Schizofrenicy - FORUM

Moderator: moderatorzy

Awatar użytkownika
Grzegorz1991
zaufany użytkownik

Schizofrenicy - FORUM

Post autor: Grzegorz1991 »

Uzgodniłem ten post z administratorem Zbyszkiem :)

Założyłem forum dla ludzi chorujących na schizofrenię. Jak również mile widziane będą osoby, które mają bliskich chorych na schizofrenię. Osoby, które chciałyby podzielić się wiedzą o schizofrenii również zapraszam. Chciałbym, żeby forum Schizofrenicy było przeznaczone do wspierania tych osób i wymieniania się wiedzą o chorobie.
Przede wszystkim chodzi o to, żeby nie marginalizować osób chorych psychicznie i traktować ich na równi z innymi.
Do założenia forum skłoniła mnie chęć pomocy i poznawania nowych osób. Jak również poznawania swojej choroby i jak przebiega u innych osób. Sam wiem jak potrafi być ciężko w tej chorobie i wiem, że nieraz przychodzi okres nasilenia chorobowego.
Serdecznie zapraszam na moje forum.
http://www.schizofrenicy.fora.pl/

Grzegorz
Awatar użytkownika
Niemamnie
zaufany użytkownik
Lokalizacja: z Czarnych Dziur, z Pustek Kul, z Lasu gdzie nie ma Czasu

Re: Schizofrenicy - FORUM

Post autor: Niemamnie »

Osoby chore są z natury samotnikami tworzącymi hermetyczne środowiska, czy uda się rozkręcić forum?
Popracuj nad szatą graficzną, portal Piękny Umysł miał piękne forum a i tak nie wypaliło.
Nie wkładaj w wygląd całych sił ponieważ wrzuć na wolniejsze tępo, uda się to się uda nie uda to nie.
Wiele osób mających władzę nad światem nie ma władzy nad życiem. A ci którzy mają władzę nad życiem nie mają władzy nad światem. Gdzie tu sprawiedliwość.
ODPOWIEDZ

Wróć do „nasze środowisko”