Przedłużanie życia i cofanie wieku biologicznego

z wyjątkiem spraw dotyczących schizofrenii

Moderator: moderatorzy

Awatar użytkownika
Niemamnie
zaufany użytkownik
Lokalizacja: z Czarnych Dziur, z Pustek Kul, z Lasu gdzie nie ma Czasu

Przedłużanie życia i cofanie wieku biologicznego

Post autor: Niemamnie »

https://kosmiczne-ujawnienie.blogspot.c ... ectwo.html
Nie był to tylko materiał, ale zaawansowany system medyczny, dłuższe życie.
Ogrom zaistniałych wydarzeń był niewyobrażalny dla wszystkich zaangażowanych w ten program.

SS odkryło, że ludzie mogą żyć dłużej, więc mieli kolejny ogromny program, o którym w kawałkach donieśli tajniacy Marynarki rzucając to przed Admirałem Rico Botta. Oczywiście, podzielono to na 24 części – na różne długości życia. Pytając się o Nordyków, ich porównywalna długość życia to 1400 do 2200 lat, a wyglądają dokładnie tak jak my.
Później prowadziliśmy badania w TRW (https://en.wikipedia.org/wiki/TRW_Inc.) nad zaawansowanymi systemami życiowymi – przedłużonym życiem. Ten program został zamknięty. Za mniej niż dwa lata będzie to dostępne dla niektórych ludzi na tej planecie. Wygląda to tak – właściwie to jakbyś wziął 4 aspiryny w przeciągu 6 miesięcy lub dostał 4 zastrzyki. Natychmiast zaczynasz się zmieniać – wszystko wygląda lepiej. Wyglądasz lepiej. Dzieje się to, że wracasz do swoich młodzieńczych lat – kobiety do 21, a mężczyźni do 29. Trochę to trwa. Pozostajesz w takim stanie przez około dwa tysiące lat.

Twój mózg – wszyscy używamy tylko 2,2% naszego mózgu, nie obchodzi mnie co wam mówią. Używamy tylko 2,2% naszego mózgu. Przekraczasz swoje zdolności o minimum 400%, a to pozwala ci wnieść jakiś wkład. Pracujesz dla firmy przez 20 lat i za to dostajesz zegarek, a kilka lat później stamtąd wypadasz. Twój wkład nie był bardzo długi. A teraz, kiedy żyjesz 2 000 lat to możesz wiele wnieść i jeszcze dobrze się bawić przez te 2 000 lat. I nie starzejesz się.
DW: Powiedział także, że Nordycy żyją pomiędzy 1400 a 2200 lat. To jest 10, a nawet 20 razy dłużej od przeciętnego człowieka. Niektórzy mogą mieć problem ze zrozumieniem tego. Czy spotkałeś się z podobnymi informacjami, które mogłyby to potwierdzić?

CG: Tak, mówimy tu o wieku przekraczającym dwa czy trzy krotnie Matuzalema (postać biblijna, żył 969 lat https://pl.wikipedia.org/wiki/Matuzalem, przyp. tłum.)

DW: Dokładnie.
DW: Na pewno. (Tompkins) znowu powiedział coś z czym ludzie mogą mieć problem, szczególnie ci sceptycznie nastawieni. Powiedział, że w ciągu dwóch lat może zostać wprowadzony system przedłużania życia, który zostanie zaoferowany niektórym ludziom, gdzie przyjmuje się 4 pigułki lub 4 zastrzyki w ciągu sześciu miesięcy. Mówi o szokujących rzeczach, że twoje IQ wzrośnie o 400%, że zmienisz się na powrót w 29 letniego człowieka i pozostaniesz w takim stanie przez następne 2000 lat i że wszystko staje się wtedy lepsze i czujesz się lepiej. Jakość twoje życia jest lepsza. Czy istnieje taka technologia? Czy wiesz coś na ten temat?
DW: Jedna sprawa, która mnie niepokoi i chcę to powiedzieć przed kamerą, ponieważ uważam że jest to bardzo ważne, - Jacob mój informator Programu Kosmicznego opisał mi, że Klika (Cabal) będzie próbowała zmusić ludzkość do przyjęcia zastrzyków wydłużających życie.
Powiedział mi, że będą w nich nanity (nanoroboty, https://pl.wikipedia.org/wiki/Nanoroboty) i że zostaniemy połączeni ze Sztuczną Inteligencją. Czy uważasz, że może to tak działać?
CG: Wydaje mi się, że aby tak szybko przywrócić mnie do pożądanego wieku zastosowali trochę inną metodę. Nie przyjmowałem pigułek. Zrobiono to dożylnie. Jedyną dawkę farmaceutyczną jaką świadomie przyjąłem była na koniec mojej służby, poczym straciłem przytomność.
Fakt, że mówi on o manipulacji telomeru (https://pl.wikipedia.org/wiki/Telomer_(genetyka)) i tego typu innowacji farmaceutycznej, która może pomóc ludziom w przedłużeniu ich życia – to są całkiem interesujące szczegóły, o których wcześniej nie słyszałem.
Wiele osób mających władzę nad światem nie ma władzy nad życiem. A ci którzy mają władzę nad życiem nie mają władzy nad światem. Gdzie tu sprawiedliwość.
lmp
zaufany użytkownik

Re: Przedłużanie życia i cofanie wieku biologicznego

Post autor: lmp »

"Używamy tylko 2,2% naszego mózgu. "
bujda
Awatar użytkownika
Niemamnie
zaufany użytkownik

Prawda, w tym samym momencie tyle używamy, ale te ośrodki się włączają i wyłączają.
Wiele osób mających władzę nad światem nie ma władzy nad życiem. A ci którzy mają władzę nad życiem nie mają władzy nad światem. Gdzie tu sprawiedliwość.
lmp
zaufany użytkownik

Awatar użytkownika
Niemamnie
zaufany użytkownik

Czepiłeś się najmniej istotnej części całości.
lmp
zaufany użytkownik

czlowiek nie moze zyc wiecej niz 1XX lat
Awatar użytkownika
Niemamnie
zaufany użytkownik

viewtopic.php?f=11&p=506586#p506586

Jesteś człowiekiem nauki, proszę ustosunkuj się do tego.
Awatar użytkownika
Kiciuś_XXL
moderator
moderator

Post autor: Kiciuś_XXL »

Coraz częściej się mówi o przedłużaniu życia, myślę że to już kwestia czasu
Awatar użytkownika
Niemamnie
zaufany użytkownik

To prawda, taki jest kierunek postępu.
Awatar użytkownika
Niemamnie
zaufany użytkownik

Obrazek

http://www.filmweb.pl/film/Wy%C5%9Bcig+ ... 011-587175

Tylko aby nie było jak na tym filmie...
ODPOWIEDZ

Wróć do „zdrowie”