W tym momencie już wiadomo, że przechodzi do Monachium ale spoglądając na tabelę Bundesligi jego Borussia walczy z Schalke o drugą lokatę a Lewandowski właśnie zrównał się z Mandzukicem w liczbie strzelonych bramek i egzekwo zajmują pierwsze miejsce.
Następna kolejka Bundesligi zapowiada się interesująco, przed nami mecz Borussia vs Bayern Monachium i Schlake vs Eintracht Frankfurt
Według mnie szkoda, że lewy odchodzi do Bayernu...
Czytałem już, że Borussia interesuje się Glikiem grającym we Włoszech ciekawe czy sfinalizują transfer? ...
Lewandowki i jego klub...
Moderator: moderatorzy
Lewandowki i jego klub...
My Way My Generation
"Ludzie wystarczająco szaleni, by sądzić, że mogą zmienić świat, są tymi, którzy go zmieniają."
... najpierw myśleć, potem zmieniać, zawsze kochać...
"Ludzie wystarczająco szaleni, by sądzić, że mogą zmienić świat, są tymi, którzy go zmieniają."
- amigo
- zaufany użytkownik
Re: Lewandowki i jego klub...
Tez czytalem ta informacje, wydaje mi sie ze dojdzie do transferu.zigi pisze:Czytałem już, że Borussia interesuje się Glikiem grającym we Włoszech ciekawe czy sfinalizują transfer? ...
Lewnadowski przjedzie to lepszego klubu z ktorym bedzie mial wieksze szanse na zdobycie ligi mistrzow.
Re: Lewandowki i jego klub...
Jeśli przeszedłby do Borussi byłoby ciekawie, znów trzech Polaków w dobrym klubie
Przejście Lewego do Bayernu to duża szansa dla niego, ciekawe czy sprzedadzą swojego napastnika i postawią na Polaka ?...
W Bayernie może mieć problem w grze w wyjściowym składzie, ciekawe jak długo będzie się tam aklimatyzował...
Jednak Borussia jako klub bardziej przypadła mi do serca, ze względu na Polaków i ich świetnego trenera szkoda, że w tym roku mają słabszą formę w LM, tym razem, Real pewnie weźmie sobie rewanż za zeszłoroczną porażkę...
Przejście Lewego do Bayernu to duża szansa dla niego, ciekawe czy sprzedadzą swojego napastnika i postawią na Polaka ?...
W Bayernie może mieć problem w grze w wyjściowym składzie, ciekawe jak długo będzie się tam aklimatyzował...
Jednak Borussia jako klub bardziej przypadła mi do serca, ze względu na Polaków i ich świetnego trenera szkoda, że w tym roku mają słabszą formę w LM, tym razem, Real pewnie weźmie sobie rewanż za zeszłoroczną porażkę...
My Way My Generation