coś w tym jest

Moderator: moderatorzy

Awatar użytkownika
imon
zaufany użytkownik

coś w tym jest

Post autor: imon »

Ciekawa nazwa działu, przyznam się bez bicia , że tu jeszcze nie zaglądałem. Swoją drogą dawno nie pisałem.. a tak na marginesie to posługuje sięswego rodzaju frazam wprowadzająćymi w nastrój. Tak na początku napiszę co tam u mnie.. palę czwartą fajkę z rzedu z sześciu mi dostępnych... to znaczy, że zjaram jeszccze tą i dwie kolejne nim wyruszę w drogę. Będzie to swego rodzju pielgrzymka do maszyny losującej. Dawno do niej nie pisałem.. więc może po prostu najwyższa pora nieco popielęgnować tą znajomość. Przyznam się, zę minilotto utrzymuje mnie przy życiu i tak odrazu gdy sam myślę o tym budzą sięwe mnie zagadnienia typu wszystko jest możliwe i odrazu czuję, że jestem w grze. W głównej mierze interesuje mnie miłość i lubię pracować przy tym aby było jej więcej tak też ostatnie czasy wywarły na mnie pewne zminy. Przedewszystkim definitywny stop z obwinianiem innym po prostu trzeba wziąć dupę w kroki i być może nie koncentować się na nowych narodzinych bynajmniej nie mająć w pobliżu wspomagaczych. Chcę jużwygrażw tego lotka. Zainteresowałem się ostatnio tibią i przyznam się, że przydały by mi się niceo bardziej komfortowe warunki do grania niżeli te którymi dysponuje. Przydałby się nowy komputer i taki świerzy powiew gotówki. DAlej jadęz numerkami 7,21,22,35,39. Mam 5 złoty więc kupie albo dwa albo cztery kupony.. jeżeli dwa to będe wracał z butelką piwa
ODPOWIEDZ

Wróć do „psychopatologie ideowe”