wysyłam list do siebie za 10 lat.

Moderator: moderatorzy

Regulamin forum
W tym dziale można pisać teksty wykraczające poza uporządkowaną dyskusję na konkretny temat. Nie polecam go osobom szukającym spokojnej rozmowy.
Prawie Zle
bywalec

wysyłam list do siebie za 10 lat.

Post autor: Prawie Zle »

dawajcie łapki w górę i subskrybujcie.
jeżeli chodzi o analogie to stonka czy płetwal błękitny żyją, istnieją, odczuwają że żyją. stonka nawet odczuwa przyjemność kiedy wpierdala liścia ziemniaka. Bóg na nich nie ma wpływu nie odczuwają go w swoim życiu. Bo kiedy i jak?
Awatar użytkownika
Chłopiec Papuśny
zaufany użytkownik
Gadu-Gadu: 46660127

Re: wysyłam list do siebie za 10 lat.

Post autor: Chłopiec Papuśny »

Ale, Twój list? :) Jak zamierzasz to zrobić? Ja znam coś takiego, ale z filmów. :)
Prawie Zle
bywalec

to był taki żart - miałem na myśli w jaki sposób ludzie chcą wzbudzić zainteresowanie.

ale zresztą ciekawe czy można stworzyć wiadomość tekstową, która po zapisaniu włączy się dopiero ponownie kiedy data wskaże odpowiedni dzień, miesiąc i rok.

można stworzyć portal, który będzie służył do przechowywania wiadomości, plików itd ich hibernacji na określony czas, po którym będą publikowane.

tego chyba jeszcze nie było?
jeżeli chodzi o analogie to stonka czy płetwal błękitny żyją, istnieją, odczuwają że żyją. stonka nawet odczuwa przyjemność kiedy wpierdala liścia ziemniaka. Bóg na nich nie ma wpływu nie odczuwają go w swoim życiu. Bo kiedy i jak?
Awatar użytkownika
Chłopiec Papuśny
zaufany użytkownik

Wysłałem zapytanie do poczty polskiej. Zobaczymy co odpowiedzą. :D
Prawie Zle
bywalec

jakby uruchomili takie wysyłki z opóźnieniem, ciekawe.
Awatar użytkownika
miś wesołek
zaufany użytkownik
Status: aktor pisarz poeta. ostatnio mnie wystawiali na brodwayu

Post autor: miś wesołek »

Użyj sobie kalendarz w telefonie/smarfonie/ifonie. Pod określoną datą zapisz do siebie wiadomość z przyszłości (która w momencie czytania będzie informacją z przeszłości).

Kiedyś tak parę razy do siebie nopisałem. :oops:
Wstyd mi było, kiedy zdałem sobie sprawę, że życie to bal kostiumowy, a ja przyszedłem z prawdziwą twarzą.
Awatar użytkownika
Chłopiec Papuśny
zaufany użytkownik

Niestety takiej opcji nie ma. Dostałem odpowiedź, że maksymalną datą przesyłki to siedem dni. Takiej usługi nie posiadają. :)
ODPOWIEDZ

Wróć do „varia”