Lewandowki i jego klub...

Moderator: moderatorzy

Awatar użytkownika
zigi
zaufany użytkownik

Lewandowki i jego klub...

Post autor: zigi »

W tym momencie już wiadomo, że przechodzi do Monachium ale spoglądając na tabelę Bundesligi jego Borussia walczy z Schalke o drugą lokatę :) a Lewandowski właśnie zrównał się z Mandzukicem w liczbie strzelonych bramek :) i egzekwo zajmują pierwsze miejsce.
Następna kolejka Bundesligi zapowiada się interesująco, przed nami mecz Borussia vs Bayern Monachium i Schlake vs Eintracht Frankfurt :)

Według mnie szkoda, że lewy odchodzi do Bayernu...
Czytałem już, że Borussia interesuje się Glikiem grającym we Włoszech ciekawe czy sfinalizują transfer? ...
My Way My Generation
"Ludzie wystarczająco szaleni, by sądzić, że mogą zmienić świat, są tymi, którzy go zmieniają."
... najpierw myśleć, potem zmieniać, zawsze kochać...
Awatar użytkownika
amigo
zaufany użytkownik

Re: Lewandowki i jego klub...

Post autor: amigo »

zigi pisze:Czytałem już, że Borussia interesuje się Glikiem grającym we Włoszech ciekawe czy sfinalizują transfer? ...
Tez czytalem ta informacje, wydaje mi sie ze dojdzie do transferu.

Lewnadowski przjedzie to lepszego klubu z ktorym bedzie mial wieksze szanse na zdobycie ligi mistrzow.
Awatar użytkownika
zigi
zaufany użytkownik

Re: Lewandowki i jego klub...

Post autor: zigi »

Jeśli przeszedłby do Borussi byłoby ciekawie, znów trzech Polaków w dobrym klubie :P

Przejście Lewego do Bayernu to duża szansa dla niego, ciekawe czy sprzedadzą swojego napastnika i postawią na Polaka ?...

W Bayernie może mieć problem w grze w wyjściowym składzie, ciekawe jak długo będzie się tam aklimatyzował...

Jednak Borussia jako klub bardziej przypadła mi do serca, ze względu na Polaków i ich świetnego trenera :) szkoda, że w tym roku mają słabszą formę w LM, tym razem, Real pewnie weźmie sobie rewanż za zeszłoroczną porażkę... :?
My Way My Generation
"Ludzie wystarczająco szaleni, by sądzić, że mogą zmienić świat, są tymi, którzy go zmieniają."
... najpierw myśleć, potem zmieniać, zawsze kochać...
ODPOWIEDZ

Wróć do „sport”