satanism dlaczego z góry skazany na porażke?

Moderator: moderatorzy

Regulamin forum
W tym dziale można pisać teksty wykraczające poza uporządkowaną dyskusję na konkretny temat. Nie polecam go osobom szukającym spokojnej rozmowy.
farnkensztajn
zbanowany
zbanowany

satanism dlaczego z góry skazany na porażke?

Post autor: farnkensztajn »

Lucyfer niosący światło przestał pełnić swoją funkcje i służyć Bogu, bo ten umiłował człowieka. Odszedł o Boga, bo był PYSZNY i od tego czasu wszystkimi swoimi siłami chce upodlić człowieka i skazać go na wieczne potępienie. Moja wiedza teologiczna ogranicza się do grania w kółko krzyżyk na lekcjach religii, ale wydaje mi się, że skoro sztatan pragnie potępienia ludzi, to bez wyjątku nawet tych, którzy mu służą. Więc taki satanista nie ma się z czego cieszyć, bo jak dobro zwycięży będzie potępiony, jak zło hipotetycznie by zwyciężyło to też będzie skazany na tą samą kare. Więc kurcze tak czysto matematycznie nie opłaca się być złym, ZBYSZKU.

Pozdrawiam i zapraszam do dyskusji.
Hardcore Will Never Die
Obrazek
farnkensztajn
zbanowany
zbanowany

Re: satanism dlaczego z góry skazany na porażke?

Post autor: farnkensztajn »

Jak widać swoimi psotami o satanismie rozzłościłem tylko zbyszka-statniste-edena, który doszedł do wniosku, że musi zaspamować/przekrzyczeć to co mam do powiedzenia, bo inaczej mnie nie powstrzyma, bo argumentów mu brakuje. Nie złośćcie się chłopaki po prostu stoicie po niewłaściwej stronie. Nic nie stoi na przeszkodzie, żeby się jeszcze nawrócić...
Hardcore Will Never Die
Obrazek
ODPOWIEDZ

Wróć do „varia”