Latwo jest was rozszyfrowac!

Moderator: moderatorzy

Regulamin forum
W tym dziale można pisać teksty wykraczające poza uporządkowaną dyskusję na konkretny temat. Nie polecam go osobom szukającym spokojnej rozmowy.
Awatar użytkownika
manshero
bywalec

Latwo jest was rozszyfrowac!

Post autor: manshero »

Przemyslalem to i chcialbym podziekowac GEHENNIE za ostrzezenie mnie przed satanistami forum poprzez zgloszenie mojego postu do moderatora. Moderator dal mi ostrzezenie, nie uwazam ze jest satanista ale jest na ich uslugach. Moderator nie jest tego swiadomy i dlatego nie moge miec do niego pretensji o to. Mati sluzy jako wabik o czym swiadczy ze Slonecznik postratal zmysly i jest jej pierwsza ofiara. Administrator zalozyl to forum po to zeby stworzyc miejsce do spotkan satanistow i od 2006 roku pozyskuje w ten sposob wyznawcow satana. AMEREI tez miala zostac zwabiona glownie dlatego ze jest dziewica i miala zostac zlozona jako ofiara w obrzedach satanistycznych. Pogrzebany zywcem jest szefem komorki satanistyczno-politycznej i jest zydowskiego pochodzenia.
Chwast tak samo nie jest wcale pracownikiem budowlanym tylko jest satanista i pracuje w pralni w ktorej w brudnej odzierzy sa przemycane narkotyki dla wiezniow skazanych za morderstwa. GEHENNA nie jest satanistka! Moderator ktory udzielil mi ostrzezenia musi byc pod ochrona i powinniscie na niego uwazac. GEHENNA mnie ostrzegla zglaszajac moj post do MODERATORA. Podziekowania bo prawdopodobnie mnie tym uratowala. Administrator jest kaplanem diabla i wysyla do mnie maile nawet jak nie wchodze na forum, maile te maja mnie zwabic ze niby ktos napisal do mnie wiadomosc. Nie ma do WAS preternsji. Robicie co musicie ale nie wciagajcie w to GEHENNY, AMAREI, MODERATORA, ĆMY, JAGIENKI,
JAGODOWY WILKOLAK pod pretekstem wymyslenia wynalazku wabi osoby ktore maja takie zainteresowania. TUP jest zwyklym zolnierzem satana i prawdopodobnie pracuje w terespolu. Bede sie kontaktowal z pozostalymi uswrami forum poprzez MANKA i NARKOTYKA.
"Jak podajesz najlepszemu przyjacielowi nóż, to zawsze trzymając za ostrze, rękojeścią w jego stronę i drugą ręką blokując możliwość zadania przez niego ciosu prosto w serce."
Awatar użytkownika
Niemamnie
zaufany użytkownik
Lokalizacja: z Czarnych Dziur, z Pustek Kul, z Lasu gdzie nie ma Czasu

Re: Latwo jest was rozszyfrowac!

Post autor: Niemamnie »

Marcujemy się?
Wiele osób mających władzę nad światem nie ma władzy nad życiem. A ci którzy mają władzę nad życiem nie mają władzy nad światem. Gdzie tu sprawiedliwość.
Awatar użytkownika
manshero
bywalec

Jestem w stanie WAM przebaczyc.
"Jak podajesz najlepszemu przyjacielowi nóż, to zawsze trzymając za ostrze, rękojeścią w jego stronę i drugą ręką blokując możliwość zadania przez niego ciosu prosto w serce."
the end
zaufany użytkownik
Gadu-Gadu: bla bla

Post autor: the end »

choroba nastała
ciemne wieki
odrzuć złe myśli
zamknij powieki..
nic
Awatar użytkownika
manshero
bywalec

karuna pisze:choroba nastała
ciemne wieki
odrzuć złe myśli
zamknij powieki..
Przepraszam bo teraz musze sie pilnowac i przykro mi z tego powodu ze jestem najpierw sciagany na to forum a nastepnie zastraszany. Nie mam pretensji do moderatora, bo taka jest jego rola na forum dzialajacym pod przykrywka. Czy jezeli bede pisal co mysle i nie bede obrazal to bedzie dobrze? Zadna choroba nie nastala karuna, to nie ja jestem chory, chorobe latwo jest wmowic czlowiekowi ktory sie poprostu "buntuje". Jak ma przed kim to sie buntuje ja sie buntuje przed zlem. Nie mam zalu do MODERATORA BARDO. Wykonuje swoja prace, sledztwo. Taka praca.
Gehenna
zaufany użytkownik

