DOTA 2
Moderator: moderatorzy
- Niemamnie
- zaufany użytkownik
- Lokalizacja: z Czarnych Dziur, z Pustek Kul, z Lasu gdzie nie ma Czasu
DOTA 2
Gra ktoś w DOTA 2?
Wiele osób mających władzę nad światem nie ma władzy nad życiem. A ci którzy mają władzę nad życiem nie mają władzy nad światem. Gdzie tu sprawiedliwość.
- Słonecznik1
- bywalec
Re: DOTA 2
umiesz grać w castle fight? Bo dota1 była w warcrafcie 3. Nie grałem w 2,w 1 mało
- Niemamnie
- zaufany użytkownik
Gra jest super, walczy się przeciwko wrogiej bazie. Trenuje się bohaterów i zmienia im ekwipunek.
Wiele osób mających władzę nad światem nie ma władzy nad życiem. A ci którzy mają władzę nad życiem nie mają władzy nad światem. Gdzie tu sprawiedliwość.
- Słonecznik1
- bywalec
Dla mnie najbardziej wciągająca gra to był starcraft1 . Grałem strasznie w to. Przez net 1v1 głównie ewentualnie 2/2
z 4000 gier 1v1
Szkoda że nie mam już repów bo bym sobie pooglądał pare jak widzowie piali z zachwytu , ciekawe strategie zergami można było wyczyniać i ogólnie . Idealny balans praktycznie był. Z dobrym graczem prawie nie było przypadków , na 100 gier noob lub niepewny średniak nie wygrałby ze mną prawdopodobnie ani jednej na sporych mapach gdzie był czas na obserwowanie i patrzenie co on robi.
z 4000 gier 1v1
Szkoda że nie mam już repów bo bym sobie pooglądał pare jak widzowie piali z zachwytu , ciekawe strategie zergami można było wyczyniać i ogólnie . Idealny balans praktycznie był. Z dobrym graczem prawie nie było przypadków , na 100 gier noob lub niepewny średniak nie wygrałby ze mną prawdopodobnie ani jednej na sporych mapach gdzie był czas na obserwowanie i patrzenie co on robi.
- Niemamnie
- zaufany użytkownik
Laguje mnie i sobie nie pogram.