Football Manager 2016
Moderator: moderatorzy
- Walet Pikowy
- zaufany użytkownik
Football Manager 2016
Witam
Tutaj można wypisywać nasze sukcesy w tej grze.
Lechem Poznań awans do pucharu uefa.
Tutaj można wypisywać nasze sukcesy w tej grze.
Lechem Poznań awans do pucharu uefa.
- Walet Pikowy
- zaufany użytkownik
Re: Football Manager 2016
Najciekawsze wyniki,to :
Puchar Uefa
FC Schalke 04-Lech Poznań 1-1
Puchar Uefa
FC Schalke 04-Lech Poznań 1-1
- Walet Pikowy
- zaufany użytkownik
Na koniec sezonu 6 miejsce Spartakiem Moskwa i strata posady,do realizacji celu brakowało jednej lokaty.Król strzelców Ze Luis 14 goli.
- Walet Pikowy
- zaufany użytkownik
Mistrzostwo Niemiec na 5 kolejek przed końcem Bayernem i superpuchar Niemiec.
- Pathetic Heart
- zaufany użytkownik
Ja zawsze lubiłem grać Wisłą Kraków. kupiłem Brazylijczyka (Andres), który został królem strzelców ekstraklasy i po dwóch sezonach był warty ponad 4 mln zł. Zostałem również menedżerem sezonu ekstraklasy. Na koniec sezonu wywalczyłem miejsce gwarantujące Ligę Europejską, gdzie doszedłem do fazy grupowej. Po sezonie miałem sporo ofert pracy jako menedżer w klubach z Premiership i innych
W dół, na boki, wzwyż ku słońcu, na stracenie, w prawo, w lewo
Kto pamięta, że to w końcu jedno i to samo drzewo...
Kto pamięta, że to w końcu jedno i to samo drzewo...
- Walet Pikowy
- zaufany użytkownik
A jaką miałeś narodowość jako menadżer?
- Walet Pikowy
- zaufany użytkownik
Reprezentacją Polski 1/8 Mistrzostw Europy w Francji.W sumie 3 trofea Bayernem 2 superpuchary Niemiec i mistrzostwo.
- Walet Pikowy
- zaufany użytkownik
Mi też już ładnie szła kariera,byłem w Jagieloni,awansowałem do fazy grupowej ligi europy,miejsce dające puchary,ale przeszedłem do beniaminka z 1 ligi,bo awansował mój klub z mojego miasta rodzinnego w realu i zatrzymałem swoją karierę,bo spadłem z nim i mnie zwolniono.Długo nie miałem klubu,bo nigdzie mnie zatrudnić nie chcieli,aż w końcu po ponad rok wylądowałem w 1 lidze w GKS Bełchatów i gram 1 sezon.Już zaczął się udanie od 5 zwycięstw w tym z Lechem Poznań w 2 rundzie pucharu Polski.Pierwszy raz wygrałem z klubem ekstraklasy prowadząc klub w 1 lidze.Znów odbudowuje karierę i może teraz zajdę gdzieś wyżej.Pathetic Heart pisze: ↑ndz kwie 30, 2017 10:10 pm Ja zawsze lubiłem grać Wisłą Kraków. kupiłem Brazylijczyka (Andres), który został królem strzelców ekstraklasy i po dwóch sezonach był warty ponad 4 mln zł. Zostałem również menedżerem sezonu ekstraklasy. Na koniec sezonu wywalczyłem miejsce gwarantujące Ligę Europejską, gdzie doszedłem do fazy grupowej. Po sezonie miałem sporo ofert pracy jako menedżer w klubach z Premiership i innych
Gram też eliminacje Mś Serbią,przegrałem el ME.Jestem w roku w grze w 2024.Byłem 8 lat w reprezentacji Polski,ale nigdy nie awansowałem do MŚ.
- Walet Pikowy
- zaufany użytkownik
Awansowałem na mundial w 2026 Serbią.Mam w grupie Francje,Kolumbie i Iran.Pierwszy mecz z Francja.Moj pierwszy mundial w grze.
Full wypas gratuluje
I'm just the man in the middle
Of a complicated plan.
No one to show me the light.
Of a complicated plan.
No one to show me the light.
