Poznam kobiete z katowic

Uwaga: Ten dział jest widoczny w całym internecie. Ogłoszenia niewidoczne dla googla proszę umieszczać w podobnym dziale w "dla zarejestrowanych".

Moderator: moderatorzy

Regulamin forum
Uwaga: zamieszczone tu ogłoszenia są widoczne w całym internecie.
schizek
zaufany użytkownik

Poznam kobiete z katowic

Post autor: schizek »

Tak jak w temacie szukam dziewczyny z katowic która jest tak jak ja samotna i szuka jakiś rozrywek np. wyjscie do kina razem albo na spacer , ja mam 25 lat lecze sie od 2008r obecnie jestem na rencie i mieszkam sam i jestem bardzo samotny w tych czterech scianach. czekam na odzew mam nadzieje ze są tu na forum jakies kobiety ze sląska chętne do porozmawiania chociaż.
schizek
zaufany użytkownik

Re: Poznam kobiete z katowic

Nie znajdzie sie ani jedna dziewczyna za sląska która by chciała porozmawiac :roll:
schizek
zaufany użytkownik

Nie bede zakładał nowego tematu jak ten dalej jest aktualny i tylko go odświeże i mam nadzieje ze jakas dziewczyna sie w koncu znajdzie

Pozdrawiam schizek
schizek
zaufany użytkownik

odświeżam temat moze w koncu sie jakas dziewczyna znajdzie, pomyslałem ze napisze cos wiecej o sobie tak wiec jestem juz w remisji jakis czas w październiku zaczynam prace jakos spawacz, ucze sie w lo dla dorosłych(bo jak byłem młody to sie troche za duzo bawiłem i potem zachorowałem i przez to nie skonczyłem szkoły) po skonczeniu chce isc na studia finanse i rachunkowosc i w miedzy czasie zrobic maklera, rano biegam potem cwicze na siłowni lubie patrzec na national geographic i diskovery interesuje sie kosmosem i wszystkim co jest z nim związane(moze dlatego ze w psychozie rozmawiałem z kosmitami :) ) jestem religijny lubie czytam Biblie (tez moze dlatego ze rozmawałem z Bogiem w psychozie) chciałbym dodac tylko to ze naprawde jestem bardzo samotny i mam nadzieje ze jakas dziewczyna sie odezwie do mnie
schizek
zaufany użytkownik

odświeżam temat i dalej szukam kobiety z katowic
schizek
zaufany użytkownik

podbijam temat

Troche sie u mnie zmieniło dalej nie pracuje ale w miedzy czasie zrobiłem kurs programowania php ale nie szukam w tej branzy pracy bo jeszcze troche za mało umiem(bo kurs trwał tylko 60h) i chce sie jeszcze troche poduczyc w domu a na razie mój trener pracy co mi go przydzielili z tego kursy szuka pracy na produkcji i w miedzy czasie mam zamiar dalej sie uczyc tego programowania, a o do kursu spawacza to niestety nie moge spawac bo mi sie ręce trzęsą to mnie to wyklucza i dalej chodze do lo dla dorosłych ale juz jestem na 3 semestrze a co do studiów to zmienił mi sie kierunek teraz chce dalej brnąc w informatyke od tego czwartku zapisuje sie na muay thai i dalej cwicze na siłce to tyle. Jak jest jakas dziewczyna w wieku do 27 lat i tez sie sama nudzi w domu i szuka kogos do wyjscia do kina albo na głupi spacer to niech da znac
Awatar użytkownika
Margareth
zaufany użytkownik

Post autor: Margareth »

Spacery nie są głupie. ;.;
Nie ma już nic za ścianą powiek.
Awatar użytkownika
devil89
zaufany użytkownik
Status: Anioł Stróż

Post autor: devil89 »

i jak ze zdrowiem, caly czas w remisji jesteś?
"Nieważne jak zaczynasz ważne jak kończysz..."
schizek
zaufany użytkownik

Nie kiedy słysze mysli od ludzi które m nie obrazają i mam jeszcze urojenia ksobne i odsłonięcia myśli, a tak po za tym to dobrze sie czuje no tylko mam jeszcze mega lenia musze sie sporo natrudzić zeby cokolwiek zrobic
Marduk
zarejestrowany użytkownik
Status: rencista

