A na zaprzeczanie i odwracanie kota ogonem nabieraja sie juz tylko naprawde bardzo naiwni

Moderator: moderatorzy
Lecz się wariacie.Catastrophique pisze: ↑sob mar 11, 2023 7:31 pm Czyli mam wplyw na Twoje zycie, jak sam teraz potwierdzasz. Tylko Ty, jak wielu tutaj, jestes zbyt glupi i tchorzliwy, aby cos z ta wiedza zrobic.
Nie pochlebiaj sobie.
Życie mam dobre, pełne nadziei i nie potrzebuję niczyjej zasranej manipulacji. Pilnuj siebie a za takie wkurzające prowokacje to wszyscy powinni na twoje kołczowanie nasrać.Catastrophique pisze: ↑ndz mar 12, 2023 11:56 am Oczywiscie, buntuj sie jak glupek, a mnie traktuj jak wroga, pozostawiajac swoje zycie tak samo beznadziejnym jak wczesniej.
W moim przypadku nie ma bolesnych prawd. Nic mi nie zagraża, wiem co robię, nie udawaj dobrych intencji dla publiczności.Catastrophique pisze: ↑ndz mar 12, 2023 12:32 pm To nie manipulacja tylko prawda, ktora bywa bolesna, glupota jest gdy masz swiadomosc swojej sytuacji i dalej robisz to samo, ale jak sobie tam chcesz.
Pamietaj tylko, ze tak sie nie da wiecznie i lepiej zmienic cos z wlasnej inicjatywy zanim wezmie sie za Ciebie zycie i nie bedziesz mial innego wyboru.
Ja tylko ostrzegam, w dobrej intencji, wbrew temu co piszesz.
No i dobrze, że tak jest. Tak ma być. Pisałem tak, żeby niczego nie wycofywać.Catastrophique pisze: ↑ndz mar 12, 2023 12:51 pm Zaprzeczanie, jak pisalem, jest mocno naiwne i swiadczy tez o braku klasy.
A jak jest naprawde i tak wszyscy wiemy, bo jak pisalem, wczesniej byles mocno wylewny.