Chcę powiedzieć że...

miejsce na dowolną inną dyskusję nie dotyczącą schizofrenii

Moderator: moderatorzy

Awatar użytkownika
Amannn
zaufany użytkownik

Re: Chcę powiedzieć że...

Post autor: Amannn »

On jest bardzo chory. Tak naprawdę to żal mi go mimo jego arogancji i bezczelności.
Awatar użytkownika
Catastrophique
bywalec

Post autor: Catastrophique »

Nadal, sukcesywnie rozwijam swoją osobowość. Akurat teraz życie stawia mnie w takich sytuacjach, które są świetnym sprawdzianem mojej siły psychicznej i rozwijają moją pewność siebie. Niedawno, patrząc na to kim jestem teraz i przez co przeszedłem aby być tam gdzie jestem i stać się tym kim teraz jestem, bardzo się wzruszyłem, popłakałem ze szczęścia i spojrzałem kolejny raz w stronę Boga, który bardzo przyczynił się do tego, że się tak zmieniłem, odwróciłem swoją osobowość o 180 stopni. Oczywiście, było tez w tym bardzo dużo mojej ciężkiej pracy nad sobą. Teraz wymiatam - wiem, że mogę wszystko, jestem zdolny zrobić co tylko zechcę i co mi się zamarzy. Co jasne, nie za pomocą pstryknięcia palcami, ale ciężką pracą i odwagą.
Życie jest przygodą dla odważnych albo niczym. |"I do not fear for You are with me" | Semper in altum
Awatar użytkownika
Catastrophique
bywalec

Obrazek
Życie jest przygodą dla odważnych albo niczym. |"I do not fear for You are with me" | Semper in altum
Awatar użytkownika
Amannn
zaufany użytkownik

Catastrophique pisze: ndz sty 22, 2023 3:53 am Nadal, sukcesywnie rozwijam swoją osobowość. Akurat teraz życie stawia mnie w takich sytuacjach, które są świetnym sprawdzianem mojej siły psychicznej i rozwijają moją pewność siebie. Niedawno, patrząc na to kim jestem teraz i przez co przeszedłem aby być tam gdzie jestem i stać się tym kim teraz jestem, bardzo się wzruszyłem, popłakałem ze szczęścia i spojrzałem kolejny raz w stronę Boga, który bardzo przyczynił się do tego, że się tak zmieniłem, odwróciłem swoją osobowość o 180 stopni. Oczywiście, było tez w tym bardzo dużo mojej ciężkiej pracy nad sobą. Teraz wymiatam - wiem, że mogę wszystko, jestem zdolny zrobić co tylko zechcę i co mi się zamarzy. Co jasne, nie za pomocą pstryknięcia palcami, ale ciężką pracą i odwagą.
Jak bóg się przyczynił do ciebie to po co bierzesz leki jak to nie one tylko bog cię leczy? Masz fazę katastrofa masz psychozę musisz wziąć większe dawki leków . Pokaz ten post twojemu lekarzowi psychiatrze to na pewno ci je przepisze . Takiego steku urojeń w twoim przypadku dawno nie czytałem Widać ze jesteś poważnie chory nikt zdrowy takich rzeczy nie wypisuje ani na tym forum ani na jakimkolwiek innym.
Awatar użytkownika
pingui
bywalec
Status: Guru

Post autor: pingui »

A pewno że ma, w dodatku manię. Robi jednak jak mu każą, a że jest malućki i posłuszny może liczyć na swój malućki kawałek tortu z pańskiego stołu przy swojej ryćce. Lepsze to nić DPS. Fakt trochę przybrudzony ten tort, trochę poszturchany i poszurany po podłodze przez jednego z drugim ale zawsze tortu. Mmm słodki i pyszny.. Każdy by się popłakał.
Awatar użytkownika
Amannn
zaufany użytkownik

Katastrofa diagnozowałeś się pod kątem manii czy nie? Tak to wszystko wygląda i jeszcze te urojenia wielkościowe?
Awatar użytkownika
Catastrophique
bywalec

Zazdrościsz, ze nie możesz powiedzieć tego samego o sobie.
I nie będziesz mogl dopóki nie przestaniesz pluc jadem na innych i nie weźmiesz się za siebie. Przypominam raz jeszcze, ze zegar tyka ;).
Awatar użytkownika
Amannn
zaufany użytkownik

Zegar tyka do twojego zawału cukrzycy i psychozy polekowej. Ja już ci powiedziałem nikt ci nie pomoże Wszystkich do siebie zraziłeś
Awatar użytkownika
Amannn
zaufany użytkownik

