Mój 5 top.
1.Pani profesor.
2.Jeden poeta łachmyta.
3.Przyjaciółka.
4.Robert Lewandowski.
5.Wilk zwany"Wilczkiem w owczej skórze"
Wymień 5 ludzi,którzy zmienili Twoje postrzeganie życia
Moderator: moderatorzy
- Walet Pikowy
- zaufany użytkownik
Re: Wymień 5 ludzi,którzy zmienili Twoje postrzeganie życia
- matka, która nauczyła mnie, że do niczego się nie nadaję a później tego, że nie trzeba szanować mojej prywatności (każdemu wolno opowiedzieć o diagnozie)
- X, Y dzięki którym wiem, że jak ktoś jest miły, to po to by cię wykorzystać, także za wiedzę by nikomu nie mówić o diagnozie.
- pewna osoba dzięki której wiem, że nie istnieje przyjaźń i zaufanie, bo przecież "życzliwe osoby" lepiej wiedzą jaka jestem i są gotowe przestrzegać przed kontaktem ze mną
-"życzliwe osoby", których nie znam i które właściwie nie są życzliwe dla mnie, są życzliwe dla osób które lubię, nastawiają ich przeciwko mnie, sprawiają, że staję się wrogiem publicznym numer jeden
- X, Y dzięki którym wiem, że jak ktoś jest miły, to po to by cię wykorzystać, także za wiedzę by nikomu nie mówić o diagnozie.
- pewna osoba dzięki której wiem, że nie istnieje przyjaźń i zaufanie, bo przecież "życzliwe osoby" lepiej wiedzą jaka jestem i są gotowe przestrzegać przed kontaktem ze mną
-"życzliwe osoby", których nie znam i które właściwie nie są życzliwe dla mnie, są życzliwe dla osób które lubię, nastawiają ich przeciwko mnie, sprawiają, że staję się wrogiem publicznym numer jeden
Re: Wymień 5 ludzi,którzy zmienili Twoje postrzeganie życia
1. Adam Lange
2. Mystery
3. Mateusz Grzesiak
4. Dalajlama
5. Jezus Chrystus
2. Mystery
3. Mateusz Grzesiak
4. Dalajlama
5. Jezus Chrystus