Haloperidol i Depakine
Moderator: moderatorzy
-
- zaufany użytkownik
Haloperidol i Depakine
xxx
Ostatnio zmieniony ndz cze 22, 2014 11:33 am przez AniaNieIstnieje, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- zaufany użytkownik
-
- zaufany użytkownik
Dokładnie tak jak mówi Zalew. Haloperidol i Depakine mają pomagać Tobie powrócić do równowagi psychicznej. I nie rób głupstw bo ja tak zrobiłam i znalazłam się na OIOMie i pobyt w psychiatryku miałam zapewniony. Wierz mi życie mimo iż nie jest łatwe, to daje satysfakcję. Nie rób głupot!!!!!!!!!
Każdy zachód jest zapowiedzią poranka, Uśmiechaj się codziennie bo warto, niezależnie od pory dnia 

-
- zaufany użytkownik
-
- zaufany użytkownik
- Status: bezrobotny
-
- zarejestrowany użytkownik
bardzo bym Ci chciała pomuc. dopiero przeczytałam Twój post, oby nie było za późno. co się stało, że masz myśli samobujcze? nie daj sobie wmówic choroby dopóki masz świadomośc i pojęcie o własnym cierpieniu powodującym te myśli. nie pozwól odebrac sobie swojej osobowosci. spróbuj ją wyrazic w jakiś sposób. znajdz fromę. odnajdz drogę, którą pokażesz siebie sobie, popatrzysz na swoje cierpienie z zewnątrz i wtedy zrozumiesz, że masz do niego takie samo prawo jak inni. a przede wszystkim, przyznasz się przed sobą, że jesteś jedynie cierpiącym człowiekiem, że potrzebujesz pomocy, a to nie są powody, żeby rezygnowac z całej palatey możliwych doznań jakie oferuje życie.