Alkohol - minusy i minusy.
Moderator: moderatorzy
-
- bywalec
Re: Alkohol - minusy i minusy.
ja jak pije to tylko po to zeby odczuc efekty alkoholu zadko dla smaku
-
- zaufany użytkownik
- Status: portier
No dokładnie,ja nie lubię smaku piwa ,wódki wina i wogole.Dziwny ze mnie alkoholik.remember4107 pisze: ↑wt cze 12, 2018 11:13 pm ja jak pije to tylko po to zeby odczuc efekty alkoholu zadko dla smaku
-
- zarejestrowany użytkownik
- Status: Student
Sęk w tym, że ja właśnie nie potrafię. A jeszcze gdy ktoś obok mnie pije... istna męczarniaJuliusz Bulwa pisze: ↑pt lut 17, 2017 4:23 pm Jestem wrogiem alkoholu, można się równie dobrze bawić bez niego.
- Kiciuś_XXL
- moderator
Alkohol od początku roku jest obecny u mnie w śladowych ilościach. Czy zauważyłem jakieś plusy i minusy z tym związane?
Czuję się jakoś tak... dziwnie.
Nie tęsknię i nie czekam na chwilę kiedy się uchleję. Nic z tych rzeczy, im dłużej czy mniej piję tym mniej mam ochotę na niego. Browarka, może kieliszeczek ulubionego likieru toleruję ale od czasu do czasu.
Czuję się jakoś tak... dziwnie.

Nie tęsknię i nie czekam na chwilę kiedy się uchleję. Nic z tych rzeczy, im dłużej czy mniej piję tym mniej mam ochotę na niego. Browarka, może kieliszeczek ulubionego likieru toleruję ale od czasu do czasu.
Ja mam bardzo stresującą pracę, zawsze po niej machnę 2-3 piwa:) Alkohol mnie rozluźnia. Najlepsze jest to jak nie pracuję to nie piję. Zawsze jak mam urlop, albo L4 to tylko nadużywam kawy zbożowej:) Jest to trochę dziwne, ale po robocie mam w głowie dwie rzeczy albo się napić, albo dać komuś w pysk... Nie wiem, ale chyba będe musiał zacząć coś ćwiczyć jak za zdrowych lat...
Aaaah, the chaos god speak clearly now! It is as though a thousand mouths cry out in pain! Chaos has come to judge you! Chaos consume you! Do you hear the voices too?