Michnik
Moderator: moderatorzy
Michnik
Jakie macie zdanie o adamie michniku i jego bracie stefanie? czy Adam powinien sie przez zbrodnie swojego brata udzielac sie w ogole spolecznie?
Bo mi sie wydaje ze w ogole powinien zniknąc z zycia publicznego a gazeta wyborcza powinna zbankrutowac, wiem wiem ze niby on tych zbrodni nie popelnil tylko jego brat ale czy tak sie wypowiada wyksztalcony czlowiek
Bo mi sie wydaje ze w ogole powinien zniknąc z zycia publicznego a gazeta wyborcza powinna zbankrutowac, wiem wiem ze niby on tych zbrodni nie popelnil tylko jego brat ale czy tak sie wypowiada wyksztalcony czlowiek
- Dobro
- zaufany użytkownik
- Status: Karuṇā करुणा
- Gadu-Gadu: bla bla
Re: Michnik
politycznie to nie wiem czy mi osobiście by się przydał ale to przecież nie polityk
co do wypowiedzi to mu się nie dziwię
co do wypowiedzi to mu się nie dziwię

czy tak pownien sie wypowiadac dzialacz który wspiera opozycje i kod?
- Dobro
- zaufany użytkownik
pytanie było nie na miejscu. odpowiedź normalna tzn przeciętna. nie znam sprawy ale tylko powiem że to bez sensu wygląda tak stawianie rzeczy
co do pytania powyżej to ja nie wiem ale jak jesteś za opozycją czy Kodem to wtedy się trza martwić że grzecznie ma być
co do pytania powyżej to ja nie wiem ale jak jesteś za opozycją czy Kodem to wtedy się trza martwić że grzecznie ma być

Nie jestem za Kodem i za opozycją ale takie zachowanie dla mnie jeszcze bardziej ich kompromituje
- Dobro
- zaufany użytkownik
ja nikogo nie będę w polityce na dzisiaj wspierał.
nie wiem w sumie po co ma się normalny człowiek tym zajmować. skoro jednak zajmuje się tym większość to takie pospolite jest. polityka
nie wiem w sumie po co ma się normalny człowiek tym zajmować. skoro jednak zajmuje się tym większość to takie pospolite jest. polityka