Kiedy słyszycie głosy?
Moderator: moderatorzy
Kiedy słyszycie głosy?
Zastanawiam się czy słyszycie głosy np. przez nudę? Czy przez coś innego? Kiedy? W jakich sytuacjach?
Re: Kiedy słyszycie głosy?
ja slysze głoy jak za duzo w jednym miejscu jestem lub gdy wracam wieczorami do domu
Dlaczego o to pytam? Dlatego, że ostatnio z moim psychoterapeutą doszliśmy do wniosku, że słyszę głosy gdy niczym konkretnym się nie zajmuję.
- Dobro
- zaufany użytkownik
- Status: Karuṇā करुणा
- Gadu-Gadu: bla bla
Myślę, że to wtedy nic poważniejszego. Miałem, że słyszałem przy każdej okazji głosy te, teraz raczej słyszę je okazyjnie.AB pisze:ostatnio z moim psychoterapeutą doszliśmy do wniosku, że słyszę głosy gdy niczym konkretnym się nie zajmuję

pozdro
k.

Słyszę głosy, jak jestem w stanie psychozy, wówczas biorę je za telepatię i mam inne urojenia.
Albo jak lek przestał działać lub okazał się nieskuteczny, w moim przypadku serdolect i rispolept.
Poza tym rzadko przed zaśnięciem słyszałam coś podobnego do głosów, czasami jak i ogarnęła mnie senność za dnia, ale psychiatra stwierdził, że to były omamy hipnagogiczne. Teraz bardzo rzadko się pojawiają.
Albo jak lek przestał działać lub okazał się nieskuteczny, w moim przypadku serdolect i rispolept.
Poza tym rzadko przed zaśnięciem słyszałam coś podobnego do głosów, czasami jak i ogarnęła mnie senność za dnia, ale psychiatra stwierdził, że to były omamy hipnagogiczne. Teraz bardzo rzadko się pojawiają.
To, że jakiś lek komuś służy, nie znaczy że nie zaszkodzi innej osobie.