Jak zmieniacie wygląd waszego pokoju , mieszkania .

miejsce na dowolną inną dyskusję nie dotyczącą schizofrenii

Moderator: moderatorzy

Awatar użytkownika
koniczynka26
bywalec
Status: rencistka

Jak zmieniacie wygląd waszego pokoju , mieszkania .

Post autor: koniczynka26 »

Witam ,jak zmieniacie wygląd waszego pokoju, mieszkania abyście mogli się w nim czuć milej i przytulniej :) .Ja niedawno pomalowalam ściany mojego pokoju farbą Śnieżki o nazwie Wrzosowa Dolina ,jest to mocny ,intensywny odcień różowego prawie przechodzący w czerwień. Bardzo mi się podoba ten kolorek w moim pokoju na ścianach, bo jest bardzo energetyczny .Poza tym niedawno w sklepie indyjskim Shiwa kupilam 3 figurki : drzewka życia i dostatku finansowego, które ma na gałęziach coś na kształt metalowych monet z magicznymi znakami ,kupilam też figurke kota i sowy .Figurka drzewka szczęścia ,życia i dostatku finansowego ma spowodować by mi nigdy w życiu nie brakowało pieniędzy i żebym zawsze była zabezpieczona finansowo. Figurka kota symbolizuje moja wolność, niezależność w myśleniu i to że zawsze chodze swoimi drogami i nie poddaję się żadnym wpływom. Natomiast figurka Sowy ,która też kupilam ma symbolizować moją inteligencję, mądrość i dojrzałość życiową .Zamierzam tych figurek używać w moich dobrych czarach marach i hokus pokus, ponieważ te figurki to są dla mnie bardzo ważne symbole mojego życia.
Gehenna
zaufany użytkownik

Re: Jak zmieniacie wygląd waszego pokoju , mieszkania .

Post autor: Gehenna »

koniczynka26 pisze:Witam ,jak zmieniacie wygląd waszego pokoju, mieszkania abyście mogli się w nim czuć milej i przytulniej :)
Czasem sprzątam.
Awatar użytkownika
hvp2
zaufany użytkownik

Post autor: hvp2 »

Sprzątam sporadycznie i powierzchownie. Nie znoszę zmian w moim pokoju!
Awatar użytkownika
koniczynka26
bywalec
Status: rencistka

Post autor: koniczynka26 »

Ja też Gehenno staram się sprzątać u mnie w pokoju ale ja z natury jestem balaganiara ,więc niestety często w moim pokoju panuje nieporzadek, ale zawsze sprzatam gdy w moim pokoju zrobi się zbyt duży bałagan .
ODPOWIEDZ

Wróć do „inne”