Czy sanitariusze w szpitalu powinni nosić ochraniacze na jądra?
Moderator: moderatorzy
Regulamin forum
W tym dziale można pisać teksty wykraczające poza uporządkowaną dyskusję na konkretny temat. Nie polecam go osobom szukającym spokojnej rozmowy.
W tym dziale można pisać teksty wykraczające poza uporządkowaną dyskusję na konkretny temat. Nie polecam go osobom szukającym spokojnej rozmowy.
- Niemamnie
- zaufany użytkownik
- Lokalizacja: z Czarnych Dziur, z Pustek Kul, z Lasu gdzie nie ma Czasu
Czy sanitariusze w szpitalu powinni nosić ochraniacze na jądra?
Mistrz ciekawych pytań.
Wiele osób mających władzę nad światem nie ma władzy nad życiem. A ci którzy mają władzę nad życiem nie mają władzy nad światem. Gdzie tu sprawiedliwość.
- miś wesołek
- zaufany użytkownik
- Status: aktor pisarz poeta. ostatnio mnie wystawiali na brodwayu
Re: Czy sanitariusze w szpitalu powinni nosić ochraniacze na jądra?
Odpowiedź brzmi: No już chyba nie przesadzajmy. To, że wariat, nie znaczy, że od razu dobierze się do jajek. Jeszcze buty z usztywnionym, zablachowanym czubkiem miałby nosić? Żeby kopać po głowie pacjentów czy jak?
Dlaczego ma to być wojna pomiędzy sanitariuszami i pacjentami? Dlaczego, się pytam?
Dlaczego ma to być wojna pomiędzy sanitariuszami i pacjentami? Dlaczego, się pytam?
Wstyd mi było, kiedy zdałem sobie sprawę, że życie to bal kostiumowy, a ja przyszedłem z prawdziwą twarzą.
- Niemamnie
- zaufany użytkownik
- Lokalizacja: z Czarnych Dziur, z Pustek Kul, z Lasu gdzie nie ma Czasu
Re: Czy sanitariusze w szpitalu powinni nosić ochraniacze na jądra?
Dlatego, że ktoś kiedyś podrzuci na oddział paralizatory pacjentom i będzie miał ubaw.
Wiele osób mających władzę nad światem nie ma władzy nad życiem. A ci którzy mają władzę nad życiem nie mają władzy nad światem. Gdzie tu sprawiedliwość.