.
Moderator: moderatorzy
- Słonecznik1
- bywalec
Re: Mój ulubiony bokser i dlaczego właśnie on?
Dla mnie Tyson oraz Roy Jones Jr.
oraz Sugar Leonard... Też był wielki. Jedyny.
Z mma kogo lubicie ? Ja najbardziej Fedora Emelianenko
oraz Sugar Leonard... Też był wielki. Jedyny.
Z mma kogo lubicie ? Ja najbardziej Fedora Emelianenko
.
Ostatnio zmieniony sob cze 07, 2014 5:35 pm przez ocean, łącznie zmieniany 1 raz.
- Słonecznik1
- bywalec
Nie ,nie słyszałem ale jest sporo nieodkrytych talentów.
Ale chyba duch walki jest w duszy pomnożonej przez umysł i motywację.
Fedora szanuję za jego postawę , podobna do mojej trochę.
Mam zamiar jeszcze wrócić na treningi , kiedyś chodziłem i było w sumie ok. Podobno bardzo silny byłem ( jak czołg) i zawzięty . Ale kiedyś nie miałem takiej agresji. Zresztą sport to zdrowie
Ale chyba duch walki jest w duszy pomnożonej przez umysł i motywację.
Fedora szanuję za jego postawę , podobna do mojej trochę.
Mam zamiar jeszcze wrócić na treningi , kiedyś chodziłem i było w sumie ok. Podobno bardzo silny byłem ( jak czołg) i zawzięty . Ale kiedyś nie miałem takiej agresji. Zresztą sport to zdrowie
- Słonecznik1
- bywalec
Jesteś Ocean z Warszawy?
A pro po agresji to ja kiedyś nie byłem pewny różnych rzeczy , teraz już samo z siebie wyszło , dojrzeję , dojrzewałem powoli . Teraz dopiero jestem groźny a nie 4 lata temu.
A pro po agresji to ja kiedyś nie byłem pewny różnych rzeczy , teraz już samo z siebie wyszło , dojrzeję , dojrzewałem powoli . Teraz dopiero jestem groźny a nie 4 lata temu.
- Słonecznik1
- bywalec
Jak jest mój piesek przy mnie to gasi moją złość...
POgaRDa
POgaRDa
Ocean jest z za wielkiej wody
A ja lubię tego hardkorowego koksu, co robi stejki na youtube.
Oczywiście, jako kobieta i dodatkowo blondynka nie wiem, nawet jak się nazywa...
A ja lubię tego hardkorowego koksu, co robi stejki na youtube.
Oczywiście, jako kobieta i dodatkowo blondynka nie wiem, nawet jak się nazywa...
Wasz świat nic mi nie dał, nic nie może mi zabrać
.
Ostatnio zmieniony sob cze 07, 2014 5:36 pm przez ocean, łącznie zmieniany 1 raz.
ocean pisze:o Marku Piotrowskim, miał ksywę Punisher. Polski kickboxer
Marek Piotrowski, bardziej znany był w USA. Miał walki z wielkimi nazwiskami, jednak brakowało mu porządnego zaplecza. Teraz jest mocno schorowany, ale jest bardzo pozytywnym człowiekiem. Polecam film o nim Wojownik:Słonecznik1 pisze:Nie ,nie słyszałem ale jest sporo nieodkrytych talentów.
Kochajcie tych, których chcecie kochać, żyjcie tak, jak chcecie żyć i nigdy nie pozwólcie by ktokolwiek przeszkodził wam w zmienianiu waszych marzeń w rzeczywistość.
Jared Leto, 13.04.2014.
Jared Leto, 13.04.2014.
.
Ostatnio zmieniony sob cze 07, 2014 5:36 pm przez ocean, łącznie zmieniany 1 raz.
Mike Tyson, którego wizerunek noszę dumnie na nakryciu głowy.
Podoba mi się jego perfekcyjnie dopasowany ofensywny styl, idealne uniki i kombinacje. Zresztą oglądając jego walki ma się wrażenie, że on jest pewny zwycięstwa i każdy cios przybliża go do wygranej, czego nie widać u jego rywali.
Szczególnie podoba mi się jego forma gdy był w młodym wieku, kiedy jeszcze nie chodził na siłownie i był pod opieką Cus D'amato. Na sparingach poruszam się bardzo podobnie, a to dlatego że oglądam tylko jego walki, i robię to bardzo często..
Podoba mi się jego perfekcyjnie dopasowany ofensywny styl, idealne uniki i kombinacje. Zresztą oglądając jego walki ma się wrażenie, że on jest pewny zwycięstwa i każdy cios przybliża go do wygranej, czego nie widać u jego rywali.
Szczególnie podoba mi się jego forma gdy był w młodym wieku, kiedy jeszcze nie chodził na siłownie i był pod opieką Cus D'amato. Na sparingach poruszam się bardzo podobnie, a to dlatego że oglądam tylko jego walki, i robię to bardzo często..
Dixisse me aliquando placuit, tacuisse numquam