Alkohol - minusy i minusy.

Moderator: moderatorzy

remember1470
bywalec

Re: Alkohol - minusy i minusy.

Post autor: remember1470 »

ja jak pije to tylko po to zeby odczuc efekty alkoholu zadko dla smaku
danielek
zaufany użytkownik
Status: portier

Post autor: danielek »

remember4107 pisze: wt cze 12, 2018 11:13 pm ja jak pije to tylko po to zeby odczuc efekty alkoholu zadko dla smaku
No dokładnie,ja nie lubię smaku piwa ,wódki wina i wogole.Dziwny ze mnie alkoholik.
dawo1604996
zarejestrowany użytkownik
Status: Student

Post autor: dawo1604996 »

Juliusz Bulwa pisze: pt lut 17, 2017 4:23 pm Jestem wrogiem alkoholu, można się równie dobrze bawić bez niego.
Sęk w tym, że ja właśnie nie potrafię. A jeszcze gdy ktoś obok mnie pije... istna męczarnia
Awatar użytkownika
Kiciuś_XXL
moderator
moderator

Post autor: Kiciuś_XXL »

Alkohol od początku roku jest obecny u mnie w śladowych ilościach. Czy zauważyłem jakieś plusy i minusy z tym związane?
Czuję się jakoś tak... dziwnie. :think:
Nie tęsknię i nie czekam na chwilę kiedy się uchleję. Nic z tych rzeczy, im dłużej czy mniej piję tym mniej mam ochotę na niego. Browarka, może kieliszeczek ulubionego likieru toleruję ale od czasu do czasu.
Awatar użytkownika
Trickster
bywalec

Post autor: Trickster »

Ja mam bardzo stresującą pracę, zawsze po niej machnę 2-3 piwa:) Alkohol mnie rozluźnia. Najlepsze jest to jak nie pracuję to nie piję. Zawsze jak mam urlop, albo L4 to tylko nadużywam kawy zbożowej:) Jest to trochę dziwne, ale po robocie mam w głowie dwie rzeczy albo się napić, albo dać komuś w pysk... Nie wiem, ale chyba będe musiał zacząć coś ćwiczyć jak za zdrowych lat...
Aaaah, the chaos god speak clearly now! It is as though a thousand mouths cry out in pain! Chaos has come to judge you! Chaos consume you! Do you hear the voices too?
ODPOWIEDZ

Wróć do „używki: alko i inne”