- Walet Pikowy
- zaufany użytkownik
Awansowałem do półfinału mundialu.Zagram o finał z Włochami.
- Walet Pikowy
- zaufany użytkownik
Gram 11 sezon na tym save. Ciekawe do jakiego sezonu dobije:).Jestem w roku 2026.
- Walet Pikowy
- zaufany użytkownik
Jestem w roku prawie 2028 i awansowałem znów na wielki turniej Serbią na Euro.W rankingu fifa byłem najwyżej na 8 miejscu wyżej niż Hiszpania.Może nie mam graczy za wielu w topowych klubach,ale daje rade te klocki ustawić i robię pewne niespodzianki.Ciekawy jestem tego turnieju i znów będzie zajawka,nieprzespane noce,mecze w całym cyklu i może nawet garnitur ubiorę na mecze:) Hymny z youtube też będą
- Walet Pikowy
- zaufany użytkownik
Przeniosłem się z Serbii,do Danii,mają większy potencjał,więcej graczy z dobrym potencjałem.Jest już pierwszy sukces wygrana w Lidze Narodów u siebie z Holandią 2-1.Liczę prowadząc Danie na jakiś medal.W poprzednich latach,nawet w tej grze zdobyli mistrzostwo europy.
Prowadzę też drugi sezon lech poznań,w pierwszym końcówka i utrzymałem ich.Teraz myślę,że stać nas na puchary.Mam oczywiście klub zadłużony.Jestem już w roku 2030.Biję mój rekord w sezonach,niedługo tylko będą zmyśleni zawodnicy.Czas na jakiś drugi większy sukces.Miałem też krótkie epizody w Championship,ale bez sukcesów.Wróciłem do Polski odbudować się w Lechu.To już mój 4 klub w ekstraklasie w tej karierze.
Oglądam też ten kanał i uczę się od najlepszych.Można dużo podpatrzeć.Mam też pomysł zagrać Termaliką i porównać się z autorem kanału.
Prowadzę też drugi sezon lech poznań,w pierwszym końcówka i utrzymałem ich.Teraz myślę,że stać nas na puchary.Mam oczywiście klub zadłużony.Jestem już w roku 2030.Biję mój rekord w sezonach,niedługo tylko będą zmyśleni zawodnicy.Czas na jakiś drugi większy sukces.Miałem też krótkie epizody w Championship,ale bez sukcesów.Wróciłem do Polski odbudować się w Lechu.To już mój 4 klub w ekstraklasie w tej karierze.
Oglądam też ten kanał i uczę się od najlepszych.Można dużo podpatrzeć.Mam też pomysł zagrać Termaliką i porównać się z autorem kanału.
- Walet Pikowy
- zaufany użytkownik
Walczę o półfinał ligi narodów.Muszę wygrać z Niemcami u siebie,w grze też są mistrzami świata.Wygrałem w Amsterdamie z Holandią 2-0.
Lechem gram tak,że miałem serię 7 meczów bez porażki i jestem w środku tabeli,w 8 mistrzowskiej.To jest cel minimum,a cel sezonu ,to puchary.Może być ciężko,używam pewne rzeczy już z kanału.
Obecnie historia meczy Danii
LN Niemcy-Dania2-1
LN Dania-Holandia 2-1
Towarzyski Dania-Norwegia 3-0
LN Holandia-Dania -0-2
Póki co tylko porażka z mistrzami świata u nich.
Lechem gram tak,że miałem serię 7 meczów bez porażki i jestem w środku tabeli,w 8 mistrzowskiej.To jest cel minimum,a cel sezonu ,to puchary.Może być ciężko,używam pewne rzeczy już z kanału.
Obecnie historia meczy Danii
LN Niemcy-Dania2-1
LN Dania-Holandia 2-1
Towarzyski Dania-Norwegia 3-0
LN Holandia-Dania -0-2
Póki co tylko porażka z mistrzami świata u nich.
-
- zaufany użytkownik
- Status: trener interpersonalny
- Gadu-Gadu: 560878
ehh ja bym Ci savy zepsul Tup żeby się dalo ehh.
jestem urodzonym przywodca
"Kto nie wygra sam ze sobą, ten nie zwycięży nigdy"
bylem juz na piensku siedmiu piekiel ale teraz...chyba sie nawet nie spoce...