Post autor: Gehenna »

Ktoś mi przełoży na język bardziej zrozumiały?
Awatar użytkownika
lea
zaufany użytkownik

Post autor: lea »

Gehenna pisze:Ktoś mi przełoży na język bardziej zrozumiały?
w skrócie, nie karmić trolla :mrgreen:

pozdrawiam.
pustamiska pomóż klikając
walka zaczyna się w głowie
Awatar użytkownika
Niemamnie
zaufany użytkownik

http://anastazja.org/
Tego chciałeś?
Wiele osób mających władzę nad światem nie ma władzy nad życiem. A ci którzy mają władzę nad życiem nie mają władzy nad światem. Gdzie tu sprawiedliwość.
Awatar użytkownika
zbyszek
admin
Status: webmaster
Kontakt:

Post autor: zbyszek »

onemanshero pisze:... Administrator zalozyl to forum po to zeby stworzyc miejsce do spotkan satanistow ....
Eh, żeby tylko satanistów, jeszcze całego mnóstwa innych, jak Ty. A tak w ogóle to niczego nie zaszyfrowaliśmy, więc nie musisz wcale odszyfrowywać. Po prostu pisz o swoich uczuciach - sam się po czasie przekonasz, z którymi popłynąłeś za daleko w jakieś urojenia. W sumie nie ma tu niczego innego, jak tylko teksty.
A uwagi Bardo są jak najbardziej poważne !
Awatar użytkownika
Niemamnie
zaufany użytkownik

Człowiek źle się czuje, podsunąłem mu najmniej destrukcyjną rzecz na jaką mógłby mieć paranoję.
Awatar użytkownika
manshero
bywalec

zbyszek pisze:Po prostu pisz o swoich uczuciach - sam się po czasie przekonasz, z którymi popłynąłeś za daleko w jakieś urojenia. W sumie nie ma tu niczego innego, jak tylko teksty.
A uwagi Bardo są jak najbardziej poważne !
Wlasnie bym chcial pisac o moich uczuciach a te w wiekszosci sa nagatywne czytajac teksty wypisywane przez niektorych uzytkownikow. Z Bardo zdazylem sie juz zaprzyjaznic i traktuje go serio, bo to Zbyszku twoj najbardziej sumienny moderator. Odnosilem sie do niego z naleznym szacunkiem i doceniam, ze dal mi szanse. Gdybym umial robic paczki albo bajaderki lub wino wlasnej roboty to bym sie jakos chociaz odwdzieczyl.

Musze przyznac Zbyszku, ze gadasz troche tak jak moj lekarz. Ludzie, ci ktorzy wierza w Boga chyba wierza tez w szatana. Czy moze sobie cos uroilem? Albo utrollilem? Ludzie ktorzy wierza w Boga sa zazwyczaj dobrzy. Ludzie ktorzy wierza w szatana sa zazwyczyj zli. Sa jeszcze tacy ktorzy nie wierza ale i tak uwierza. Mozna nie wierzyc w to ze sie uwierzy predzej czy pozniej. Kwestia w tym kto po jakiej stronie sie opowie. Zbyszku ciesze sie ze nie nalezysz do tych, ktorzy chca mi zniszczyc zycie. Na inny forach jestem juz dawno pobanowany, wystarczy powiedziec kilka slow prawdy. Tutaj jest o tyle latwiej, ze najpierw ktos pomysli - o ten jest chory zal go nam, poczekamy moze wyzdrowieje. Dlatego to forum jest specyficzne co ma swoje dobre i zle strony. Zbyszku zeby poznac prawde trzeba uciec sie czasami do niezbyt chlubnych czynow. Co do kilku osob sie pomylilem, ale mam tez duzo celnych spostrzezen.
Awatar użytkownika
zbyszek
admin
Kontakt:

