Nowa JA Stare ONI

Moderator: moderatorzy

Awatar użytkownika
Manuela55580
zaufany użytkownik
Status: Powołana Bogini Miłości

Nowa JA Stare ONI

Post autor: Manuela55580 »

Witajcie
Jestem tu nowa i tak se czytam od kilku dni o Schizofrenii bo sama jestem na nią chora(nowa Diagnoza),tylko ciężko mi uwierzyć że Głosy ktòre słyszę od dziecka są wynikiem mojej choroby. Myslałam że każdy tak ma.. .
Troche w życiu już przeszłam zaczynając od mało zajebistego dzieciństwa. Ojciec chlał,oboje rodzice lali gdzie popadnie rurą albo pięścią. Wyzywali od najgorszych :angry-cussingargument: . W wieku dorastania byłam bardzo agresywna. Wynioslam z domu. Kiedy mialam 17 lat skoczylam z 3ciego piętra. Mialam dosyć... W wieku 18 lat połknęłam ok 100 tabletek które zbierałam od miesięcy,część znalazłam na śmietniku.. też przeżyłam.
Chcialam uciec z tego Środowiska wyjeżdżając za granicę szukajac dla mnie i Syna lepszych perspektyw zycia. Szwecja, Japonia i Niemcy. W Japonii poznalam Co to Cristal Meth...
W Niemczech poznalam faceta, 25 lat starszego ode mnie. Z moim komplexem Ojca widzialam w nim jakby Guru. Sprowadzilam Syna. Nigdy wczesniej tak faceta nie kochalam. Okazal sie zboczeńcem lubiacym grupowy sex Co dla mnie Jako wierzacej,konserwatywnej katoliczki bylo czyms chorym... po wielu namowach udalo mu sie mnie przekonac do skonsumowania kokainy i niebieskiej extasy zarazem. Sprowadzil kumpla i robili ze mna Co chcieli. Nie potrafie do dzis sobie tych sytuacji przypomniec mimo ze bardzo sie staram o szczegoly by je przepracowac ... I tak kilka razy az poczulam ze bez kokainy nie potrafie zyc. Stracilam wiare w Boga. Zalatwial mi narkotyki do momentu kiedy nie zaszlam w ciaze. Zerwalam z gownem. W 6tym miesiącu zostawil mnie bo mu juz nie bylam potrzebna. Swiat zawalil mi sie pod nogami. Calymi dniami lezalam tylko w lóżku. To bylo straszne przeżycie. Czulam sie taka smutna i pusta. Po miesiacu wstalam i zaczelam dzialać jakby nigdy nic...
Pòł roku po porodzie obserwowalam drzewo i nagle moglam sie wczuć w jego role...to bylo cos przyjemnego i nie myslalam ani chwili ze to pierwsza oznaka wjazdu w Psychoze bo nie wiedzialam Co to. Rok 2010. Kolejne oznaki to widzenie tylko czerwonego koloru ktory wywolywal u mnie niepokoj. Zaczelam snic o Diable ktory probowal skrasc mi moja dusze i na jawie nie potrafilam przestac o nim myslec. Postanowilam sie nie dac. Wyszukalam w domu wszystkie czerwone rzeczy jak serca,Kartki, poduszki - wszystko Co bylo symbolem milosci mej do zboczenca i postanowilam zakopac wszystko w ogrodzie sluchajac przy tym piosenki zegnajacej Diabla.Czulam radosc bo mnie nie skusil...nie potrafie stwierdzic kiedy zaczelam czuc mimo wszystko milosc i motyle w brzuchu...chyba od kiedy ta piosenka leciala. Zaczelam sluchac Radia. Glosy Moderatorow i kazda piosenka trafialy mnie jakby o mnie i do mnie mowili i spiewali. Zaczelam coraz czesciej lukac w Niebo czujac piekne dreszcze i milosc w Sercu. Od Rana do wieczora i w nocy gralo Radio w calym domu,kazdym pokoju. Odizolowalam sie od znajomych,przestalam dzwonic do rodziny. DostalaM magiczna moc i tyle energii jak nigdy przedtem. Zaczelam przestawiac meble,sprzatac w szafach wszedzie i gotowac pracochlonne potrawy. Powoli kuchni nie opuszczalam. Kupilam kilka krzyży, znalazly one miejsce w kuchni. Te Symbole dawaly mi poczucie spokoju i Euforii.
Nadeszla Wielkanoc. To byl piątek w nocy. Wstalam by malej mleko zrobic. Wlaczylam czajnik i nagle zrobilo mi sie slabo i upadlam na Ziemie czujac straszne męki jak by mi ktos w Serce nòż wbijał. Trwalo to kilka minut ...W niedziele powtorka tym razem uczucie Nowego Narodzenia. To bylo uczucie nie do opisania słowami. To bylam nowa JA. Przestalam jeść i Spać. Tylko kuchnia sie liczyla. Małą mialam caly czas przy sobie. Zrobilam jej miejsce pod stolem. Czulam Sercem Boga. Rozmawial ze mna. W moim Sercu byla tylko jego Milosc. Prawie caly czas tylko tanczylam potem zaczelam budowac Świat na stole tak jak Pan Bòg go widzieć by chciał. Piekny Świat,bez wojen, przemocy,nienawisci,ras,państw ,śmierci - tylko MIŁość...
Pan Bòg obiecal mi milosc ktora niedlugo miala do mnie przyjsc..... takiej Euforii życze każdemu bo to Prezent od Boga nad Bogami. Orgazm zmieszany z zakochaniem.... :angelic-cyan: :angelic-flying: :angelic-grayflying: :angelic-green: :eusa-violin:
Potem przybyla :auto-ambulance: i mnie zabrali. Nafaszerowali pillami i wpadłam w czarną dziurę. Kilka dni potem byly moje urodziny. Rano wchodze do Palarni a tu nowy Pacjent siedzi. Spojrzalam mu w oczy i od razu wiedzialam ze to moja obiecana milosc :dance: :whistle:
Tja...do dzisiaj jestesmy razem i w tym roku sie hajtamy. I do dzisiaj wierze ze moja milosc to dar od romantycznego Boga :eusa-violin:
Mialam rok temu kolejna Psychoze po sprobowaniu Dopalaczy tym razem ale Głosy namowily mnie bym wrocila do Nieba. Połknęłam moje psychotropy. Syn mnie znalazl. 2 razy reanimacja, 5 dni w Śpiączce, Klinika,utrata prawka na 1,5 roku. ..W grudniu przed swietami wyszlam
Do domu i im blizej Narodzin Jezusa tym bardziej czulam jego Osobę...to byly wspaniale Święta.
Od kilku dni znowu czuje że nadchodzi stan Euforii tym razem nie dam sie Glosom bo chce żyć tu na Ziemi...
Wiara Nadzieja Miłość
Wiara ❤ Nadzieja ☝💚 Miłość ❤ POKÒJ ✌
kaznodzieja
zaufany użytkownik