Post autor: Marduk »

Ty zachorowałeś w tym samym czasie co ja. Tyle ze ja byłem na studiach...Powodzenia
schizek
zaufany użytkownik

podbijam :D
schizek
zaufany użytkownik

juz ponad rok minął wiec znowu spróbuje i podbijam

moze napisze co sie u mnie pozmieniało więc mam dwie prace od poniedziałku do piątku pracuje na kuchnni w weekendy pracuje u kumpla z klasy dalej chodze do szkoły w grudniu ją koncze potem matura i mam nadzieje studia po pracu ucze sie, cwicze no i tak w kółko praca, szkoła, dom, siłka no i dalej jestem na rencie no ale chyba mi juz jej nie przedłuzą bo pracuje kto wie moze ktos co sie zna na tym cos mi napisze i mam chyba remisje w sumie sam nie wiem po prostu nie mam czasu fantazjowac i myslec o schizie biore nadal klozapol i rispolept w sumie nie mam czasu na dziewczyny no ale po pracy wyjsc do kina z dziewczyną np w weekend by było miło
albo chociasz popisac

moze znajdzie sie jakas dziewczyna chetna
schizek
zaufany użytkownik

Kurde juz 4 lat minely od zalozenia watku i doslownie ani jedna kobieta sie nie odezwala :( no ale probuje dalej

A co sie pozmienialo? W sumie nic dalej jestem samotny, pracuje dalej na kuchni, wiec umiem gotowac :D moze ktoras dziewczyna by chciala mnie przetestowac w kuchni :D hmm co dalej? Juz nie cwicze jakis czas ale mam w planach znow zaczac i zaczolem nauke na studium informatycznym ale jakos czuje sie nie spelniony :( jak zrobie tego technika musze isc na studia, no i najwazniejsze jestem ciagle w remiji :D super

Mysle co by tu napisac zeby jakas dziewczyna sie odezwala

Na nic lepszego nie wpadlem ale mieszkam sam wiec po lepszym poznaniu mozemy spedzac upojne noce u mnie :D

Hehe zart trzeba sie coa posmiac w tym szarym zyciu
Awatar użytkownika
piotrs
zaufany użytkownik

Post autor: piotrs »

zaloguj się na portalu randkowym na badoo albo edarling
schizek
zaufany użytkownik

Myslalem nad tym, ale po pierwsze chcialbym poznac kobiete co ma problemy psychiczne ale sobie z nimi jakos radzi albo jak ja bym mogl pomoc jej sobie z nimi poradzic to tez by bylo fajnie i mi sie wydaje ze tam jest wiekszosc dziewczyn ktore jeszcze nie mysla powaznie bo ja bym chcial zalozyc rodzine prowadzic normalne zycie i nie mysle zeby imprezowac, a jak dobrze pamietam jak kiedys zagladalem na badoo to wiekszosc dziewczyn pisalo ze lubi sie bawic a takie zycie juz mnie nie rajcuje no i musze sie pilnowac zeby przez alko i dragi nie zlapac kolejnej psychozy, mysle zeby zalozyc konto na edarling, no i wiesz przez kilka miesiecy bym nie mogl mowic ze choruje, bo bym chcial zeby mnie potencialna partnerka poznala jaki jestem a nie stawiala na mnie krzyzyk przez to ze mam taka a nie inna diagnoze a jak bym tu poznal kobiete to na poczatku niczego bym nie musial ukrywac
Ronaldinho
bywalec

Post autor: Ronaldinho »

O, ze Slaska jestes, to tak jak ja :D ale ja nie jestem kobieta, na szczescie :D
lmp
zaufany użytkownik

Post autor: lmp »

tylko pamietajcie o kondomach zeby pozniej kolejny schizofenik sie nie urodzil bo schizofrenia genetyczna choroba
schizek
zaufany użytkownik

kurde patrze ktos napisal w moim poscie :D mialem nadzieje ze to jakas kobitka, ale niestety to tylko brzydka plec ;\
schizek
zaufany użytkownik

Dodam ze czasem jestem nawet zabawny :D
schizek
zaufany użytkownik

i dalej nic :(
ODPOWIEDZ

Wróć do „szukam znajomości”