onemanshero pisze:... Wlasnie bym chcial pisac o moich uczuciach a te w wiekszosci sa nagatywne ...
Masz pełne prawo do swoich uczuć. Nikt Ci tego tutaj nie odmówi. Jedyne, o co my musimy dbać, jako forum to to, żeby nikt nie musiał rezygnować z naszej oferty, bo został tu obelżywie potraktowany i mu się odechciało udziału i wszelkiej dyskusji. Podobno każde negatywne uczucie da się wyrazić nie krzywdząc drugiego, lecz nie każdy jest poetą i nie każdemu stoją wszystkie środki wyrazu do pełnej dyspozycji. Jednak, tak czy siak, pisz co chcesz, ale tak, żeby inni też mogli z tego forum korzystać. :D
the end
zaufany użytkownik

Piszcie jak chcecie, jak musicie :D bez strachu
nic
Awatar użytkownika
zbyszek
admin
Kontakt:

Karuna dobrze mówi. :D
the end
zaufany użytkownik

zbyszek pisze:Karuna dobrze mówi. :D
uklon

:D
nic
Awatar użytkownika
manshero
bywalec

Chyba mnie nabraliscie.
Awatar użytkownika
manshero
bywalec

Albo Zbyszek sie ze mnie nasmiewa albo nic z tego nie rozumiem. Ja nie jestem przyzwyczajony do normalnego traktowania. Przyzwyczailem sie do wyzwisk i polubilem to. Zawsze obnazalem zlo, jak ktos sie na tym za bardzo skupi to logiczne ze nie obcuje z dobrem. Karuna to taki dobry duszek tego forum, za dobry zeby byc taki Jak Bardo ale jak cos napisze to przynajmniej nie wiadomo co co chodzi.
Awatar użytkownika
zbyszek
admin
Kontakt:

Nie nikt Cię nie nabiera, rzeczywiście nikt Ci nie odmawia prawa do takich lub innych uczuć, także tych negatywnych. Ale jak będziesz tylko ludzi obrażał nikt nie będzie chciał z Tobą gadać. Piszesz, że obnażaniu zła, ale bywa, że każdy ma swoją własną prawdę. Znasz je wszystkie i rozumiesz, żeby ocenić ? Lepiej się tylko ludziom przeglądaj - będziesz z tego więcej miał.
Awatar użytkownika
manshero
bywalec

TO co ludzi najbardziej zamarwia to NIEZNANE. Ja w malo co wierze teraz. ZBYSZKU za duzo mam skojarzen. Za duzo jak dostaje maila o tresci w tytule ZAPRASZAMY DO UDZIALU W EKSPERYMENCIE. Kto mnie NABIERA a kto nie. Kto jakia ma MOTYWACJE. KTO jest podstawiony albo sprzedaje informacje. KTO jest szlony? WSZYSCY przeciw JEDNEMU. Przegrana walka i mozna tylko za pomoca odcietej glowy obserwowac swoje cialo nabijane na pal. To METAFORA ale nie PARANOJA.
Awatar użytkownika
manshero
bywalec

Jeżeli popełniłem błąd i nie żałuje to znaczy, że nie popełniłem błędu.

Jeżdżę sobie to tu to tam po kraju, zwodzony głupotą zwykłych kuliogonów. Nie mam na to czasu.
Informacje na mój temat przez pw krążą jak orbity, a jak przyjdzie co do czego, to sfilcowany namiestnik Żoliborski powie mi gdzie jest moje miejsce. Muśnie mnie słowem pisanym. Szkoda, że to nie boli. Wracam do domu i widzę jak "znajomi" na fb zmieniają swoje dane personalne wstawiając jakieś debilne pseudonimy. Nagle. Trzeba wykonać rozkazy wirtualnego duce? To nie ma dla mnie zbyt dużego znaczenia, bo to nic nie zmienia.

Pozdrawiam użytkownika z Łodzi, który ma jaja. Źle było?
Reszta może mi wiązać sznurowadła. :(

Obrazek

Alleluja.
ODPOWIEDZ

Wróć do „varia”