Re: Nowa JA Stare ONI

Post autor: kaznodzieja »

ciekawa historia.
Daniela 12;10 ,,, A niegodziwi działać będą niegodziwie i żaden z niegodziwych nie zrozumie, ale wnikliwi zrozumieją.
Awatar użytkownika
Niemamnie
zaufany użytkownik
Lokalizacja: z Czarnych Dziur, z Pustek Kul, z Lasu gdzie nie ma Czasu

Post autor: Niemamnie »

Twoja historia jest podobna do mojej, też roztrzaskałem się o czarną dziurę która jest w stanie zabić nawet trójwymiarową ludzką duszę, poukładałem osobliwość tej czarnej dziury i zrobiłem to dla przyszłych pokoleń, ale straciłem przy tym swoje esencjonalne ja, na szczęście reptilianin który żyje w czwartym wymiarze postanowił wskoczyć w osobliwość i nawet on nie przetrwał trójwymiarowej czarnej dziury, ale esencjonalne czterowymiarowe ja reptilianina było w stanie przetrwać i teraz moje ja jest już we mnie.
Wiele osób mających władzę nad światem nie ma władzy nad życiem. A ci którzy mają władzę nad życiem nie mają władzy nad światem. Gdzie tu sprawiedliwość.
Awatar użytkownika
piotrs
zaufany użytkownik

