bieganie

Moderator: moderatorzy

kamilkuf84
zarejestrowany użytkownik
Status: brak

bieganie

Post autor: kamilkuf84 »

witam jestem tutaj nowy nie wiem za bardzo co i jak interesuje sie sportem oczywiscie w miare mozliwosci biegam wczesniej gralem w pilke ale zrobilem przerwe :) i tutaj moje zapytanie mam 29 lat i biegam co 2 dzien po 40 min czy macie podobnie ze boicie sie wiecej biegac ze wzgledu na stan zdrowia
Agata M
zaufany użytkownik
Gadu-Gadu: .

Re: bieganie

Post autor: Agata M »

.
Ostatnio zmieniony wt wrz 09, 2014 11:59 pm przez Agata M, łącznie zmieniany 1 raz.
kamilkuf84

moje obawy biora sie z tego ze po tym jak biegalem po 1.5 h co 2 dzien i stosowalem diete nie wiadomo z kad trafilem do szpitala z nawrotem choroby
Awatar użytkownika
Słonecznik1
bywalec

Post autor: Słonecznik1 »

Może powinieneś jeść pomidory po bieganiu , wiesz , chodzi o racjonalne odżywianie . Pomidory , magnez , trochę białka i trochę cukrów , cukry nie za wiele po wysiłku są korzystne. Jedz jabłka , czosnek , cebulę. Te 2 i 3 pożywienia przede wszystkim. Naprawdę nie pożałujesz. Jeśli dużo ćwiczysz to musisz jeść , masz chyba wagę i wiesz ile ważysz , bez przesady w czymkolwiek.
Awatar użytkownika
Słonecznik1
bywalec

powiedz co wtedy jadłeś np.
albo może dlaczego biegałeś.. ale to sam powinieneś sprecyzować.
Awatar użytkownika
Słonecznik1
bywalec

jutro ci napiszę po 18 więcej na priv. a teraz mam co innego w głowie. pzdr.

Chyba że wolisz ogólny wątek , sory...
kamilkuf84

witam
wracajac do tego co jadlem to byla dieta tluszczowa wiekszosc placki ziemniaczane :D
uprawiam sport od najmlodszych lat niewyobrazam sobie nie biegac owszem sa chwile zwatpienia lenistwo niemoc ale daje rade
Awatar użytkownika
Słonecznik1
bywalec

bieganie ożywia, ja się po nim czuję lepiej , jeśli nie uprawiam sportu dłużej niż tydzień to jest coraz gorzej.

Jeśli będziesz biegał , ja po bieganiu się rozciągam i robię trochę brzuszków. Rozciąganie na zakwasy a brzuszki są wtedy najlepsze bo jest wysokie tętno i szybciej się spala tkanka tłuszczowa ale robię to głównie dla przepony . By ją dodatkowo pobudzić po wysiłku.

Czasem jest ciężko ale z wiekiem się widzi to lepiej ;)
Awatar użytkownika
maniek123
nadużywający
nadużywający
Gadu-Gadu: 560878

Post autor: maniek123 »

oj moi bracia bieganie jest super ja co prawda teraz przestawilem sie na pompki drazek grzbiety nie biegam bo jest zimno ale od marca napewno wroce do biegania jak ktos jeszcze biega niech pisze !
bylem juz na pieńku siedmiu piekieł ale teraz chyba nawet sie nie spoce...instruktor kulturystyki i fitnesu pozdrawiam. IMPOSSIBLE IS NOTHING. najsilniejsi przetrwają slabi się powoli wykruszają...
Awatar użytkownika
karuna
zaufany użytkownik
Status: करुणा
Gadu-Gadu: bla bla

Post autor: karuna »

Zimą też trzeba biegać.
kamilkuf84

ja biegam juz ponad rok nie zawsze mam ochote ale po dluzszych przerwach ok 2 lub 3 dni wracam i biegam dalej
najgorsze jest to ze jak biore sie za cos to od razu chce zdobywac najwyzsze laury za wysokie cele
po paru dniach zniechecam sie i zostawiam wszystko
Awatar użytkownika
sophie
zaufany użytkownik

Post autor: sophie »

ja biegam jak jest cieplo, na wiosne zaczynam bo teraz to nie dla mnie pogoda :(
:icon-mrgreen: :: https://mojelinki.pl - Kreator stron ::::: https://schizo.pl - Forum Schizofrenia :: :icon-mrgreen: https://randki.cc - Randki
Awatar użytkownika
maniek123
nadużywający
nadużywający
Gadu-Gadu: 560878

Post autor: maniek123 »

ja zaczalem teraz biegac juz drugi raz w tym miesiacu dzisiaj 2 min Maniek123
bylem juz na pieńku siedmiu piekieł ale teraz chyba nawet sie nie spoce...instruktor kulturystyki i fitnesu pozdrawiam. IMPOSSIBLE IS NOTHING. najsilniejsi przetrwają slabi się powoli wykruszają...
ODPOWIEDZ

Wróć do „sport”