Prośba o pomoc i udział w badaniu w ramach pracy dyplomowej
Moderator: moderatorzy
-
- zarejestrowany użytkownik
Prośba o pomoc i udział w badaniu w ramach pracy dyplomowej
Szanowni Państwo,
Chciałabym serdecznie zaprosić wszystkich partnerów/partnerki oraz żony/mężów osób chorujących na schizofrenię do udziału w badaniach dotyczących wyznaczników dobrostanu psychicznego. Badania te prowadzę w ramach pracy dyplomowej - magisterskiej. Obejmują one dużą grupę ludzi i są anonimowe.
Badania są już zakończone. Dziękuję za pomoc!
Chciałabym serdecznie zaprosić wszystkich partnerów/partnerki oraz żony/mężów osób chorujących na schizofrenię do udziału w badaniach dotyczących wyznaczników dobrostanu psychicznego. Badania te prowadzę w ramach pracy dyplomowej - magisterskiej. Obejmują one dużą grupę ludzi i są anonimowe.
Badania są już zakończone. Dziękuję za pomoc!
Ostatnio zmieniony pn maja 18, 2015 8:26 am przez Studentka Psychologii, łącznie zmieniany 1 raz.
Re: Prośba o pomoc i udział w badaniu w ramach pracy dyplomo
Podałam linka swojemu partnerowi z prośba, by zerknął w wolnej chwili.
-
Dziękuje serdecznie
-
Jeszcze raz zapraszam wszystkich bardzo serdecznie do udziału w badaniach Zachęcam również do przesłania linków swoim partnerom/partnerkom lub innym znajomy, którzy są w związkach z chorymi na schizofrenię
- karuna
- zaufany użytkownik
- Status: करुणा
- Gadu-Gadu: bla bla
Jestem w związku z Efką. Bardzo wierna kobieta. Ale dojdzie do rozwodu jak tak dalej pójdzie.
- Catastrophigłupek
- bywalec
- Status: Upośledzony
Re: Prośba o pomoc i udział w badaniu w ramach pracy dyplomowej
Mój gey 100% Januszek K. Ciągnie druta Mój gey 100% Mój gey 100% Januszek K. Ciągnie druta Mój gey 100%
Życie jest przygodą dla odważnych albo niczym. |"I do not fear for You are with me" | Semper in altum
- Trener
- bywalec
- Status: F41.2
głupek ciągnie sobie ;dCatastrophigłupek pisze: ↑wt sty 09, 2024 12:30 pm Mój gey 100% Januszek K. Ciągnie druta Mój gey 100% Mój gey 100% Januszek K. Ciągnie druta Mój gey 100%
- Catastrophigłupek
- bywalec
Januszek BUC 2023Trener pisze: ↑wt sty 09, 2024 1:20 pmgłupek ciągnie sobie ;dCatastrophigłupek pisze: ↑wt sty 09, 2024 12:30 pm Mój gey 100% Januszek K. Ciągnie druta Mój gey 100% Mój gey 100% Januszek K. Ciągnie druta Mój gey 100%
Wszyscy januszkowi ciągną druta - 100%
Życie jest przygodą dla odważnych albo niczym. |"I do not fear for You are with me" | Semper in altum
- Trener
- bywalec
- Status: F41.2
ty tak. ja nie.Catastrophigłupek pisze: ↑śr sty 10, 2024 2:38 pmJanuszek BUC 2023Trener pisze: ↑wt sty 09, 2024 1:20 pmgłupek ciągnie sobie ;dCatastrophigłupek pisze: ↑wt sty 09, 2024 12:30 pm Mój gey 100% Januszek K. Ciągnie druta Mój gey 100% Mój gey 100% Januszek K. Ciągnie druta Mój gey 100%
Wszyscy januszkowi ciągną druta - 100%
- Catastrophigłupek
- bywalec
Cały evot ciągnie na drucie januszka 100%
Ciągnij i ty
Ciągnij i ty