Niechciane wątki

Moderator: moderatorzy

Awatar użytkownika
Bright Angel
zaufany użytkownik

Niechciane wątki

Post autor: Bright Angel »

mama Ania pisze:Jestem przekonana, że każdy piszący tu rodzic po tysiąckroć dziennie zastanawia się, gdzie zrobił błąd.
Jakbyś wychowywała dziecko z BOGIEM JAHWEH, to by nie zapadła na schizofrenię. JAHWEH ochrania.
Just remember that death is not the end. Heaven or hell? The choice is Yours.
Gehenna
zaufany użytkownik

Re: moje dziecko zachorowalo

Post autor: Gehenna »

.
Ostatnio zmieniony sob sty 02, 2016 9:54 pm przez Gehenna, łącznie zmieniany 1 raz.
pogrzebany żywcem
bywalec

Post autor: pogrzebany żywcem »

Tego trolla powinni dawno zbanować.
Awatar użytkownika
Bright Angel
zaufany użytkownik

Gehenna pisze:Czemu Ciebie nie ochronił 44?
Bo w pewnym okresie mojego życia nasze drogi się rozeszły i straciłem ochronę.
Awatar użytkownika
mei
zaufany użytkownik

Post autor: mei »

44 pisze:
Jestem przekonana, że każdy piszący tu rodzic po tysiąckroć dziennie zastanawia się, gdzie zrobił błąd.

Jakbyś wychowywała dziecko z BOGIEM JAHWEH, to by nie zapadła na schizofrenię. JAHWEH ochrania.
Dlaczego postów nie można zgłaszać wielokrotnie? 44 po raz kolejny wciska ludziom bzdury. Robi przez to krzywdę. Być może mama Ani nie weźmie tego do siebie, ale co z innymi użytkownikami, którzy w ramach psychozy mogą wziąć to na poważnie?
Kochajcie tych, których chcecie kochać, żyjcie tak, jak chcecie żyć i nigdy nie pozwólcie by ktokolwiek przeszkodził wam w zmienianiu waszych marzeń w rzeczywistość.
Jared Leto, 13.04.2014.
Awatar użytkownika
Bright Angel
zaufany użytkownik

Szatan się wkurza i to bardzo, jak widać :lol: :lol: :lol:
Awatar użytkownika
Francesco
zaufany użytkownik
Status: jatądrobnącząstkącowieczniezłegochceazawszeczynidobro
Gadu-Gadu: Czarnokrwista

Post autor: Francesco »

