Co kupujecie?
Moderator: moderatorzy
- moi
- moderator
- Gadu-Gadu: 9
- Kontakt:
Re: Co kupujecie?
- Anime
- zaufany użytkownik
- Gadu-Gadu: 45723214
.
Ostatnio zmieniony śr lis 22, 2017 10:07 pm przez Anime, łącznie zmieniany 2 razy.
.
Zarąbiasta kurtka
Wystarczy tylko się uśmiechnąć, by ukryć zranioną duszę i nikt nawet nie zauważy, jak bardzo cierpisz....
No, fajowa .
Jak uzbieram to kupuje to:
W całym chaosie jest kosmos
w całym nie porządku sekretny porządek.
w całym nie porządku sekretny porządek.
A ja zbieram na kibelek, tzn. czekam na spłaty harczu i kupuję
Wasz świat nic mi nie dał, nic nie może mi zabrać
Kupuję niewiele. Ale mogę napisać co bym chciała
Książek, książek, książek...jakieś buty i trochę ciuchów. Z ubraniami mam problem, że wszystko prawie co mam wisi na mnie smętnie. I jak muszę "wyglądać" to też jest problem. Buty to też konieczność bo schodzone wszystkie.
I jeszcze jak bym miała jakieś "luźne" grosiki to chciałabym się po dokształcać. Najsampierw dobrze nauczyć komputer obsługiwać, te podstawowe programy offica.
Książek, książek, książek...jakieś buty i trochę ciuchów. Z ubraniami mam problem, że wszystko prawie co mam wisi na mnie smętnie. I jak muszę "wyglądać" to też jest problem. Buty to też konieczność bo schodzone wszystkie.
I jeszcze jak bym miała jakieś "luźne" grosiki to chciałabym się po dokształcać. Najsampierw dobrze nauczyć komputer obsługiwać, te podstawowe programy offica.
- Niemamnie
- zaufany użytkownik
- Lokalizacja: z Czarnych Dziur, z Pustek Kul, z Lasu gdzie nie ma Czasu
Książki fantasy, gry planszowe, gry fabularne.
Wiele osób mających władzę nad światem nie ma władzy nad życiem. A ci którzy mają władzę nad życiem nie mają władzy nad światem. Gdzie tu sprawiedliwość.
Mogę wydać każde pieniądze na suplementy. Teraz mam zestaw: magnez, olej z wiesiołka, cynk, wapno, luteina, beta-karoten i musująca multiwitamina.
LaDopamina
ja zbieram na otwarcie firemki i na schody i wykonczenie gory domu sadze ze do wiosny bedzie ok
myślę o parasolniku
potrzebuję stylu
rozwoju
kombinacji
aranżacji
i oczywiście pomocy,
bo sama tego nie udźwignę i na to wszystko nie zarobię
potrzebuję stylu
rozwoju
kombinacji
aranżacji
i oczywiście pomocy,
bo sama tego nie udźwignę i na to wszystko nie zarobię
Wasz świat nic mi nie dał, nic nie może mi zabrać
- koniczynka26
- bywalec
- Status: rencistka
Z tych pieniędzy, co mi zostają po dołożeniu się mamie do rachunków, kupuję głównie kosmetyki i książki.
Ciuchy Nie mogę się opanować, co sobie coś odłożę to zaraz wydaję na ubrania. I buuuuty Ale buty to nie taki straszny wydatek jak ciuchy z sieciówek z nowych kolekcji (za które wiem, że trochę przepłacam) - szczególnie kiedy kupuję online. Btw wypłata się zbliża i robi się zimno, więc myślałam o zakupie nowych timberlandów Co myślicie o tych? https://retrokicks.pl/pol_m_MLODZIEZOWE ... d-210.html Podobają mi się te błękitne.
Moje stylizacje z plecakami. Zapraszam.
- Alex1950
- zaufany użytkownik
Prawdziwa uczta już za dwa dni. "Black friday" - wysyp ofert, jedna lepsza od drugiej. Będzie w czym wybierać.
Nie przestawaj się uśmiechać, bo to sprawia że jesteś najpiękniejsza
-
- bywalec
Ja nałogowo zbieram płyty kompaktowe kupiłem ostatnio 4 albumy: The Game-a, The Prodigy, Ice Cuba i Kaliber 44 lubię też chodzić do kina i na to przeznaczam pieniądze głównie jak jest potrzeba kupię jakieś ciuchy..
- wowo
- zaufany użytkownik
- Gadu-Gadu: 9697465
Ja ostatnio kupiłem kamerkę do laptopa. Kosztowała mnie 24 funty ale jest ok, sprawdza się.
mam zamiar zmienić na nowe meble, w stylu skandynawskim