Post autor: piotrs »

straszna piekna historia tylko zaufac bogu większość z nas ma miała depresje myśli s proby tylko brac tabletki jak najdłużej inaczej się nie da
Awatar użytkownika
Niemamnie
zaufany użytkownik

Jesteś z Bogiem blisko piękna pani jak go można opisać.
Wiele osób mających władzę nad światem nie ma władzy nad życiem. A ci którzy mają władzę nad życiem nie mają władzy nad światem. Gdzie tu sprawiedliwość.
Awatar użytkownika
Manuela55580
zaufany użytkownik

Bòg jest wszędzie i jest wszystkim...
Bòg jest Wszechmocny
Jest Jedyny

Bòg jest Romantykiem
Stworzył se Boginię pełną Miłości
Każdy Człowiek dostał Serce Boga
Ono nie zapomni skąd pochodzi

Apokalypse bliska początku
Nie ma sie czego bać
Bòg napisał już Happy End
cezary123
zaufany użytkownik

Post autor: cezary123 »

I udało Ci się całkowicie zerwać z narkotykami?
Awatar użytkownika
Manuela55580
zaufany użytkownik

Bòg jest moim jedynym Narkotykiem
cezary123
zaufany użytkownik

Post autor: cezary123 »

Obyś nie przedawkowała :)
Awatar użytkownika
Manuela55580
zaufany użytkownik

Nie boję sie :)
Awatar użytkownika
miś wesołek
zaufany użytkownik
Status: aktor pisarz poeta. ostatnio mnie wystawiali na brodwayu

Post autor: miś wesołek »

ALe historia. Mogłabyś napisać lub zlecić napisać scenariusz do filmu europejskiego. Nagroda w Cannes mogłaby być w zasięgu ręki. :mrgreen:
Wstyd mi było, kiedy zdałem sobie sprawę, że życie to bal kostiumowy, a ja przyszedłem z prawdziwą twarzą.
Awatar użytkownika
Niemamnie
zaufany użytkownik

Scenariusze mają pewne reguły i trzeba ich przestrzegać, mają strukturę czyli pewien schemat. Poczytaj o tym.
Jak się ich nauczysz to możesz napisać koleżance scenariusz.
Awatar użytkownika
Manuela55580
zaufany użytkownik

spodsztancy pisze: ALe historia. Mogłabyś napisać lub zlecić napisać scenariusz do filmu europejskiego. Nagroda w Cannes mogłaby być w zasięgu ręki. :mrgreen:

Piszę Książkę o moim Życiu ...
Awatar użytkownika
Niemamnie
zaufany użytkownik

Pisz książkę o historii Polski.
Awatar użytkownika
Manuela55580
zaufany użytkownik

Za dużo w tej Historii Gnoju.
Jak żeś taki Patriota to sam pisz Opowieść o Twoim Kraju.
Awatar użytkownika
Niemamnie
zaufany użytkownik

Rozumiesz już dlaczego napisałem wczoraj że miłość i nienawiść się uzupełniają. Już zrozumiałaś.
Awatar użytkownika
Manuela55580
zaufany użytkownik

Nienawidzę nienawidzieć
Tylko niekochani nienawidzą
Nienawiść Prowadzi na samo Dno
Gdyby oddawać Oko za Oko
Świat byłby już Ślepy
Serce Nienawiśći
Brak Szczęścia
I Miłości

Przebaczaj zawsze tym kto odpłaca Złem za Dobro...
Awatar użytkownika
Niemamnie
zaufany użytkownik

Dziękuję za przebaczenie.
Awatar użytkownika
Manuela55580
zaufany użytkownik

💚
Awatar użytkownika
Niemamnie
zaufany użytkownik

Zielone serce pełne nienawiści.
ODPOWIEDZ

Wróć do „głosy”