Takich imigrantów możemy przyjmować z otwartymi rękami.
Moderator: moderatorzy
-
- bywalec
Takich imigrantów możemy przyjmować z otwartymi rękami.
Wiedzą co się dzieje, myślą samodzielnie, jeśli tutaj wyemigrują to będą szanować nasz kraj i naszą kulturę.
Lewaków wysłać do tych krajów które doprowadzili do ruiny - niech się powybijają z dziczą którą nasprowadzali - odbijemy te kraje poźniej od kogokolwiek kto wygra... cóż przynajmniej nie będzie to lewactwo - raczej muslimy są zdecydowanie bitniejsi niż zdegenerowane lewackie zdradzieckie ścierwo które jedyne co potrafi to pedalić się i tworzyć jakieś gówno przemówienia.
Jedyne co mnie w tym wszystkim pociesza to FAKT iż po wszystkim lewactwo przestanie istnieć a jego wyznawcy będą do końca życia chodzić z opuszczonymi głupimi łbami i udawać, że nigdy nie byli lewakami. Chociaż czasem trochę żal, że za zdradę państwa nie ma już kary śmierci...
PS. Tak pisząc w tytule że takich imigrantów można przyjmować z otwartymi rękoma mam na myśli, że jeśli zajdzie taka potrzeba a Polska nie zostanie zniszczona przez lewactwo to jestem skłonny tego typu ludzi zaprosić do własnego domu - także lewaku - jak namawiasz do przyjmowania kogokolwiek - to bądź konsekwentny - przyjmij do siebie do domu...