Trochę o sobie, mam 32 lata, jestem zodiakalnym bliźniakiem, mam włosy średni brąz aktualnie po szyję, metr 67 wzrostu, brązowe oczy. Jestem dobrze wykształcona. Jeszcze przed chorobą ukończyłam dwa kierunki studiów dziennych, rok studiowałam zagranicą. Potem przyszła choroba, nadal zmagam się z wiarą we własne urojenia więc partner musiałby to zaakceptować.
Ostatni rok spędziłam w Anglii, teraz wróciłam i zamieszkuję obecnie u rodziny woj. małopolskie. Umiem biegle Angielski, w Zjednoczonym Królestwie mam znajomych, przyjaciół i sama byłam tam nie raz, czy to w odwiedziny, czy mieszkając bądź pracując. Aktualnie jestem w Polsce ale nie wiem co zrobię dalej (czy znajdę partnera tutaj, który mnie zatrzyma?

Szukam kogoś podobnego do mnie kto dobrze w miarę funkcjonuje mimo choroby i stara się sobie życie poukładać. Dojechać w różne miejsca w Polsce to dla mnie nie problem ale wolałabym szczerze aby to był zakres od Krakowa po Zakopane, Katowice, Wrocław i Warszawę ( nie wszędzie ode mnie dojechać łatwo ale teraz jeździ autobus nawet do Kołobrzegu - okres wakacyjny

Chciałabym założyć rodzinę, mieć dzieci. Proste a tak trudne zarazem. Ale może się uda jeśli znajdziesz się Ty

Poza tym uwielbiam zakupy, moja pasja to ciuchy, pościele, koce i ....pieczenie ciast

Jeśli chcesz poznać mnie bliżej, napisz pw.
Pozdrawiam, typasek