Chciałbym/abym...?
Moderator: moderatorzy
Re: Chciałbym/abym...?
więc chciałbym, żeby istniał św. mikołaj albo ktoś inny kto spełni moje życzenie. a samo życzenie dotyczy tego, żeby f20 nie był botem, maniek nie był heteroseksualnym gejem, żeby to forum i ostanie kilkanaście lat życia było wytworem mojej chorej wyobraźni albo jakimś poważnym urojeniem, które po zażyciu jakiegoś cudownego panaceum zniknie, a wszystko wróci do etapu życia, w którym nie musiałbym chcieć spełnić tego życzenia. thats all
Więcej rozumieć. I porządny wzmacniacz lampowy do słuchawek 

zejść się ponownie z mężem, bo go nadal kocham ale jesteśmy po rozwodzie
- moi
- moderator
- Gadu-Gadu: 9
- Kontakt:
Mieć jeszcze jedno dziecko, ale jestem już za stara i mam za małe mieszkanie :/
Pozdrawiam.m.
Pozdrawiam.m.
chciała bym jeszcze trochę pożyć.
więc chciałbym, żeby istniał ktoś kto spełni moje drugie życzenie.
a chciałbym, żeby czas zawrócił tak, żeby wszystko się mogło zacząć beze mnie, chodzi o to, żeby wszystko istniało tak jak istnieje z tą różnicą, żeby ktoś taki jak ja nigdy się urodzi, tak żeby mnie nigdy nie było, żeby wszystko co związane ze mną nigdy się nie wydarzy. żebym był czymś co nigdy nie miało miejsca i nigdy mieć nie będzie.
a chciałbym, żeby czas zawrócił tak, żeby wszystko się mogło zacząć beze mnie, chodzi o to, żeby wszystko istniało tak jak istnieje z tą różnicą, żeby ktoś taki jak ja nigdy się urodzi, tak żeby mnie nigdy nie było, żeby wszystko co związane ze mną nigdy się nie wydarzy. żebym był czymś co nigdy nie miało miejsca i nigdy mieć nie będzie.
- Zabłąkany
- zaufany użytkownik
- Status: Aktualnie się opierdalam
- Gadu-Gadu: 42765946
- Kontakt:
Przyłączam się do życzeńmoi pisze:Czuć radość i satysfakcję z życia.
Pozdrawiam.m.

Cel: Nic nie robiąc - osiągasz mnie. Idąc przed siebie - osiągasz mnie. Sukces zależy od tego, czy stoisz czy idziesz. Zatem jaki jest Twój cel?
mieć ps4.
"Żyjemy w świecie przyjemności pozbawionych radości"
"Nie widzę gwiazd, lecz muszę trwać"
"Nie widzę gwiazd, lecz muszę trwać"
Chciałabym znowu poczuć, że mam świat u stóp, że życie jest łatwe, że wszystko przede mną i to wszystko zależy ode mnie, chciałabym poczuć beztroskie szczęście, bez lęku, że zaraz się skończy i będzie źle. Czy to tak wiele?
Kochajcie tych, których chcecie kochać, żyjcie tak, jak chcecie żyć i nigdy nie pozwólcie by ktokolwiek przeszkodził wam w zmienianiu waszych marzeń w rzeczywistość.
Jared Leto, 13.04.2014.
Jared Leto, 13.04.2014.
.
Ostatnio zmieniony pn sty 04, 2016 4:26 pm przez Gehenna, łącznie zmieniany 1 raz.
- moi
- moderator
- Gadu-Gadu: 9
- Kontakt:
Chciałabym nie czuć się jak kosmita w tramwaju. Nie mieć uczucia, że wszyscy znają moje myśli. Nie obawiać się, słysząc śmiech z oddali, że to ze mnie się śmieją. Nie bać się o przyszłość.
Pozdrawiam.m.
Pozdrawiam.m.
chciałabym... i tu wyszeptane marzenia 

Ostatnio zmieniony czw cze 19, 2014 1:04 pm przez lawenda, łącznie zmieniany 1 raz.
wyzdrowieć