Catastrophique pisze: ndz sty 22, 2023 3:57 pm Zazdrościsz, ze nie możesz powiedzieć tego samego o sobie.
I nie będziesz mogl dopóki nie przestaniesz pluc jadem na innych i nie weźmiesz się za siebie. Przypominam raz jeszcze, ze zegar tyka ;).
No tak nie mogę tego samego powiedzieć o sobie ze mam manię
Awatar użytkownika
Amannn
zaufany użytkownik

I urojenie. Katastrofa ty się w końcu zacznij leczyć bo będzie bardzo źle z tobą a zegar ci tyka pamiętaj o tym twój organizm już długo ich nie wytrzyma.
Awatar użytkownika
Kiciuś_XXL
moderator
moderator

Post autor: Kiciuś_XXL »

Coraz mniej mam cierpliwości do tego forum. Po ilekroć mam jakąś myśl do przekazania, zwykle bardzo ważną, to forum jest niedostępne... eh
Awatar użytkownika
Amannn
zaufany użytkownik

Napisz może o chorobach jakie spotkają katastrofę od leków
Awatar użytkownika
Kiciuś_XXL
moderator
moderator

Ty masz nieustającą nieirytującą cierpliwość do ciągłych przerw na tym forum?. Gdyby dało coś się z tym zrobić to byłoby zrobione. Ja rozumiem usterki techniczne od czasu do czasu ale notorycznie? Jak Zbyszek długo pociągnie jeszcze za 1800zł na rok?
Awatar użytkownika
Amannn
zaufany użytkownik

Dzisiaj nie jest najgorzej. Może Zbyszek coś z tym w końcu zrobi . Ja też mam coraz mniej czasu na forum. Dwie kolejne książki czekają na wydanie w tym jedna antypsychiatryczna.
Awatar użytkownika
Amannn
zaufany użytkownik

W zasadzie twoja tylko chciałbym pomoc katastrofie. Żeby chłopak ten wyszedł z tych wszystkich urojeń i kompleksów Naprawdę szkoda mi go Gdyby przeszedł resocjalizacje miałby szanse wyjścia na ludzi . Jego trzeba nauczyć wrażliwości i empatii bo inaczej jego nienawiść do ludzi weźmie w nim górę Ponadto chłopak ma wyraźny deficyt seksu nigdy nie był z kobieta a z Tricksterem nie chce być. Obawiam się ze dostał od leków członek shrinkage . Nie wiadomo czego jeszcze i jak szybko od leków dostanie. Pomijam już zaburzenia erekcji i popędu płciowego . Zreszta dla niego jakakolwiek rozmowa z płcią przeciwna to sukces. Katastrofa zazdrości innym wszystkiego w tym pewności siebie i wyglądu a zwłaszcza intelektu Z tym ostatnim leki u niego już zrobiły swoje.
Awatar użytkownika
Kiciuś_XXL
moderator
moderator

Amannn pisze: ndz sty 22, 2023 7:59 pm Dzisiaj nie jest najgorzej. Może Zbyszek coś z tym w końcu zrobi . Ja też mam coraz mniej czasu na forum. Dwie kolejne książki czekają na wydanie w tym jedna antypsychiatryczna.
Trochę mnie to zainteresowało. Te książki
Awatar użytkownika
Amannn
zaufany użytkownik

Jedna jest historyczna a druga trochę autobiograficzna psychologiczna o sprawiedliwości
Awatar użytkownika
Amannn
zaufany użytkownik

Mniej więcej wykazuje ze schizofrenii nie leczy się lekami gdy to nie jest potrzebne . Jest mnóstwo wypowiedzi różnych osób ze szukają one wewnętrznego głosu kontaktu z intuicja bynajmniej nie po to żeby się leczyć Oczywiście króluje tu Jung ale nie tylko on Cała kundalini joga jest po to by dostać psychozy . Ludzie po to całymi dniami ćwiczą by taki mieć finał
Awatar użytkownika
Catastrophique
bywalec

Kicius, nie zachecaj Amannna do pisania bajek, to naprawdę żałosne i żenujące tak zmyślać przez kompleksy.
Awatar użytkownika
Amannn
zaufany użytkownik

Bajki to piszesz ty. Do pięt mi nie dorastasz . Uprawiasz czyste grafomaństwo i w tych dpsach powinni cię nie dopuszczać do chorych bo im tylko szkodzisz tymi pseudowykladami które nie maja nic wspólnego z życiem.

Wróć do „inne”