44 pisze:Szatan się wkurza i to bardzo, jak widać :lol: :lol: :lol:
No tak Bóg też się bardzo wkurza... Dlaczego ludzie nie rozumieją snów i swoich marzeń? I nie potrafią ich realizować? To życie jest tylko w umyśle, nieosiągalne dla wielu. Dlaczego mówią, że chcą, a robią na odwrót? Czy coś im rozumy odebrało? Gwałcą matkę naturę, zabijają istnienia, składając masowe ofiary z siebie i zwierząt, tworząc sobie niewolników i zoo ze zwierząt zamykając je w klatkach, a siebie chętnie zabijają cyklonem B w pożywieniu, bo ich zdaniem tak musi być, nie wolno się wyróżniać... Zmieniają wszystko to co stworzył Bóg, uważając swoje dzieło za lepsze i godne użytku, przecież zmodyfikowany tuńczyk jest lepszy niż pierworodny... Co mnie spotkało? Niezrozumienie, odosobnienie, nienawiść. Ludzie teraz nazywają poganizmem to co zawsze było normalne, czyli życie w zgodzie z naturą, w zgodzie z cyklami i zjawiskami kosmologicznymi. Za to kabaliści używają to wszystko do własnych nikczemnych, pozbawionych duchowości obrzędów, czarnych magów z obrzędami skierowanymi we własny zysk, ale każdy nikczemny zysk będzie pomszczony to ich nie ominie. Co mnie spotkało? - Życie w najdziwniejszych czasach, które trwają już tysiąclecia przed naszą erą. Chciwość naturalnym napędem hołoty. Teraz pewnie kogoś boli słowo hołota... A dlaczego? Jak inaczej nazwać zabójców i gwałcicieli ziemi? Nie mam prawa im życzyć śmierci? Widzę tylko jedno rozwiązanie, niech oni szybko się wykończą i nie trują innych. Najdziwniejszym jest jeszcze to, że ludzie bronią ten system, bronią fałszywe religie, a mordy tłumaczą wolą boską, mordy, trucia, holocausty, cyklon B, brom w powietrzu i koktajl trucizn w jedzeniu tłumaczą zemstą Boga... Jak to oni sami chętnie sobie dosypują, a na holocaust idą z uśmiechem. To właśnie spotyka ludzi... To im zesłał Bóg ;-> Ich rękoma przygotowując, zatrudniając i skazując na zagładę. O tak, za to żeś nie składał ofiar, teraz ty zginiesz, to na pewno była wola boska :)
Ofary ze zwierząt to Poganizm jak religia kabalistyczna vel Judaistyczna i Słowiańska w pewniej mierze też ta zmodyfikowana na rzecz NWO i pod pasowana pod wymogi biblijnego nwo, ale nie mylcie z mistyką slowiańską i vedami, w vedach nikt nie składał żadnych ofiar! Nikt tam nie pozbawiał zwierząt wolności, nikt im krwi nie upuszczał żywcem! A jaki jest ból przy upuszczaniu krwi żywcem? Taki jak przy zawale.. Pozbawianie wolności zwierząt, ofiary z krów, no tak cały ten Judaizm... Szatan niech się zemści niedługo. Bo ślepcy złego nie widzą tylko tłumaczą wolą boską i religią, bo człowiek wg konserwatystów przecież sam nie ma moralności i rozumu! Jahwech ten twój mordowali w imię jego, ale tego już nikt nie dostrzega tak musiało być! Bo w około sami barbarzyńcy, tylko wasza religia wybrana i prawdziwa, to się nazywa ciemnota... Broniąc zła wolą boską... Tylko jakoś słabiutko z tym uduchowieniem. Żmije waleczne, armia szatana zmanipulowana wolą boską, a gdybyście wiedzieli kim ten Bóg jest :) Pewnie wiecie, że to ciemny bożek, o ciemnych zamiarach, przecież aż tak ślepym być nie można.
Miłość & Muzyka
~ Amen ~
Awatar użytkownika
Francesco
zaufany użytkownik
Status: jatądrobnącząstkącowieczniezłegochceazawszeczynidobro
Gadu-Gadu: Czarnokrwista

Re: Niechciane wątki

Post autor: Francesco »

44 pisze:
mama Ania pisze:Jestem przekonana, że każdy piszący tu rodzic po tysiąckroć dziennie zastanawia się, gdzie zrobił błąd.
JAHWEH tak ochraniał, że Żydzi to bardzo odczuli w czasie holocaustu, bardzo postanowił ich ukarać za brak idealnej służebczelności, a myślę, że ci surowicie przestrzegali tradycji obrządków i świąt żydowskich... Przy okazji Słowian skosił, chrystianizacja. Na Rusi Kijowskiej w ciągu ok. 25-30 lat chrystianizacji
prawosławnej zginęło 9 z 12 mln ludności.
A ciągle mówią tylko o żydach.
Miłość & Muzyka
~ Amen ~
F20
bywalec
Status: Elektrotechnik
Gadu-Gadu: 63718896

Re: Niechciane wątki

Post autor: F20 »

Czy to forum jest dobre dla chorych i ich rodzin ?
viewtopic.php?f=5&t=23534

oraz
viewtopic.php?f=6&t=23526
ODPOWIEDZ

Wróć do „moje dziecko jest chore”