łor!oneone!!war!war!warone
Moderator: moderatorzy
Regulamin forum
W tym dziale można pisać teksty wykraczające poza uporządkowaną dyskusję na konkretny temat. Nie polecam go osobom szukającym spokojnej rozmowy.
W tym dziale można pisać teksty wykraczające poza uporządkowaną dyskusję na konkretny temat. Nie polecam go osobom szukającym spokojnej rozmowy.
łor!oneone!!war!war!warone
Wielki s(t)ratek zarządził wycofanie odziałów bojowych, zajęcie bezpiecznych pozycji, unikania starć,gdyż wróg dysponuje znacznie liczniejszą armia.
Car wielki czeka gdyż wie że nie wygra podejmując walke, wygrać może pozornie przegrywając - wycofując się, czekając aż wróg sam siem skończy, car preferuje jeszcze lekkie ataki podjazdowe dla zachowanai pozorów i zmylenia przeciwnika.
Tak se bredze.
Car wielki czeka gdyż wie że nie wygra podejmując walke, wygrać może pozornie przegrywając - wycofując się, czekając aż wróg sam siem skończy, car preferuje jeszcze lekkie ataki podjazdowe dla zachowanai pozorów i zmylenia przeciwnika.
Tak se bredze.
dys ys Zparta, bicz!
Re: łor!oneone!!war!war!warone
Jedyny lek na mojem doligliwośc to ban, nędzny ignorancje.
dys ys Zparta, bicz!
Nie, dzięki, nie skorzystam z twojej cennej porady. Jednakże cieszę się, że solian pomaga ci na twoje dolegliwości. Jak będem chorował na bucowatość, pogardliwość, dupkowatość, jak będę dla przyjemnośći i zabawy zabijał mrówki faraonki czarne, jak będę czuł siem lepszy od menela z pod kiosku z alko i przez to będem czuł się jak "gość", to kto wie może też sprobuje.
dys ys Zparta, bicz!
-
- zbanowany
Jeszcze polska nie zgineła? nie umarła? póki? my żyjemy
Hardcore Will Never Die
- zbyszek
- admin
- Status: webmaster
- Kontakt:
Ale besęsu, ja nie rozumiem dlaczego chcesz tego bana. Nie rozumiem w ogólne dlaczego nie chcesz pozbyć się tego odium "nadużywającego" i pisać we wszystkich działach tak aby nie zakłócać innych.
Może chcesz własny dział ? Chętnie Ci go dam. Tam będziesz pisał co chcesz bez ryzyka, że to niszczy dyskusję innym. - Czy to jest jakaś oferta dla Ciebie ? Jak myślisz ?
btw. Ten nick i avatar są chyba niezłe, podobają mi się - nie zmieniaj ich już moim zdaniem.
Może chcesz własny dział ? Chętnie Ci go dam. Tam będziesz pisał co chcesz bez ryzyka, że to niszczy dyskusję innym. - Czy to jest jakaś oferta dla Ciebie ? Jak myślisz ?
btw. Ten nick i avatar są chyba niezłe, podobają mi się - nie zmieniaj ich już moim zdaniem.
O, Dzwoneczek :-) Kolejne wcielenie naszego Mędrca :-)
-
- zaufany użytkownik
Popieram. Też mi się podobają i nie zmieniać absolutnie!zbyszek pisze:btw. Ten nick i avatar są chyba niezłe, podobają mi się - nie zmieniaj ich już moim zdaniem.
-
- zaufany użytkownik
- Status: Schizo
- Kontakt:
Pan i pani chyba raczą epatować bezsensownymi żartami i tak dalej... btw. zbanujcie go again!Zagubiona we mgle pisze:Popieram. Też mi się podobają i nie zmieniać absolutnie!zbyszek pisze:btw. Ten nick i avatar są chyba niezłe, podobają mi się - nie zmieniaj ich już moim zdaniem.
''Insanity - a perfectly rational adjustment to an insane world.'' http://chomikuj.pl/Antypsychiatra
Zapraszam wszystkich popierających antypsychiatrie do dołączenia: http://www.digart.pl/grupy/16361/Anty-psychiatria/ moja grupa ma charakter otwarty.
Zapraszam wszystkich popierających antypsychiatrie do dołączenia: http://www.digart.pl/grupy/16361/Anty-psychiatria/ moja grupa ma charakter otwarty.
-
- zaufany użytkownik
Ja wcale nie żartowałam. Besęsu mnie się podoba!
-
- zbanowany
Hardcore Will Never Die
-
- zaufany użytkownik
Co jest?Ring Ring Ring pisze:
-
- zbanowany
sor, ale nie ję w tojim typię.Zagubiona we mgle pisze:Co jest?Ring Ring Ring pisze:
Nie rozumiem w ogólne dlaczego nie chcesz pozbyć się tego odium "nadużywającego" i pisać we wszystkich działach tak aby nie zakłócać innychzbyszek pisze:Ale besęsu, ja nie rozumiem dlaczego chcesz tego bana.
zbyszek pisze: Czy to jest jakaś oferta dla Ciebie ? Jak myślisz ?
Hardcore Will Never Die
streszcze podreczniki i książki i publikacje słowami którymi antoni kępiński rozpoczyna książke pt. Schizofrenia:
Dla tych co czują więcej i więcej wiedzą.
Dla tych co czują więcej i więcej wiedzą.