Poznam kobiete z katowic
Moderator: moderatorzy
Regulamin forum
Uwaga: zamieszczone tu ogłoszenia są widoczne w całym internecie.
Uwaga: zamieszczone tu ogłoszenia są widoczne w całym internecie.
Poznam kobiete z katowic
Tak jak w temacie szukam dziewczyny z katowic która jest tak jak ja samotna i szuka jakiś rozrywek np. wyjscie do kina razem albo na spacer , ja mam 25 lat lecze sie od 2008r obecnie jestem na rencie i mieszkam sam i jestem bardzo samotny w tych czterech scianach. czekam na odzew mam nadzieje ze są tu na forum jakies kobiety ze sląska chętne do porozmawiania chociaż.
Re: Poznam kobiete z katowic
Nie znajdzie sie ani jedna dziewczyna za sląska która by chciała porozmawiac 

Nie bede zakładał nowego tematu jak ten dalej jest aktualny i tylko go odświeże i mam nadzieje ze jakas dziewczyna sie w koncu znajdzie
Pozdrawiam schizek
Pozdrawiam schizek
odświeżam temat moze w koncu sie jakas dziewczyna znajdzie, pomyslałem ze napisze cos wiecej o sobie tak wiec jestem juz w remisji jakis czas w październiku zaczynam prace jakos spawacz, ucze sie w lo dla dorosłych(bo jak byłem młody to sie troche za duzo bawiłem i potem zachorowałem i przez to nie skonczyłem szkoły) po skonczeniu chce isc na studia finanse i rachunkowosc i w miedzy czasie zrobic maklera, rano biegam potem cwicze na siłowni lubie patrzec na national geographic i diskovery interesuje sie kosmosem i wszystkim co jest z nim związane(moze dlatego ze w psychozie rozmawiałem z kosmitami
) jestem religijny lubie czytam Biblie (tez moze dlatego ze rozmawałem z Bogiem w psychozie) chciałbym dodac tylko to ze naprawde jestem bardzo samotny i mam nadzieje ze jakas dziewczyna sie odezwie do mnie

odświeżam temat i dalej szukam kobiety z katowic
podbijam temat
Troche sie u mnie zmieniło dalej nie pracuje ale w miedzy czasie zrobiłem kurs programowania php ale nie szukam w tej branzy pracy bo jeszcze troche za mało umiem(bo kurs trwał tylko 60h) i chce sie jeszcze troche poduczyc w domu a na razie mój trener pracy co mi go przydzielili z tego kursy szuka pracy na produkcji i w miedzy czasie mam zamiar dalej sie uczyc tego programowania, a o do kursu spawacza to niestety nie moge spawac bo mi sie ręce trzęsą to mnie to wyklucza i dalej chodze do lo dla dorosłych ale juz jestem na 3 semestrze a co do studiów to zmienił mi sie kierunek teraz chce dalej brnąc w informatyke od tego czwartku zapisuje sie na muay thai i dalej cwicze na siłce to tyle. Jak jest jakas dziewczyna w wieku do 27 lat i tez sie sama nudzi w domu i szuka kogos do wyjscia do kina albo na głupi spacer to niech da znac
Troche sie u mnie zmieniło dalej nie pracuje ale w miedzy czasie zrobiłem kurs programowania php ale nie szukam w tej branzy pracy bo jeszcze troche za mało umiem(bo kurs trwał tylko 60h) i chce sie jeszcze troche poduczyc w domu a na razie mój trener pracy co mi go przydzielili z tego kursy szuka pracy na produkcji i w miedzy czasie mam zamiar dalej sie uczyc tego programowania, a o do kursu spawacza to niestety nie moge spawac bo mi sie ręce trzęsą to mnie to wyklucza i dalej chodze do lo dla dorosłych ale juz jestem na 3 semestrze a co do studiów to zmienił mi sie kierunek teraz chce dalej brnąc w informatyke od tego czwartku zapisuje sie na muay thai i dalej cwicze na siłce to tyle. Jak jest jakas dziewczyna w wieku do 27 lat i tez sie sama nudzi w domu i szuka kogos do wyjscia do kina albo na głupi spacer to niech da znac
- devil89
- zaufany użytkownik
- Status: Anioł Stróż
i jak ze zdrowiem, caly czas w remisji jesteś?
"Nieważne jak zaczynasz ważne jak kończysz..."
Nie kiedy słysze mysli od ludzi które m nie obrazają i mam jeszcze urojenia ksobne i odsłonięcia myśli, a tak po za tym to dobrze sie czuje no tylko mam jeszcze mega lenia musze sie sporo natrudzić zeby cokolwiek zrobic
-
- zarejestrowany użytkownik
- Status: rencista
Ty zachorowałeś w tym samym czasie co ja. Tyle ze ja byłem na studiach...Powodzenia
podbijam 

