Chcę powiedzieć że...
Moderator: moderatorzy
-
- bywalec
Re: Chcę powiedzieć że...
Dzisiaj mnie czeka ciężki dzień będę w starostwie powiatowym załatwiał 3 sprawy- Boże jak ja nie widzę latania po urzędach 

-
- bywalec
Amannn mnie nie lubi i mi nie ufa ;(.
Życie jest przygodą dla odważnych albo niczym. |"I do not fear for You are with me" | Semper in altum
-
- bywalec
A ja lubię. Mozna sobie z ludźmi pogadać w międzyczasie.
Życie jest przygodą dla odważnych albo niczym. |"I do not fear for You are with me" | Semper in altum
-
- bywalec
powiem wam tak moi drodzy słuchacze wiele rzeczy które mówiłem było prawdą od serca czasem brzydko pisałem ale też troche dobra sprawiłem niewiem czy każdy na tym świecie mierzy się z problemami? zapewne tak jeden choruje na to , inny jest zdrów jak byk i czasem głupi a czasem szlachetny , widzisz człowieka poparzonego skarłowaconego jakby na metrze centrum prosi o drobne i pytaj i mów jak jak mówi kościół że każdy jest kowalem swojego losu , jestem za kościołami tylko niech troche rozwiną swoją nieprzystającą nawet do faktów i badań gadke nnie jestem teologiem , stary testament mnie straszy i niedobrze się robi jak człowiekiem handlują za pare nasion mandragory, temat na 100 stron jak wszystko czesto jest poucinane i trzeba być
-
- bywalec
Ani ty jemu

-
- bywalec
Nie robię. Przecież to wyżej to są żarty.
-
- bywalec
ludzie często życzą sobie sobie źle bo np coś im się widzi albo muszą rano wstać albo siedzieć tam gdzie nie nie chcą ale tak naprawde rzadko kiedy chcą źle tylko są wkurzeni
-
- bywalec
większość ludzi płynie jako tako w dobrocii dobrze
-
- bywalec
jednak gadają bzdury jak się nie będą fizycznie troche ciebie bali to będą gadać farmazony bo ślina łatwo przychodzi na język ludziom nie wszystkim ale wielu jak idą parami np tak jest
-
- zaufany użytkownik
Ja chce powiedziec ze polskie kabarety mnie przygnebiają.
-
- bywalec
Imprezka urodzinowa bardzo udana. Dzis odpoczynek.
-
- bywalec
- Status: Guru
To nie kościół mówi, że jesteś kowalem swojego losu, to mówią psychologowie psychiatrzy nauczyciele w szkołach i ogólnie wychowawcy. Tyle że jest to gówno prawda. Nikt nie jest raz że żadnym kowalem, a już tym bardziej swojego lub czyjegokolwiek innego losu. Człowiek się rodzi w pewnej grupie społecznej więc już na starcie jest uwarunkowany, dalej pracują nad nim bądź też nie w odpowiedni sposób przedstawiciele owej grupy, po czym może wybrać między młotem i kowadłem więc ten wybór naprawdę nie jest zbyt szeroki, a do tego wszystkiego niezależnie od dokonanego wyboru nadal nie będzie żadnym kowalem. Co najwyżej szczęśliwym posiadaczem niewielkiego kowadełka w sumie to nawet nie wiadomo na cholerę komu potrzebnego albo ewentualnie równie niewielkiego młoteczka już może bardziej przydatnego w życiu, bo można nim w łeb jakiegoś matoła zdzielić. Nikt na nic nie ma tu wpływu, może co najwyżej obrócić się w prawo, a dupą w lewo i na odwrót. Tyle że i tam i tu są tacy sami ludzi jak on, a on nadal pozostanie tylko sobą wraz ze wszystkimi swoimi ograniczeniami wynikającymi z bardzo wielu kwestii, ze swoim wychowaniem, rodzicami zakotwiczonymi głęboko w jego umyśle, ze swoimi lękami, pragnieniami oraz całym bagażem z przyszłości. I bądź tu kowalemSłonecznik1 pisze: ↑pt mar 17, 2023 8:20 pm powiem wam tak moi drodzy słuchacze wiele rzeczy które mówiłem było prawdą od serca czasem brzydko pisałem ale też troche dobra sprawiłem niewiem czy każdy na tym świecie mierzy się z problemami? zapewne tak jeden choruje na to , inny jest zdrów jak byk i czasem głupi a czasem szlachetny , widzisz człowieka poparzonego skarłowaconego jakby na metrze centrum prosi o drobne i pytaj i mów jak jak mówi kościół że każdy jest kowalem swojego losu , jestem za kościołami tylko niech troche rozwiną swoją nieprzystającą nawet do faktów i badań gadke nnie jestem teologiem , stary testament mnie straszy i niedobrze się robi jak człowiekiem handlują za pare nasion mandragory, temat na 100 stron jak wszystko czesto jest poucinane i trzeba być

-
- bywalec
przesłałem yelow9 moje zdjecie z zakrytą twarzą żeby nie było że kłamię
-
- bywalec
mogę przesłać i wam niedowiarki,
-
- bywalec
mogę i filmik przesłać jak nikomu nie starczyło ,,jaj ,, by się spotkać na sportowo
-
- bywalec
mogę udowodnić bo tak mi się chce
-
- bywalec
a ile wyciskasz na łapę?
-
- bywalec
Nie no spotkać się zawsze można tylko nie tak żeby jechać przez pół kraju.
A co ta yelowstone też Ci przesłała te nagie fotki?
A co ta yelowstone też Ci przesłała te nagie fotki?
-
- bywalec
nie wyciskam , podciągam się na drążku , późnij robie pompki , seriami , biegam czasem
-
- bywalec
chodziłem do klubu jestem dosyc silny nie jakos niewiadomo jak , zdażalo mi się wygrywac na reke z nie zlabymi co 110 -120 kg waza a wiem ze jak spotkasz sie z pro z klubu to dostaniesz w dupe ze sie zdziwisz raczej