W Biedronce są do kupienia bestsellery w cenie 23, 99 zł!
Moderator: moderatorzy
- koniczynka26
- bywalec
- Status: rencistka
W Biedronce są do kupienia bestsellery w cenie 23, 99 zł!
Witam , od jakiegoś czasu w sklepach Biedronki można zakupić bestsellery w cenie 23,99 złotych za każdą książkę.
Ja ostatnio w tym sklepie kupiłam 2 bestsellery w powyższej cenie.
Kupiłam książkę autorstwa Brygidy Helbig pt : " Niebko "
Kupiłam też książkę Pawła Potoroczyna pt : "Ludzka rzecz "
Czy czytaliście te powyżej wymienione przeze mnie książki i jeśli tak to co o nich sądzicie ?
Ja zamierzam obie te książki przeczytać w najbliższym czasie i przygotowałam je już do przeczytania w moim tak zwanym : Stosiku Książek Do Przeczytania w mojej biblioteczce.
Ja ostatnio w tym sklepie kupiłam 2 bestsellery w powyższej cenie.
Kupiłam książkę autorstwa Brygidy Helbig pt : " Niebko "
Kupiłam też książkę Pawła Potoroczyna pt : "Ludzka rzecz "
Czy czytaliście te powyżej wymienione przeze mnie książki i jeśli tak to co o nich sądzicie ?
Ja zamierzam obie te książki przeczytać w najbliższym czasie i przygotowałam je już do przeczytania w moim tak zwanym : Stosiku Książek Do Przeczytania w mojej biblioteczce.
Re: W Biedronce są do kupienia bestsellery w cenie 23, 99 zł
Ja mam Cejrowskiego z Biedy ![Very Happy :D](./images/smilies/icon/biggrin.gif)
![Very Happy :D](./images/smilies/icon/biggrin.gif)
- koniczynka26
- bywalec
Cześć Abagoth
Ja oglądałam programy Cejrowskiego w telewizji i bardzo mi się to podoba w jaki sposób on opowiada o swoich podróżach w najdalsze krańce Ziemi , ponieważ Cejrowski o różnych krajach i kulturze ich mieszkańców opowiada w sposób bardzo ciekawy , zrozumiały i z poczuciem humoru.
W ogóle Cejrowski to bardzo oryginalny , niepowtarzalny człowiek , z dystansem do ludzi i ironicznym spojrzeniem na świat.
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
W ogóle Cejrowski to bardzo oryginalny , niepowtarzalny człowiek , z dystansem do ludzi i ironicznym spojrzeniem na świat.
Sporo moich znajomych go nie trawi za poglądy i sposób ich wyrażania, ale ja tam mam wbite w jego poglądy. Lubię gościa i to w jaki sposób gada
Poglądy może sobie mieć jakie chce, grunt, że zachowuje jakąś wewnętrzną spójność przekonań i jasno się wyraża.
![Very Happy :D](./images/smilies/icon/biggrin.gif)
- koniczynka26
- bywalec
Zgadza się abagoth
Ja również z wieloma poglądami Cejrowskiego się nie zgadzam , jednak szanuję go za to , że jest człowiekiem inteligentnym , niezależnie myślącym , z ironicznym poczuciem humoru i spojrzeniem na świat.
I lubiłam oglądać jego programy podróżnicze w telewizji , ponieważ opowiadał on o swoich podróżach w przystępny , prosty , ciekawy i inteligentny sposób i można było z jego programów czerpać dużą wiedzę o świecie i innych kulturach.
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Ja również z wieloma poglądami Cejrowskiego się nie zgadzam , jednak szanuję go za to , że jest człowiekiem inteligentnym , niezależnie myślącym , z ironicznym poczuciem humoru i spojrzeniem na świat.
I lubiłam oglądać jego programy podróżnicze w telewizji , ponieważ opowiadał on o swoich podróżach w przystępny , prosty , ciekawy i inteligentny sposób i można było z jego programów czerpać dużą wiedzę o świecie i innych kulturach.