Nieśmiałe hej :3
Moderator: moderatorzy
Regulamin forum
Uwaga: zamieszczone tu ogłoszenia są widoczne w całym internecie.
Uwaga: zamieszczone tu ogłoszenia są widoczne w całym internecie.
- redridinghood
- zaufany użytkownik
- Gadu-Gadu: 50857893
Nieśmiałe hej :3
Na imię mi Ania i mam 19 lat . Chętnie popiszę na gg 50857893
-
- zaufany użytkownik
- redridinghood
- zaufany użytkownik
Re: Nieśmiałe hej :3
Nibylandia :p
A o czym chcesz popisać?
- redridinghood
- zaufany użytkownik
Potrzebuje by ktoś mnie wysłuchał od czasu do czasu .. Znalazłam się tutaj z powodu mojej diagnozy F23.1 Początkowo miałam depresje ale odstawiłam leki gdy tylko się polepszyło , myślałam ,że już ich nie potrzebuje ,że poradzę sobie sama . Nie mam pojęcia dlaczego to zrobiłam i co mnie podkusiło .
Jestem tutaj bo szukam złotej rady od kogoś kto poradził sobie z diagnozą i staram się zaakceptować co się stało i nie wiem czy kiedykolwiek usłyszę odpowiedź która pomoże mi to zrozumieć i mam wrażenie , że dopóki nie przyznam przed samą sobą , że to mnie spotkało i nic na to nie poradzę to nie ruszę dalej. Pogubiłam się w tym wszystkim i zgubiłam gdzieś siebie . Jak pogodzić to wszystko jednocześnie ?Jak żyć ? Co dalej ? To jedne z wielu pytań które krążą mi w głowie . Mam wrażenie ,że jestem za młoda i za głupia by decydować o swoim życiu , nie wiem czy kiedykolwiek dorosnę , narazie jestem zupełnie sama i nie wiem jak długo tak sama pociągnę , wiem ,że trzeba walczyć ale to ciężkie . Mam dziś chwilę słabości i tak bardzo boje się poddać.
Jestem tutaj bo szukam złotej rady od kogoś kto poradził sobie z diagnozą i staram się zaakceptować co się stało i nie wiem czy kiedykolwiek usłyszę odpowiedź która pomoże mi to zrozumieć i mam wrażenie , że dopóki nie przyznam przed samą sobą , że to mnie spotkało i nic na to nie poradzę to nie ruszę dalej. Pogubiłam się w tym wszystkim i zgubiłam gdzieś siebie . Jak pogodzić to wszystko jednocześnie ?Jak żyć ? Co dalej ? To jedne z wielu pytań które krążą mi w głowie . Mam wrażenie ,że jestem za młoda i za głupia by decydować o swoim życiu , nie wiem czy kiedykolwiek dorosnę , narazie jestem zupełnie sama i nie wiem jak długo tak sama pociągnę , wiem ,że trzeba walczyć ale to ciężkie . Mam dziś chwilę słabości i tak bardzo boje się poddać.
Witaj. Choć już widzę, że wcześniej się pojawiłaś. Dobrze, że piszesz. Wszystkiego dobrego!

-
- zarejestrowany użytkownik
- Status: rencista
Cześć Aniu. Ja mialem podobnie jak Ty tylko nie bralem lekow na depresje wcale i sie wkopałem w F20. Teraz po 6 czy 7 latach brania neuroleptyków znow mam depresje i boje sie ze trafie na oddział. Do tego nie moge spać. Złota rada ja zaakceptowałem niedawno że jestem schizofrenikiem, kiedyś nie chciałem sie nawet przyznać przed samym sobą.