna lista psychologów
Sabina Sobkowska Zygmunt Klonecki-Olech i Grażyna Paprocka niepotrafią dogadać się z pacjentem są z lubuskiego.
- KELOB
- zaufany użytkownik
Nie wiem czy podawanie nazwisk jest łamaniem ustawy o ochronie danych osobowych. <ptak> wie ;-)
Ja bym wolał żeby powstało coś z typu BIAŁEJ LISTY na której będą umieszczani: psychiatrzy, psychoterapeuci, psycholodzy,.... fryzjerzy, mechanicy itd których możemy sobie polecać. Z drugiej strony warto też się ostrzegać żeby nie wydawać kasy na chochsztaplerów
W przypadku w/w zawodów : to co pasuje jednemu choremu może zupełnie nie pasować innemu - ja byłem ostatnio u poleconego psychoterapeuty i go nie polecam ale nie wymienie jego imienia i nazwiska - bo może komuś innemu na prawde pomaga
Czy pomoc psychologiczna w przypadku F20 i podobnych schorzen ma sens ? Może ktoś by napisał jak mu pomógł w walce z schizą psycholog, ciekawi mnie to ogromnie
Bolo
Ja bym wolał żeby powstało coś z typu BIAŁEJ LISTY na której będą umieszczani: psychiatrzy, psychoterapeuci, psycholodzy,.... fryzjerzy, mechanicy itd których możemy sobie polecać. Z drugiej strony warto też się ostrzegać żeby nie wydawać kasy na chochsztaplerów
W przypadku w/w zawodów : to co pasuje jednemu choremu może zupełnie nie pasować innemu - ja byłem ostatnio u poleconego psychoterapeuty i go nie polecam ale nie wymienie jego imienia i nazwiska - bo może komuś innemu na prawde pomaga
Czy pomoc psychologiczna w przypadku F20 i podobnych schorzen ma sens ? Może ktoś by napisał jak mu pomógł w walce z schizą psycholog, ciekawi mnie to ogromnie
Bolo
- aaa
- zaufany użytkownik
- Kontakt:
Prosze dopisac do czarnej listy każdego psychiatre. A na prawde dobry psycholog potrafi pomóc, choc trzeba chciec tej pomocy .
"Pobyt w szpitalu grozi kalectwem lub śmiercią"
-- http://pl.youtube.com/watch?v=ryyo9CqyeSI --
-- http://pl.youtube.com/watch?v=ryyo9CqyeSI --
Mi zajęcia psychoterapetyczne same w sobie nie pomogły tylko możliwość spotkania się z ludzmi mającymi podobne problemy.Z towarzyskiego punktu widzenia to było bardzo interesujące przeżycie.Niestety na samej psychoterapii chciało mi się spać na psycholożka strasznie przynudzała.Chociarz jej wywody bardzo spodobały jednemu marichuaniście, nie wiem co on w tym widział.Alle dzięki tym zajęcią rozruszałem się trochę chociaż w leczeniu decydującym była farmakoterapia.Właśnie moja dr. wycofała mi seronil a ja po trzech dniach dostałem strasznej deprechy.Al na szczęście miałe zapas tego leku.Jak mi nie przepisze antydepresantów to po raz kolejny zmienie sobie psychiatrę.To dobry sposób na odpowiednią terapię.
Re: czarna lista psychologów
Dallal Mustafa, przyjmuje w skoczowie i cieszynie, województwo śląskie, słucha pacjenta a to co wysłucha wszystko obraca przeciwko niemu. Nie potrafi doradzić.
-
- zaufany użytkownik
Ja bym nie podawała nazwisk, bo to chyba nieładnie. 

Ale na Znanym Lekarzu też są oficjalne dane, więc chyba to nic złego :-)

-
- zaufany użytkownik
Jeżeli się o kimś mówi, to tylko dobrze, a to, co złe lepiej przemilczeć. 

No nie sądzę - oni pełnią służbę, więc powinno być wszystko. Oczywiście rzeczowo.

-
- zaufany użytkownik
Bardziej mam na myśli to, żeby nie mówić o ludziach źle, a nie żeby nie krytykować. 

-
- zaufany użytkownik
Lekarz nie jest człowiekiem?
-
- zaufany użytkownik
Nie wiem.
Krytyka - owszem, ale trzeba pamiętać, że słowem można zabić.
Krytyka - owszem, ale trzeba pamiętać, że słowem można zabić.
Tu się ocenia, jak ktoś wykonuje swój zawód.
Przecież nie żyjemy w Eldorado, żeby nie mówić o negatywnej stronie monety.
Przecież nie żyjemy w Eldorado, żeby nie mówić o negatywnej stronie monety.

Oczywiście. I dlatego warto przestrzec przed złym lekarzem, w naszym przypadku psychiatrą czy psychologiem, bo on ma tu przewagę i może zabić słowem.Zagubiona we mgle pisze:Krytyka - owszem, ale trzeba pamiętać, że słowem można zabić.