Który lek silniejszy rispolept czy rispolept consta?
Moderator: moderatorzy
-
- zaufany użytkownik
- Gadu-Gadu: 72943962
Który lek silniejszy rispolept czy rispolept consta?
Czesc
Który lek jest silniejszy rispolept w tabletkach czy rispolept consta? Mam narazie w tabletkach brać 4 mg rispo. Nie interesuje mnie narzekanie że ktoś bierze 1 mg i czuje się fatalnie, ja mam bardzo silne urojenia i potrzebuje silnego leku. Także czy mógłby mi ktoś pomóc w tej kwestii?
Który lek jest silniejszy rispolept w tabletkach czy rispolept consta? Mam narazie w tabletkach brać 4 mg rispo. Nie interesuje mnie narzekanie że ktoś bierze 1 mg i czuje się fatalnie, ja mam bardzo silne urojenia i potrzebuje silnego leku. Także czy mógłby mi ktoś pomóc w tej kwestii?
Re: Który lek silniejszy rispolept czy rispolept consta?
Jak dla mnie to rispolept consta 37,5mg jest skuteczniejszy (silniejszy) niż tabletki 4mg.
W całym chaosie jest kosmos
w całym nie porządku sekretny porządek.
w całym nie porządku sekretny porządek.
Ja jak brałem w tabletkach to na mnie nie działały, natomiast jak miałem w zastrzykach, to zaczęło działać.
Nie wiem czy to ma coś do rzeczy, że jest silniejszy, na pewno natomiast lepiej działa.
Nie wiem czy to ma coś do rzeczy, że jest silniejszy, na pewno natomiast lepiej działa.
-
- zaufany użytkownik
- Gadu-Gadu: 72943962
Pytam się o to bo z powrotem chcą mi wrócić z olki na rispo. Ja osobiście zauważyłem poprawe właśnie po tabletkach a nie po conscie. Ale musze to jeszcze na swojej skórze zweryfikować.
- lea
- zaufany użytkownik
ja czułam się lepiej na zastrzykach niż tabletkach, ale tak jak sam napisałeś, jak nie zweryfikujesz to się nie przekonasz.
Pozdrawiam.
Pozdrawiam.