Zmiana z solianu na zeldox

ziprasidon

Moderator: moderatorzy

mylovelyengland
zaufany użytkownik

Zmiana z solianu na zeldox

Post autor: mylovelyengland »

XXX
Ostatnio zmieniony sob lis 19, 2016 3:16 pm przez mylovelyengland, łącznie zmieniany 1 raz.
leonidas
zaufany użytkownik

Re: Zmiana z solianu na zeldox

Post autor: leonidas »

Też bym o niego poprosił lekarza, ale trzeba go brać z jedzeniem, a ja kolacje jem o 18, bo się odchudzam, jak bym żarł o 22 to całe moje odchudzanie bombki strzeli.
mylovelyengland
zaufany użytkownik

XXX
Ostatnio zmieniony sob lis 19, 2016 3:16 pm przez mylovelyengland, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Jakub2015
bywalec

Post autor: Jakub2015 »

ja miałem motywacje i koncentracje po tym leku bardzo dobrą i zero skutków ubocznych, tylko pojawiły mi się objawy pozytywne i musiałem odstawić
Schizofrenicy to wybrańcy Boga, mogą uczynić wszystko, ale za szybko się wyczerpują.
mylovelyengland
zaufany użytkownik

XXX
Ostatnio zmieniony sob lis 19, 2016 3:15 pm przez mylovelyengland, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Jakub2015
bywalec

Post autor: Jakub2015 »

tylko zeldox
Schizofrenicy to wybrańcy Boga, mogą uczynić wszystko, ale za szybko się wyczerpują.
mylovelyengland
zaufany użytkownik

XXX
Ostatnio zmieniony sob lis 19, 2016 3:15 pm przez mylovelyengland, łącznie zmieniany 1 raz.
Mariii
zaufany użytkownik

Post autor: Mariii »

U mnie zadziałał tragicznie.
Ale nam osoby, którym pomógł/pomaga.
Wasz świat nic mi nie dał, nic nie może mi zabrać
Awatar użytkownika
raichu
zaufany użytkownik
Status: trener pokemon

Post autor: raichu »

Mi lekarz odstawił solian z uwagi na wysoki poziom prolaktyny nawet 70 przy dawce 2x200mg. Przepisał mi zypsilę 2x80mg bo innych dawek nie ma nie wiem czemu. Powiem tak po solianie nie byłem śpiący a po wieczornej dawce zypsila zasypiam po 2h to samo po porannej i śpię do 12tej i chodzę jak naćpany dlatego biorę poranną dawkę na pusty żołądek - nie jadam śniadania rano tylko ok 11tej i jest ok. Wieczorną też nie z kolacją tylko na godzinę przed i jest ok. Mogę dłużej posiedzieć przy kompie itp. A co do działania jest w porządku jak na razie - jestem nawet spokojniejszy i bardziej wyciszony - mniej lęków itp. Pewnie lek się jeszcze wdroży bo biorę niespełna tydzień. Ciekawe jak będzie z prolaktyną - wg lekarza nie powinno być problemów a w ulotce pisze że może podnosić. Zrobię badanie gdzieś za miesiąc po zużyciu 1go opakowania i zobaczymy.
ODPOWIEDZ

Wróć do „zeldox”