Czy chcecie mieć dzieci
Moderator: moderatorzy
-
- zaufany użytkownik
Re: Czy chcecie mieć dzieci
Przy okazji będą z głowy fałszywe kobiety, co pod pozorem miłości chcą się tylko rozmnożyć i wyciągnąć wszystko z chłopa do końca.
-
- zaufany użytkownik
-
- bywalec
- Status: Guru
Na ile dobrze pamiętam to wojna skończyła się w 1945, wtedy to Niemcy skapitulowały. Dziś walki trwają w Kongo między innymi i chyba w Palestynie, i na Ukrainie. Myślałeś może żeby się zaciągnąć, wyjechać na misję? Jak tak lubisz walczyć to jeszcze byś zarobił trochę grosza przy okazji?Catastrophique pisze: ↑sob mar 11, 2023 6:57 pm Jak jest ciezko to sie walczy zamiast sie poddawac bo bez tego pozniej bedzie jeszcze gorzej. Ale spoko, wyladujecie na ulicy - zrozumiecie.
Nie da sie uciekac w nieskonczonosc, biedactwa.
Wiesz, że piszesz o sobie? Straciłaś mieszkanie rodziców i teraz wydajesz resztki pieniędzy na wynajem na drogi wynajem w Warszawie czy mieszkasz we spólnocie chorych? Zastanów się co zrobisz gdy kasa się skończy. Nie wiem czy tak opłacisz rachunki z samej rencinki. Praktycznie można powiedzieć, że Ty już wylądowałeś na ulicy.
-
- zaufany użytkownik
Niestety teraz takich wydaje się być coraz więcej Nie mam ci co poradzić Cezary Może trafisz na wybrankę i nie okaże się ona ździrą. Choć patrząc po życiu to rzeczywiście różnie bywa. Przynajmniej nad dziećmi sady powinny orzekać opiekę naprzemienna ale w twoim przypadku zostanie wykorzystane to ze masz schizofrenie i takiej opieki nie dostaniesz . Nic wiec tylko ruchaj a potomstwa nie szukaj?
-
- zaufany użytkownik
Po co obrażasz Cezarego? Zazdrościsz mu jego kariery na uczelni? Nigdy mu nie dorównasz bo nie masz szans I nie po to mówię żeby cię zdemotywować tylko po to żebyś nie robił sobie płonnych nadziei. Spróbuj w swoim życiu poprawić to co możesz Szanuj innych Współczuj im i pomagaj w tym finansowo ludziom takim jak kotek. Popraw wykłady Naucz się przemówień publicznych Idź na kurs z aktywnych metod nauczania Popracuj nad gestami to bardzo ważne . Cezarego jednak nigdy nie dościgniesz Co nie znaczy ze nie powinieneś iść na studia choćby zaoczne z psychologii jeśli nie chcesz zrezygnować z coachowania.Catastrophique pisze: ↑ndz mar 12, 2023 11:56 am Oczywiscie, buntuj sie jak glupek, a mnie traktuj jak wroga, pozostawiajac swoje zycie tak samo beznadziejnym jak wczesniej.
No i wygląd zewnętrzny Myj się często Pobiegaj codziennie 5 km żeby spuścić brzuch . Może idź do chirurga plastycznego a nóż ci coś zaproponuje.
Szukaj dziewczyny a jak nic ci z tego nie wychodzi to chłopaka Pisales ze jacyś chłopcy cię podrywają, to może być twoja życiowa szansa . Skorzystaj z tego póki jeszcze to robią tylko zaznacz ze nie szukasz przygody i żadne ons i fwb tylko na stałe Za rok za dwa nikt może się już tobą nie interesować, nie zaprzepaść wiec takiej szansy .
-
- zaufany użytkownik
Myślisz ze aż do tego się posunie? Czytałem ze od leków się kurczy ale żeby to prowadziło do porównań z psami? Ciekawe co Katastrofa na to bo coś nabrał wody w usta. A ja go chciałem wysłać do babińskiego . Niech odpowie co by tam robił? Nie chce najeść się wstydu za niego.
-
- zaufany użytkownik
Ja nawet nie mogę pewnie mieć dzieci. Może zresztą tak i lepiej. Co ze mnie, bardzo ciężko zaburzonego, byłby za ojciec...
-
- bywalec
- Status: Guru
To raz, a dwa na co światu mój klon? Co zrobiłby dobrego dla świata albo świat dla niego? Jakby przynajmniej miałby się dobrze, miliony na koncie, to co innego, miałby i z górki, a to nie jest przecież tak jakby się chciało. Zawsze by miał pod górkę, od małego wyśmiewany i wytykany palcami. Zakładnik wśród swoich i karta przetargowa, żal i tyle.