niechciane posty
Moderator: moderatorzy
-
- bywalec
Jak pomóc bratu? Zachęcić go do odrzucenia leków i trawki. Zostawić w spokoju i niech robi co chce. Sam przemyśli co dalej. Nie zachęcać na siłę ani za nic nie ganić. Sheena ty dobrze wiesz dlaczego on pali trawę jeśli nie to cię uświadomię ćwierćinteligentko. Tylko po to żeby zniwelować działanie leków które są szkodliwe. Może on jeszcze tego nie wie. Mario jeśli kochasz albo szanujesz swego brata namów go do odstawienia leków. Kiedy będzie agresywny nie złość się na niego on nie zrobi ci krzywdy. Usiądź spokojnie , powiedz żeby on też usiadł i pogadajcie. Może to być rozmowa gwałtowna ale szukaj sensu jego wypowiedzi nie oceniaj. Życzę ci powodzenia.
-
- admin
- Status: webmaster
niechciane posty
tu są posty obraźliwe i nie na temat
-
- bywalec
-
- admin
- Status: webmaster
to prawda, że jest na temat, dlatego jak ci napisałem szkoda mi było go przesuwać.
powodem przesunięcia było słowo ´ćwierćinteligent´, które nie wyraża żadnej treści jak tylko twoją emocję, której taki wyraz może odstraszać innych od czytania tego forum i obraża adresatkę.
poprostu napisz to jeszcze raz (lub ściągnij myszką) używając innego słowa, lub dyskutuj na temat ćwierćinteligencji w tym wątku, ale chyba nikt nie będzie zainteresowany.
powodem przesunięcia było słowo ´ćwierćinteligent´, które nie wyraża żadnej treści jak tylko twoją emocję, której taki wyraz może odstraszać innych od czytania tego forum i obraża adresatkę.
poprostu napisz to jeszcze raz (lub ściągnij myszką) używając innego słowa, lub dyskutuj na temat ćwierćinteligencji w tym wątku, ale chyba nikt nie będzie zainteresowany.
-
- zarejestrowany użytkownik
-
- bywalec
ogulnie muwiac ksieza to szmaty sam wiem jacy psyhole uczyli mnie religi jeden mylil ih imiona z skur**** jednego z innej miejscowosci zlapali z nauczycielka na kolanah jescze inny wztwal karetke bo sie zakleszczyl
najlepszy jest ih fanatyzm brak szacunku zrozumienia jesli nie jest sie po ih stronie wiary, jesli cie polubi to ciagle tylko gledzi jak bardzo siebie niszcze bes wiary jusz lepiej gdy mnie nielubi bo wtedy uznaje za swira i zostawia w spokoju
ostatnio z 10-15 minut gadal o misji mAtErIaLnEj karzdeko katolika ktury powinien wspierac kasiorka i dawac na misjonarzy, muwil tesz cos o misji duhowej ale jusz niepowiedzial co trzeba w tej kwesti :/
dobra koncze bo tu bym mugl jescze wiele napisac ...
najlepszy jest ih fanatyzm brak szacunku zrozumienia jesli nie jest sie po ih stronie wiary, jesli cie polubi to ciagle tylko gledzi jak bardzo siebie niszcze bes wiary jusz lepiej gdy mnie nielubi bo wtedy uznaje za swira i zostawia w spokoju
ostatnio z 10-15 minut gadal o misji mAtErIaLnEj karzdeko katolika ktury powinien wspierac kasiorka i dawac na misjonarzy, muwil tesz cos o misji duhowej ale jusz niepowiedzial co trzeba w tej kwesti :/
dobra koncze bo tu bym mugl jescze wiele napisac ...
