lekarstwo działające jak mdma

Moderator: moderatorzy

edi473
bywalec

Post autor: edi473 »

Witam wszystkich mam pytanie bo szukam takiego leku od 5 lat.
Czy jest taki lek,który działa jak drops? 8)
Chors
zaufany użytkownik
Kontakt:

Post autor: Chors »

Chyba nie bo jakby był to by wiara waliła do aptek drzwiami i oknami by go kupić :lol:
Awatar użytkownika
misiek25
zaufany użytkownik

Taki lek jest

Post autor: misiek25 »

TAki lek jest podawali mi go w szpitalu jak sie złe czułem
To sie nazywa placebo,maja go w szpitalach ,ale podawają też witamine C lub inną.Placebo składa sie z wody i mąki i włąsnie działa jak drops
POZdrawiam
skorpion :0)
edi473
bywalec

BARDZO ŚMIESZNE :twisted: Masz zajebiste poczucie humoru!!!!! :idea:
Awatar użytkownika
zbyszek
admin
Status: webmaster
Kontakt:

Post autor: zbyszek »

Witaj Edi, ectasy to narkotyk blokujący wychwyt zwrotny serotoniny, dopaminy i norepinefryny. Wywołuje on euforię powodując jednocześnie utratę prawidłowego rejestrowania zmęczenia i odwodnienia. Przypuszczalnie MDMA powoduje także długofalową depresję i zniszczenia tkanki mózgu. Kilkadziesiąt osób rocznie umiera na niego w USA. (zob. np. w wikipedii)

Co masz na myśli pisząc "lek" ? Co on miałby leczyć ? Co miałby twój "lek" mieć wspólnego z narkotykiem ? Czy chodzi ci o coś co wywoływałoby euforię, i nazywało się lekiem ? Każda substancja może być w pewnych wyjątkowych okolicznościach lekiem, lecz to czy nim jest, czy jest tylko trucizną zależy od sytuacji tj. od diagnozy, a nie tylko od napisu na opakowaniu.

Dlaczego piszesz na nasze forum ? Czy chodzi Ci o to jaka substancja pomoże jak najszybciej zachorować na schizofrenię ???
edi473
bywalec

Cześć Zbyszek przyznaje Ci racje ale nie w 100% ponieważ mdma wywołuje psychoze ale człowiek pod jej wpływem zapomina o depresji.Szukam takiego lekarstwa,które wywołuje euforie ale żeby nie wywoływało psychozy.Wiem z doświadczenia,że jeżeli jestem pobudzony to mam też w tym momencie psychoze.Znasz taki lek? Pozdrawiam :wink:
Awatar użytkownika
zbyszek
admin
Status: webmaster
Kontakt:

Post autor: zbyszek »

Chyba szukasz trochę po omacku. Spójrz: euforia to nie antydepdesja ! Oprócz tego samym lekiem antydepresyjnym także można wyrządzić sobie dużo szkody, np. przyzwyczaić się do niego.
Dlaczego nie pójdziesz do lekarza i powiedsz, że masz depresję. Jeśli trafisz na kiepskiego od razu coś ci przepisze. Jeśli na dobrego będzie starał się znaleźć przyczynę. A Ty masz jakiś pomysł co mogłoby nią być ?
Awatar użytkownika
Dendryt
zarejestrowany użytkownik

hmmm

Post autor: Dendryt »

jestem ciekaw twojej opinii na temat kofeiny w kawie teofilina, teobromina, związki purymowe, lecytyna, kumaryny w herbacie i toksycznego tlenu zawartego w atmosferze? Czy największą chorobą ludzi nie jest czasem hipokryzja?
1albert1
zaufany użytkownik

Post autor: 1albert1 »

Zapytaj lekarza , on prawde powie.
ODPOWIEDZ

Wróć do „leki, terapie”