czy moge zajsc w ciaze
Moderator: moderatorzy
czy moge zajsc w ciaze
Psychoze mialam 4lata temu, caly czas od tamtej pory jestem w remisji poczatkowo mialam Straszna anhedonie tylko lezalam w miare zmniejszania leku stalam sie bardziej aktywna ,pracuje dbam o dom bardzo bym chciala miec dziecko,moj LeKarz kaze mi calkowicie odstawic leki przed ciaza boje sie ale z kazdym zmniejszeniem dawki czuje sie Lepiej teraz jest nawet ok ,ale boje sie odstawic nie chce przezywac tego koszmaru od nowa i Wszystko zostawic na glowie meza doradzicie mi cos?obecnie biore 1mg rispoleptu
Re: czy moge zajsc w ciaze
Moja rodzina nie wie co mi powiedziec Wiem ze nikt nie chce potem zalowac ,ja sie boje ze dostane nawrotu i nie bede w stanie zajmowac sie dzieckiem i narobie wszystkim klopotu Tak bardzo bym chciala zyc normalnie miec prawdziwa rodzine ale strach jest ogromny chcialabym Rzucic te leki w cholere i zapomniec o chorobie doradzcie mi cos
Moja Siostra mowi ze n'a moim miejscu rzucila by leki i zaszla w ciaze najwyzej przeleze ciaze w szpitalu mowi ze n'a pewno mi pomoze w takim przypadku ale ja nie chce Naprawde nikomu zrobic klopotu ,nie chce zeby najblizsze otoczenie widzialo mnie w psychozie,chociaz moja ma ma mnie pociesza ze n'a pewno bedzie ok i zebym sie Tak nie martwila
Chyba powinnaś rozmawiać o tym z psychiatrą i ginekologiem. Poza tym odstawić rispolept i poczekać aż nie będzie go w Twoim organizmie.
Kochajcie tych, których chcecie kochać, żyjcie tak, jak chcecie żyć i nigdy nie pozwólcie by ktokolwiek przeszkodził wam w zmienianiu waszych marzeń w rzeczywistość.
Jared Leto, 13.04.2014.
Jared Leto, 13.04.2014.
Maajutka, jezeli dobrze sie czujesz i nie masz zadnych objawow to sprobuj odstawic calkowicie.
Naturalnym jest, ze sie boisz nawrotu. Strach ma wielkie oczy - nie ma sie co bac. Staraj sie aby on nie dominowal, a powinno byc dobrze.
Mam nadzieje, ze uda Ci sie zalozyc prawdziwa wymarzona rodzine, bede trzymal kciuki za Ciebie.
Naturalnym jest, ze sie boisz nawrotu. Strach ma wielkie oczy - nie ma sie co bac. Staraj sie aby on nie dominowal, a powinno byc dobrze.
Mam nadzieje, ze uda Ci sie zalozyc prawdziwa wymarzona rodzine, bede trzymal kciuki za Ciebie.
Życie sypie rany solą, solą
My musimy odnaleźć tą silę w sobie by żyć
Chociaż tak kurewsko bolą, tak bolą
Ty zaciśnij zęby bracie siostro i dalej idż
Gadalam wczoraj z moja rodzina doradzili mi zebym odstawila leki,bo bardzo sie zmienilam i chca zebym wreszcie wrocila do siebie poslucham ich i odstawie
Pewnie, sprobuj.
Powodzenia Maajutka.
Powodzenia Maajutka.
Życie sypie rany solą, solą
- moi
- moderator
- Gadu-Gadu: 9
- Kontakt:
Utrzymuj jednak kontakt ze swoim lekarzem. Tak, dla bezpieczeństwa.
Pozdrawiam.m.
Pozdrawiam.m.
- AleksandraK
- zaufany użytkownik
- Kontakt:
Możesz odstawić na razie lek, ale bądź pod opieką psychiatry w czasie ciąży i ginekologa koniecznie. Powodzenia!
Dziekuje ghost,anime, moi,aleksandrak choroba narazie mi nie przeszkadza w zyciu dlatego chce sprobowac zyc normalnie
maajutka pisze:Gadalam wczoraj z moja rodzina doradzili mi zebym odstawila leki,bo bardzo sie zmienilam i chca zebym wreszcie wrocila do siebie poslucham ich i odstawie

nie polecam
Jedni są głusi, inni słyszą głosy.
A ja tutaj mam największe wątpliwości.maajutka pisze:Wszystko zostawic na glowie meza doradzicie mi cos?
Wszyscy pamiętamy jakiego masz męża, oczywiście z Twoich opowieści...
W życiu bym się nie zdecydowała na dzidziusia z taką, niepoważną i nieodpowiedzialną osobą.
Z brzuchem też będziesz spała na podłodze!?
Dziecko powinno mieć kochającą się rodzinę.
Atmosferę odpowiednią do właściwego rozwoju.
Że masz kaprys na malucha!?
Może najpierw znajdź właściwego partnera, a potem spełniaj marzenia.
Wasz świat nic mi nie dał, nic nie może mi zabrać
Tak, najważniejsze jest znalezienie odpowiedniej partnerki a potem dopiero spełnianie swoich marzeń.
I dobrze Ci każe. Po co masz się truć i niszczyć psychotropami.maajutka pisze: w miare zmniejszania leku stalam sie bardziej aktywna ,pracuje dbam o dom bardzo bym chciala miec dziecko,moj LeKarz kaze mi calkowicie odstawic leki przed ciaza
Po co Ci mąż. Samotnym matkom jest dobrze w Polsce. I on będzie miał pretekst do tego, żeby sobie pójść i Ty będziesz szczęśliwa.
Moj LeKarz kaze mi brac jedynke rispoleptu do konca roku a po nowym roku calkowicie odstawic ,biore leki 4lata uwazam ze to za dlugo po pierwszej psychozie ,chce sprobowac zycia bez moja rodzina i moj LeKarz caly czas mnie do tego namawiaja
to chcesz być matką czy leki odstawić, bo już nie wiem w końcu, o co chodzi...
Wasz świat nic mi nie dał, nic nie może mi zabrać
Pewnie Maajutka chce normalnego życia.
Tak,ja chce sie normalnie czuc.. a ciaza moze z czasem