www.pajacyk.pl klikac na brzuh to daje 5groszy na dzieci jakies tam biedne
czesc
czesc
-
- zaufany użytkownik
a to nie ważne że innych się rani tyko że tobie ma być dobrze? Dla ciebie twoje posty są ważne dla tego dajesz sobie przyzwolenie na obrażanie? Uważam że to wcale nie jest dobrze a odrobina kultury i minimum wyczucia jeszcze nikomu nie zaszkodziła i mi się nie da wytłumaczyć że ktoś nerwus, ani niech się nikt nie wykręca chorobą, ja też jestem nerwus i co? I daje mi to prawo lania innych forumowiczów po tyłkach bo ja mam taką ochotę bo mi się coś nie spodobało a gdzie jest coś takiego jak tolerancja dla innych? zanikła w drodze rozwoju? Brak cenzury nie oznacza chamstwa a i moim zdaniem nie wiem czy wiesz jak się odczuwa takie rzeczy może ty wszystkiego nie bierzesz do siebie i ciebie takie rzeczy nie rozwalają ale mnie tak kiedy jest ze mną gorzej think it about it...Wiktoria pisze: Co drugi jest nie na temat, ale kazdy dla piszącego jest ważny. Może Ty Zbyszku widzisz je inaczej. Miało nie być cenzury.
Pozdro
Wiktoria nie mierzę tego posta w tej chwili w twoim kierunku tylko ogólnie jest to przykład dla każdego tak oby każdy mógł go odnieść do siebie :twisted:
-
- zaufany użytkownik
zawarłaś bowiem w swoim poście coś do czego chciałam się odnieść „a ni z tego ni z owego” pisać nie lubię, lubię za to odnosić się do treści a skonstruowałam swoją wypowiedz tak aby właśnie każdy odebrał ją do siebie tak ty jak i ktokolwiek inny (no z facetami gorzej) opis zaznaczonego tekstu byłby taki sam do każdego innego użytkownika ale tak jak napisałam wcześniej akurat ty napisałaś coś do czego miałam ochotę się odnieść
bo uważam że cenzura cenzurą ale kultura musi być
bo uważam że cenzura cenzurą ale kultura musi być
Kobieto! jest mi Ciebie żal.. naprawdę. Nie dość, że "takie cuś" na Twoim uciemiężonym karku, to jeszcze miałaś trudne dzieciństwo. Tatuś faszysta, pierwotna socjalizacja do nienawiści. Przechlapane na całej linii. Weź sobie koniecznie urlop, wyjedź nad morze i nie pisz już postów. One dodatkowo Cię wycienczają psychicznie. Płaczę... Naprawdę...
Nie płaczAnonymous pisze:Kobieto! jest mi Ciebie żal.. naprawdę. Nie dość, że "takie cuś" na Twoim uciemiężonym karku, to jeszcze miałaś trudne dzieciństwo. Tatuś faszysta, pierwotna socjalizacja do nienawiści. Przechlapane na całej linii. Weź sobie koniecznie urlop, wyjedź nad morze i nie pisz już postów. One dodatkowo Cię wycienczają psychicznie. Płaczę... Naprawdę...
I to jeszcze nie wszystko i żyję..o..i to nie koniec świata
Faktycznie jade nad morze..często tam bywam
Pozdrawiam
a co psychiatra robił by bez chorych? myslisz, ze psychiatra pracuje charytatywnie - taka "matka teresa" ?mifredo pisze:Psychiatra lubi przynajmniej swoich chorych
mifredo, psychiatra to usługodawca taki sam jak hydraulik lub wróżka lub nawet lekarz - twój stosunek (i nie tylko twój) do psychiatry, traktujacy psychiatrę jak dobroczyńcęi łaskawcę jest chory ...
mifredo, psychiatrze sie po prostu płaci - on wykonuje zawód jak kazdy inny
-------- uwaga admina
post nie na temat, odciąga od tematu wątku
-
- zarejestrowany użytkownik
Re: Wsparcie dla członków rodzin
pedofile trzymajacy ofiary w piwnicy tez mile widziani? czy dla was zbyt moralni?
------------- uwaga moderatora karuna:
Post został przesunięty z tematu: [url]http://./viewtopic.php?f=9&t=13973[/url]
------------- uwaga moderatora karuna:
Post został przesunięty z tematu: [url]http://./viewtopic.php?f=9&t=13973[/url]
Ostatnio zmieniony wt sie 21, 2018 6:08 pm przez Dobro, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: Notatka moderatora dołączona.
Powód: Notatka moderatora dołączona.