juz ponad rok minął wiec znowu spróbuje i podbijam
moze napisze co sie u mnie pozmieniało więc mam dwie prace od poniedziałku do piątku pracuje na kuchnni w weekendy pracuje u kumpla z klasy dalej chodze do szkoły w grudniu ją koncze potem matura i mam nadzieje studia po pracu ucze sie, cwicze no i tak w kółko praca, szkoła, dom, siłka no i dalej jestem na rencie no ale chyba mi juz jej nie przedłuzą bo pracuje kto wie moze ktos co sie zna na tym cos mi napisze i mam chyba remisje w sumie sam nie wiem po prostu nie mam czasu fantazjowac i myslec o schizie biore nadal klozapol i rispolept w sumie nie mam czasu na dziewczyny no ale po pracy wyjsc do kina z dziewczyną np w weekend by było miło
albo chociasz popisac
moze znajdzie sie jakas dziewczyna chetna
moze napisze co sie u mnie pozmieniało więc mam dwie prace od poniedziałku do piątku pracuje na kuchnni w weekendy pracuje u kumpla z klasy dalej chodze do szkoły w grudniu ją koncze potem matura i mam nadzieje studia po pracu ucze sie, cwicze no i tak w kółko praca, szkoła, dom, siłka no i dalej jestem na rencie no ale chyba mi juz jej nie przedłuzą bo pracuje kto wie moze ktos co sie zna na tym cos mi napisze i mam chyba remisje w sumie sam nie wiem po prostu nie mam czasu fantazjowac i myslec o schizie biore nadal klozapol i rispolept w sumie nie mam czasu na dziewczyny no ale po pracy wyjsc do kina z dziewczyną np w weekend by było miło
albo chociasz popisac
moze znajdzie sie jakas dziewczyna chetna
Kurde juz 4 lat minely od zalozenia watku i doslownie ani jedna kobieta sie nie odezwala
no ale probuje dalej
A co sie pozmienialo? W sumie nic dalej jestem samotny, pracuje dalej na kuchni, wiec umiem gotowac
moze ktoras dziewczyna by chciala mnie przetestowac w kuchni
hmm co dalej? Juz nie cwicze jakis czas ale mam w planach znow zaczac i zaczolem nauke na studium informatycznym ale jakos czuje sie nie spelniony
jak zrobie tego technika musze isc na studia, no i najwazniejsze jestem ciagle w remiji
super
Mysle co by tu napisac zeby jakas dziewczyna sie odezwala
Na nic lepszego nie wpadlem ale mieszkam sam wiec po lepszym poznaniu mozemy spedzac upojne noce u mnie
Hehe zart trzeba sie coa posmiac w tym szarym zyciu

A co sie pozmienialo? W sumie nic dalej jestem samotny, pracuje dalej na kuchni, wiec umiem gotowac

Mysle co by tu napisac zeby jakas dziewczyna sie odezwala
Na nic lepszego nie wpadlem ale mieszkam sam wiec po lepszym poznaniu mozemy spedzac upojne noce u mnie

Hehe zart trzeba sie coa posmiac w tym szarym zyciu
- piotrs
- zaufany użytkownik
zaloguj się na portalu randkowym na badoo albo edarling
Myslalem nad tym, ale po pierwsze chcialbym poznac kobiete co ma problemy psychiczne ale sobie z nimi jakos radzi albo jak ja bym mogl pomoc jej sobie z nimi poradzic to tez by bylo fajnie i mi sie wydaje ze tam jest wiekszosc dziewczyn ktore jeszcze nie mysla powaznie bo ja bym chcial zalozyc rodzine prowadzic normalne zycie i nie mysle zeby imprezowac, a jak dobrze pamietam jak kiedys zagladalem na badoo to wiekszosc dziewczyn pisalo ze lubi sie bawic a takie zycie juz mnie nie rajcuje no i musze sie pilnowac zeby przez alko i dragi nie zlapac kolejnej psychozy, mysle zeby zalozyc konto na edarling, no i wiesz przez kilka miesiecy bym nie mogl mowic ze choruje, bo bym chcial zeby mnie potencialna partnerka poznala jaki jestem a nie stawiala na mnie krzyzyk przez to ze mam taka a nie inna diagnoze a jak bym tu poznal kobiete to na poczatku niczego bym nie musial ukrywac
-
- bywalec
O, ze Slaska jestes, to tak jak ja
ale ja nie jestem kobieta, na szczescie 

tylko pamietajcie o kondomach zeby pozniej kolejny schizofenik sie nie urodzil bo schizofrenia genetyczna choroba
kurde patrze ktos napisal w moim poscie
mialem nadzieje ze to jakas kobitka, ale niestety to tylko brzydka plec ;\

Dodam ze czasem jestem nawet zabawny 

i dalej nic