"Kto nie wygra sam ze sobą, ten nie zwycięży nigdy"
bylem juz na piensku siedmiu piekiel ale teraz...chyba sie nawet nie spoce...
- Walet Pikowy
- zaufany użytkownik
Wygrałem z mistrzami świata 1-0,po bramce rezerwowego.Awansowałem do półfinału Ligi Narodów.Jest mega bomba i to nie żarty.Użyłem porad z kanału.Marzy mi się zdobyć Ligę Narodów.
Lechem po pierwszej rundzie zajmuję 6 miejsce,po 15 meczach.Będzie ciężko awansować do pucharów,ale nie jestem bez szans.Póki co buduję zespół i wymaga on przebudowy.Jest jednak duży postęp gry.
Lechem po pierwszej rundzie zajmuję 6 miejsce,po 15 meczach.Będzie ciężko awansować do pucharów,ale nie jestem bez szans.Póki co buduję zespół i wymaga on przebudowy.Jest jednak duży postęp gry.
- Walet Pikowy
- zaufany użytkownik
No i przegrałem z Portugalią 3-1,mecz bez historii.Wcześniej eliminację Niemcy-Dania 1-2,Dania-Armenia 3-1,choć przegrywałem pierwszą połowę 0-1.Robię przerwę od Danii i reprezentacji w ogóle czas na klub.
Odpalam bombę,mega wyzwanie 10 najlepszych lig według rankingu,zaczynam Napoli w lidze włoskiej.Wyzwanie to zdobyć we wszystkich ligach tytuł.Zobaczymy ile mi to zajmie.
Odpalam bombę,mega wyzwanie 10 najlepszych lig według rankingu,zaczynam Napoli w lidze włoskiej.Wyzwanie to zdobyć we wszystkich ligach tytuł.Zobaczymy ile mi to zajmie.
- Walet Pikowy
- zaufany użytkownik
Zmodyfikowałem to wyzwanie,nie w jednej grze tylko w różnych i będę chyba grał najsilniejszymi.W Niemczech mam już tytuł Bayernem,więc zostało 9.
Napoli idzie mi dosyć słabo na 12 kolejek 8 i walczę o awans do kolejnej rundy Ligi Europy.Jestem drugi i jak zwyciężę teraz z Spartą Praga u siebie awansuję.Nigdy jeszcze nie grałem w tej wersji aż tak daleko pucharowo .
Jeżeli mnie nie wyrzucą,muszę wzmocnić zespół na rundę rewanżową.Mam problemy z obroną i pomocą.Jak się nie uda włączę Szachtar Donieck.
Napoli idzie mi dosyć słabo na 12 kolejek 8 i walczę o awans do kolejnej rundy Ligi Europy.Jestem drugi i jak zwyciężę teraz z Spartą Praga u siebie awansuję.Nigdy jeszcze nie grałem w tej wersji aż tak daleko pucharowo .
Jeżeli mnie nie wyrzucą,muszę wzmocnić zespół na rundę rewanżową.Mam problemy z obroną i pomocą.Jak się nie uda włączę Szachtar Donieck.
- Walet Pikowy
- zaufany użytkownik
No i się porobiło.Walczę o finał Pucharu Włoch,co dało by awans do pucharów w następnym sezonie.Pierwszy mecz jednak przegrałem z Juve u siebie 2-3 i faworytem w rewanżu nie jestem.Walczę też o ćwierćfinał w Lidze Europy,mam dwumecz z Lazio Rzym.W lidze dopiero 9.Gdyby się udało mieć Ligę Europy na następny sezon byłoby fajnie.Niby jakaś mała szansa jest do 7 Fiorentiny mam 4 pkt.Ciągle walczę o Ligę Europy.Liga jest ciężka,ale coraz lepiej gram,trafiam z transferami.Wkopałem się tylko na Ligę Europy,bo zrezygnowałem z wypożyczeń,a mogę dokonać tylko 3 zmian po grupie i brakuje mi trochę zawodników do gry w pucharach.Ogólnie jest ciekawie.Małe sukcesy są,ale brakuje mi znaczących,choćby awansu do finału,jakiś trofeów.Za jakiś czas może się to zmienić,ale jeżeli nie sprawie niespodzianek mogę pożegnać się z posadą.