Wy też tak macie ?
Moderator: moderatorzy
Wy też tak macie ?
Wy też tak macie że słuchacie radia i tam w tle słychać jakieś głosy które was obgadują
albo głosy w faktach lub w kuchennych rewolucjach w momencie kiedy w restauracji są tłumy ludzi przy stolikach, wtedy też jak słychać ich cicho to mam wrażenie że minę obgadują
albo głosy w faktach lub w kuchennych rewolucjach w momencie kiedy w restauracji są tłumy ludzi przy stolikach, wtedy też jak słychać ich cicho to mam wrażenie że minę obgadują
- Chłopiec Papuśny
- zaufany użytkownik
- Gadu-Gadu: 46660127
Re: Wy też tak macie ?
Ja tak miałem kiedyś. Trwało to parę lat. Nie zwracałem nigdy na to uwagi, aż do czasu kiedy zachorowalem. Wydawało się to mi normalne. Szczególnie jak byłem pod wpływem alkoholu to słyszałem, że mnie ludzie obgadują. :-)
ja głosów nie mam już, czasami tylko Boga Ojca, który może mnie subtelnie uzdrawia innym czasem Jezusa, ostatnio pojawiają się w tłumie i coś do mnie mówią, gdy to siedzieje nie do konca mi się to podoba. Mówią zwłaszcza rano, ale po tych głosach zdawać się by mogło, że czuje zapał
o teraz dajmy na to Bóg Ojciec i Jezus chcą mnie wyprosić z forum mówią, że tu pełno chorych osób, że to niby nie jest towarzystwo do schadzek anie miejsce by lepiej poznać samego siebie
-
- zaufany użytkownik
- Status: trener interpersonalny
- Gadu-Gadu: 560878
ja mialem od Kosciola od Boga glosy jak tylko zapalilem marichuane przy lekachj ale to kontrolowane na pol godzinki bralem tabletke i przechodzilo ale juz z tym nie ryzykuje to dziecinada.
jestem urodzonym przywodca
"Kto nie wygra sam ze sobą, ten nie zwycięży nigdy"
bylem juz na piensku siedmiu piekiel ale teraz...chyba sie nawet nie spoce...
"Kto nie wygra sam ze sobą, ten nie zwycięży nigdy"
bylem juz na piensku siedmiu piekiel ale teraz...chyba sie nawet nie spoce...
Dobrze Maniek ze z tym skonczyles

Mam teraz kota, o!
Małym ludziom to bardzo przeszkadza gdy jesteś kimś. A jak nie płyniesz ze śmieciami jak inni, to dopiero Cię będą zwalczali!
- lasta
- bywalec
- Kontakt:
Ja tak nie mam, ale kiedyś miałem wrażenie, że może mi się wydawać, że rozmawiają o mnie moi współlokatorzy z bloku, gdy byli na ławce albo jak byłem w łazience to sąsiedzi z góry, po prostu nie wiedziałem czy może jednak nie rozmawiają o mnie choć raczej nie byłoby żadnego powodu, nie byłem pewien do końca i nie chciałem się w to wkręcać za bardzo, trochę się jednak bałem, że to może być prawda, że się naśmiewali ze mnie wiedząc co akurat robiłem.
Szukam osób do wspólnej znajomości z bliskich mi okolic, również Warszawy